Varmepude

En varmepude har mange forskellige egenskaber, og der er flere grunde til at anvende det smertelindrende redskab. Mange fitnessudøvere vælger at bruge redskabet til lindring af muskelsmerter. Varmen har en positiv effekt på både skader og ømheder, og det er et praktisk og funktionelt redskab, som kan bruges til daglig.

Læs mere

Mindsk dine smerter og få øget velvære med en varmepude

Derudover kan du bruge puden med de varmende egenskaber i vintersæsonen for at øge velvære og aflaste led samt forebygge smerter.

Der findes mange forskellige designs og størrelser af de populære varmepuder. De fås med forskellige egenskaber og findes både som elektriske udgaver, der er nemme og praktiske for alle at anvende.

Når du skal finde den bedste udgave til dine behov, er der forskellige elementer og specifikationer, du skal være opmærksom på.

Hos Apuls.dk kan du finde den model, som matcher dine behov og ønsker. Vi forhandler produkter fra førende kvalitetsbrands på markedet for udstyr og tilbehør til din træning.

Hvorfor vælge en elektrisk varmepude?

Der er god grund til at vælge de elektriske udgaver, når du vil have den bedste varmepude uanset dine behov.

En elektrisk pude med varme er for dig, som har brug for et funktionelt og smart redskab, som er nem at anvende. Den elektriske udgave fungerer med en fjernbetjening, som du kan styre og regulere varmen med.

Det er til din fordel, at du kan styre varmen. Den gammeldags udgave af varmeredskabet fungerede ved at blive opvarmet i en mikrobølgeovn. Dette gør det svært for dig at tilpasse varmen. Derudover vil denne model hurtigt miste sin varme i takt med, at den er taget ud af mikrobølgeovnen.

Når du derimod vælger en elektrisk pude med ledning, vil den kunne holde en konstant temperatur. Den skal tilsluttes en stikkontakt. Fjernbetjeningen er dit simple redskab til at vælge imellem forskellige varmeniveauer.

Den elektriske model vælges til professionelle formål, hvor den gør gavn i forbindelse med genoptræningsforløb. Det er et redskab, som er anbefalet af fysioterapeuter til at lindre muskelsmerter. Der er ingen risici forbundet ved at bruge en varmepude. Den indeholder en masse små varmelegemer, som sørger for at give en jævn og stabil varme.

Hvordan bruger jeg min varmepude?

Når du har en elektrisk model, har du optimal mulighed for selv at graduere, hvor meget og intensiv varme du ønsker. Du skal være opmærksom på de forskellige punkter på kroppen i forhold til størrelse af muskelgruppe og deres følsomheder.

Dit håndled vil f.eks. være mere følsomt end dit lår. Dette skyldes, at huden her er tyndere, og at der er et mindre lag fedt. Du skal bruge lav eller middel varme på de mindre muskelgrupper på kroppen, hvor der ikke er et fedtlag, og hvor huden er tynd. Det vil sige på hhv. håndled, nakke og fødder samt ankler.

Det kan være individuelt, hvor intensiv en varme du ønsker på kroppens større dele og muskelgrupper. Det vil sige på ryggen og på benene. Mange personer foretrækker at bruge en højere varme på disse steder, hvor der er brug for, at varmen skal kunne nå i dybden af musklerne.

Dit varmebehov kan være bestemt af dit formål med varmepuden. Hvis du bruger puden til velvære og til at få øget komfort i vinterperioden, kan det være, du ønsker en konstant, middel temperatur.

Til lindring af smerter kan det være ønsket at få en mere intensiv varme.

Bedst i test varmepuder

Når du skal finde den bedste varmepude, skal du både forholde dig til dens funktion i forhold til strøm samt modellernes design og egenskaber.

Det er de elektriske udgaver, som er genstande for testning. Du kan spare mange penge ved at være opmærksom på, hvilke modeller der vurderes som de bedste. Med dem kan du få et redskab, som giver dig større værdi i flere år.

Der er mange forskellige producenter, som designer varmende puder til både private og professionelle formål. Der vil være forskelle på de mange forskellige modeller, som findes på markedet. Når du kender de parametre, som produkterne er vurderet på, kan du bedst muligt vælge den model, som er den rette for dig. 

Produkterne bliver testede på baggrund af følgende elementer:

 • Automatisk sluk funktion
 • Varmereguleringsteknik
 • Omfang af temperaturindstillinger
 • Design og materiale
 • Brugervenlighed og pris

Det har stor værdi for din sikkerhed, at du køber kvalitetsvarmepuder, som er testede. I forhold til sikkerheden betyder det, at du får en model med smart, automatisk sluk funktion, som sørger for, at puden selv slukker varmeapparatet efter typisk 90 minutter. Dermed sikrer du dig, at puden ikke står og overopheder.

