ODIN T8 Løbebånd

Odin T8 anses for at være markedets bedste løbebånd til prisen. Løbebåndet er designet til dig, der gerne vil .. Læs mere
På lager
14.000 kr

8.999 kr

Specifikationer - Løbebånd
Computer Ja
Motor HK 3
Motor HK Peak 5
Motor Type DC
Hastighed 0,8 - 20 km/t
Stigning 0 - 15 %
Justering af stigning Elektronisk
Støjniveau
Computer data 4 LED skærme viser konstant de mest vigtige informationer. Du kan yderligere tilslutte en tablet (f.eks. iPad eller Android), som kan overtage styrringen af programmer og meget mere.
Træningsprogrammer 12 stk
Brugerprofiler
Pulsmåling Håndpuls
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Ja
Løbeflade, bredde 51 cm
Løbeflade, længde 140 cm
Dimensioner 180 x 86 x 139 cm
Foldbar Ja
Dimensioner - Sammenfoldet 110 x 86 x 156 cm
Vægt 89 kg
Maks. brugervægt 150 kg
Stregkode 5714237003820

Odin T8 anses for at være markedets bedste løbebånd til prisen. Løbebåndet er designet til dig, der gerne vil have et solidt løbebånd, med mange funktioner - ikke mindst, tilslutning af en tablet (iPad & Android).

Løbebåndet har en stærk motor med en peak styrke på 5hk og den kan løbe op til 20km/t, hvilket er mere end rigeligt, til enhver løber.

De fleste benytter dette løbebånd i hjemmet og her er det en vigtig faktor, at det kan foldes sammen. Dette kan gøres med en enklet hånd, hvorefter løbebåndet let kan transporteres, på de indbyggede hjul.

Computeren er super overskuelig og viser dig de 4 vigtigste faktorer, som er: Kalorier/stigning, tid, distance, hastighed/puls. De 4 LED skærme er meget overskuelige og tydelige at læse.

Stødabsorberingen er i særklasse på dette Odin T8 løbebånd, da den er udstyret med det nyeste Multi Shock Absorption system. Dette skåner dine led - i særdeleshed dine knæ.

Du har 15 niveauer for stigning, som du hurtigt hæver eller sænker elektronisk på computeren. Du kan også bruge hurtig-knapperne, hvor du hurtigt vælger niveau 6, 8 eller 10.

Der er 12 træningsprogrammer indbygget og du kan tilslutte en tablet via bluetooth (iPad eller Android), hvor du let overtager styrringen af løbebåndet. Med din tablet tilsluttet har du langt bedre muligheder for statistik, brugere og meget mere. Computeren kan også lave en body fat test.

Løbefladen giver dig en stor frihed med en bredde på 51 cm pg en længde på 140 cm.

Computeren har indbyggede højtalere, så du kan spille din musik via det indbyggede AUX stik. Derudover er der et USB stik til opladning af din telefon eller tablet.

Der medfølger en flaske smørremiddel med løbebåndet og derudover anbefaler vi: 

  • Brugere der benytter løbebåndet i mindre end 3 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 6 måned.
  • Brugere der benytter løbebåndet i 3-5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 3 måned.
  • Brugere der benytter løbebåndet i mere end 5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 2 måned.
Datablad for ODIN T8 Løbebånd
Dan Pedersen
23/06/2019

Virkelig godt løbebånd fra et godt firma.
Pænt display, nem at betjene

Vejede 110 kg da jeg fik det, så kan sagtens klare lidt vægt.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God