Massage Gun

Massage Gun eller nærmere Massage Pistol er det nye massage redskab, hvor du selv har rig mulighed for at gøre det bedste for din krop mht. restitution. Kom muskelømhed til livs med en billig massagepistol i god kvalitet. Massage Gun er lette og nemme at anvende selv. 

Læs mere

Ønsker du en god og dybdegående massage på alle hverdage? Komme helt ned i gear og slappe helt af, mens musklerne får lov til at blive æltet godt igennem?

Det er ikke altid nemt, at finde en som kan hjælpe med den massage du har brug for. Derfor er Massage gun et fremragende stykke værktøj. 

Der er mange fordele ved en Massage gun, du får en dybdegående, lindrende og intens massage lige præcis hvor du ønsker og hvornår du ønsker. 

Det gode ved massage gun er, at du helt selv kan bestemme om det skal være en hård eller blid massage. En Massage gun kan indstilles i flere niveauer, fx

  • Vibrationsmassage
  • Pulserende massage
  • Roterende massage m.m

Vi anbefaler, at man køber en massage gun med flere indstillingsmuligheder samt en massage gun med flere massagehoveder, så du kan få den største variation i din massage og få fuld udbytte. 

Hvorfor skal du vælge en massage gun?

Du skal vælge en massage gun, hvis du ønsker at gøre hverdagen nemmere. Hvis der ikke er tid i hverdagen til at få en massør eller du ikke lige har en ven som kan være behjælpelig med massage når du ønsker. 

Du skal vælge en massage gun, hvis du ofte er på farten, dyrker meget motion og har brug for hurtigere restitution. 

Med en massage gun kan du variere din massage med de forskellige vibrationsniveauer, de forskellige hoveder som kan benyttes og hvilken slags massage den skal give. 

Hvordan bruger man en massage gun?

Hvis det er første gang du bruger en massage gun kan den godt virke stor og voldsom, så vil det være en god ide at starte ud med det laveste niveau, lær din massage gun at kende. Det er vigtigt at gøre det langsomt, som så meget andet, da din krop også skal lære denne nye massage gun at kende, det er utrolig vigtigt at lytte til kroppen og hvilke signaler den sender dig. 

Hvilket massage hoved skal jeg vælge til min massage gun?

  • Flad Mundstykke - Det flade mundstykke kan bruges når det ikke skal gå så dybt og det ikke skal være en koncentreret massage, men mere en all over massage .
  • Kugle Mundstykke - Kugle mundstykket skal bruges når massagen skal være koncentreret et specielt sted, den går dybere end det flade mundstykke. 
  • Rundt Mundstykke - Det runde mundstykke er en større variant af kugle mundstykket.
  • Gaffel mundstykke - Dette mundstykke anbefaler vi at man bruger hvis man har prøvet en massage gun før, den er god til lægge, fødder og arme. 

Har du en muskelskade, bør du ikke bruge din massage gun på det område, kontakt hellere en professionel, for at få massage på det skadet område. 

Dog vil ømme muskler have godt at lidt massage, dem kan du løsne med din massage gun, husk dog altid at have din sunde fornuft med, så du ikke overbelaster din muskel og derved får en muskelskade.