Når din pude har en indbygget automatisk afbryder, skal du ikke hver gang efter brug huske på at tage sikket ud af stikkontakten.

Din komfort er sikret med din pude, når den har teknik, som skaber stabil og konstant varme. De bedste modeller på markedet har et indbygget sikringssystem, som hindrer puden i at afgive for meget varme.

Når du har en varmepude med forskellige temperaturindstillinger, får du mest ud af dit redskab. Med de forskellige indstillinger, kan du selv vælge den temperatur, som du har brug for. Med denne egenskab får du en pude, som du kan anvende på hele kroppen på både små og store muskelgrupper.

Design og materiale har betydning for din anvendelse. Det er en fordel at vælge de modeller, som er designet af åndbart materiale. Dette skåner din hud, og det gør det muligt at sidde med puden i længere tid.

Beurer er en anerkendt og prisvindende virksomhed, der producerer sundhedsprodukter til både private og professionelle formål. Deres varmende puder scorer højest i bedst-i-test vurderinger, da de efterkommer alle de specifikationer, som har betydning for dig.

Hos Apuls finder du forskellige udgaver af varmepuder fra den innovative producent. I blandt vores store udvalg af Beurer-varmepuder kan du finde den størrelse og det design, som passer til dine ønsker.

Varmepude til nakken til lindring af smerter

Stivhed, ømhed og smerter i nakken hæmmer din bevægelsesfrihed og begrænser din optimale funktion på både job, til træning og i hjemmet. Smerterne kan være opstået som følge af intensiv træning eller som følge af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger ved skrivebordet.

Der er god grund til at forebygge, at smerterne ikke udvikler sig til et hold i nakken. Du kan både opleve hovedpine samt strålende smerter til skuldre og ryg, når du døjer med ømheder i nakken. Når først du har fået hold i nakken, kan det kræve dages hvile og professionel behandling af en kiropraktor eller massør at blive smertefri.

Smertelindring via varme er en effektiv og skånsom måde at lindre ømhederne på. Det er et ideelt redskab, som du med fordel kan bruge, når du oplever de første tegn på smerter i nakken.

Des tidligere du sætter ind i forhold til smertelindring, des større er sandsynligheden for, at du får succes med at varme smerterne væk.

En varmepude er dit uundværlige hjælpemiddel i denne forbindelse. Du kan bruge den, når du sidder i sofaen derhjemme, eller når du befinder dig på kontoret. Med den rette samt rettidige behandling af dine muskelsmerter, kan du komme til selv at behandle og fjerne dine ømheder.

Du kan behandle og lindre muskelsmerter med varme

Når du første gang mærker ømhed eller stivhed i nakken eller anden muskelgruppe i kroppen, skal du så vidt muligt finde årsagen dertil. Det punkt, hvorfra smerten kommer, kaldes ”triggerpunktet”, og det har stor betydning at kunne afdække smertekilden. Muskelsmerter opleves forskelligt fra person til person. Og det er vigtigt altid at være opmærksom på din krops signaler, så du kan undgå smerteforværring og skadesudvikling.

Den mest effektive måde at lindre og behandle muskelinfiltrationer på er gennem varme. Varmebehandling bruges i professionelle sammenhænge som et effektivt og skånsomt hjælpemiddel.

Det har følgende unikke fordele og egenskaber:

 • Lokal temperaturstigning
 • Øget blodgennemstrømning til vævet
 • Lindring af muskelspændinger

De 3 egenskaber hænger sammen. Når dit ømme område af kroppen får hævet sin temperatur, vil det øge gennemstrømningen af blod lokalt i dette område. Den øgede blodgennemstrømning øger bevægeligheden i muskler og sener.

Den mest effektive behandling af dine muskelsmerter får du ved at lave tilpassede mobilitetsøvelser, som er beregnet til den muskelgruppe, du er øm i.

Når du laver individuelt tilrettelagte øvelser sammen med din anvendelse af varmepude, har du størst chance for at vende hurtigere tilbage til træningscenteret.

Køb varmepude på tilbud i bedste kvalitet

Muskelsmerter er en del af en aktiv livsstil, uanset om du er engageret i haven, i hjemmet eller i et fitnesscenter. Når du bruger din krop på intensiv og hyppig plan, vil du have større risiko for at få smerter. Dog kan du nemt og enkelt behandle smerterne selv ved at have de bedste hjælpemidler til rådighed.

Når du handler hos os, kan du være sikker på at få de bedste og mest kvalitetssikre redskaber til din træning. Smertelindrende hjælpemidler er ligeså vigtige og betydningsfulde redskaber som dit fitnessudstyr.

Der kan være individuelle præferencer i forhold til valg af design af pude med varmeffekt. Hvis du køber dit produkt med henblik på at lindre smerter i en muskelgruppe, du ofte døjer med, skal du vælge model efter dette formål. Der findes både små og store varmepuder.

Hvis du har tendens til ømhed i ryg eller lænd, skal du finde en model, som i mål vil passe til denne store muskelgruppe.

Vores sortiment indeholder de testvindende modeller af varmende puder fra tyske Beurer. Dem finder du med forskellige egenskaber i forhold til anvendelse og indstillingsmuligheder. Fælles for dem alle er, at de bærer den vigtige sikkerhedsforanstaltning med automatiske sluk funktioner.

Når du køber udstyr fra Beurer, vil produktet være skabt og udviklet til professionel anvendelse. Som privatperson får du dermed de bedste kvalitetsvarmepuder, som er tilgængelige på markedet. Foruden de mange betydningsfulde produktdetaljer og indstillingsmuligheder, kan du også få en 3 års garanti på din kvalitetspude. 

Hvilke varmepudemodeller findes der?

Beurer forfiner og videreudvikler deres produkter med henblik på de forhold, som har betydning for kunderne på praksisområdet. Dette gør, at du kan finde forskellige designudgaver af puder med varmeeffekt:

 • Kvadratiske puder
 • Rektangulære puder
 • Pude med design som en gammeldags vanddunk

Dit primære behov og anvendelsesformål vil være med til at afgøre det bedste design for dit vedkommende. De rektangulære designs er oplagte puder at sidde med i en lænestol eller i sofaen, og de kan lindre større områder på ryg og lænd. De kvadratiske designs kan være at foretrække for dig, som bruger din varmepude hyppigt, og som har brug for en model, der kan tage sig elegant ud i dit sofaarrangement. Det er en enkel og fleksibel pude, som kan bruges på både lænd, ryg og skuldre.

Det særlige design som vanddunk gør det muligt for dig at have din varmepude liggende på maven, som den velkendte vanddunk anvendes til. Dette kan lindre mavesmerter og give velvære i en kold tid.

El varmepude til forebyggelse og skadesbehandling

Når du har en varmepude, har du altid mulighed for selv at varmebehandle dine begyndende muskelsmerter. Når du skal vælge den mest funktionelle model til dit behov, skal du være opmærksom på materialet af puden. Det er vigtigt, at du kan have puden liggende tæt til kroppen.

Microfleece er i blandt de bedste materialer til denne type redskab.

El varmepuder er de mest funktionelle hjælpemidler til at forebygge og behandle muskelsmerter. Den unikke teknik, som de moderne puder med varmeeffekter er bygget op omkring, skaber de rette betingelser for lindring.

En el pude er designet til at give en stabil og konstant varme. Dette har altafgørende betydning for effekten af varmebehandlingen. Det er vigtigt, at du ikke får for intensiv varme på dine ømme muskler.

Det er langt fra kun forbeholdt fitnessudøvere og elite sportsfolk at anvende varmeredskaber. En pude med varmende egenskaber kan blive dit effektive redskab til at forebygge smerter i dagligdagen. En el pude kan anvendes af alle, når der tages individuelt hensyn til varmeintensitet og anvendelse. De moderne modeller på markedet varmer effektivt op, så du ikke skal bruge ventetid på at kunne lindre dine smerter.

Det har stor betydning for din anvendelse af puden, at den kan skabe en jævn fordeling af varme. Det kan du opnå med en el udgave.

Din betydningsfulde varmepude skal kunne holde igennem mange år. Du får de bedste produkter ved at vælge dem, som anbefales fra bedst-i-test, og som kommer i bedste kvalitet på overfladematerialet.

Du kan hjælpe til med at forlænge levetiden på din pude ved at vedligeholde den korrekt.

Hvordan vedligeholder jeg min varmepude?

Mange puder med varmeeffekt er en del af det faste inventar i stuen, ved sofaen eller i sengen. Det er en genstand, som er en del af din dagligdag.

Det er en fordel at vælge de pudemodeller, som er vaskbare. Din pude vil blive udsat for støv og mindre partikler fra både sofa, stol og påklædning. Når du har en pude med åndbart materiale, er det vigtigt, at du sørger for, at materialet kan fungere optimalt. Med tiden vil mindre partikler lukke til for den åndbare effekt, og dette kan hæmme pudens varmende egenskaber.

Det anbefales at vaske din pude separat ved et skåneprogram på 30 grader. Før du putter den i vaskemaskinen, skal du huske at fjerne ledning og fjernbetjening.

Find din rette varmepude i vores sortiment i dag og forebyg og behandl dine muskelsmerter fremover.