Bestil trygt dine julegaver nu - Vi bytter alle køb i 365 dage

Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel

Titan Life  ATHLETE B55 Motionscykel. Motionscyklen er en enkel cykel for dem som ikke har behov for forskellige programmer. Motio.. Læs mere
På lager
3.299 kr

2.378 kr

Specifikationer - Motionscykler
Bremsesystem Magnetisk
Modstandsniveauer 1 - 15
Justering af modstand Manuel
Træningsprogrammer 0 stk
Computer data Computeren viser tid, Hastighed, kalorier, distance, håndpuls, ur, alarm, temperatur, scan, RPM (omgang pr. min), alder, puls, restitution, lyd, kropsfedt. Ipad-holder. Modstanden styres manuelt.
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Pulsmåling Håndpuls
Svinghjul 9 kg
Watt funktion Nej
Indstigningshøjde Lav
Dimensioner 113,5 x 55 x 143,2 cm
Vægt 39,8 kg
Maks. brugervægt 120 kg
Dimensioner (emballage) 103 x 28 x 75,5 cm, 43,8 kg

Titan Life  ATHLETE B55 Motionscykel. Motionscyklen er en enkel cykel for dem som ikke har behov for forskellige programmer. Motionscyklen har en max brugervægt på 120 kg og magnetisk bremsesystem.

Svinghjulet har en vægt på 9 kg, hvilket giver et godt tråd. Selve motionscyklen har en vægt på 39,8 kg. Krank 170 og der er ligeledes saddel justering.

Motionscyklen har en computer som er meget brugervenlig, den viser tid, distance, alarm, kalorier, temperatur, omdrejninger pr. min ( RPM ), håndpuls, ur og kropsfedt mm. Derudover er den udstyret med en ipad- holder. Motionscyklen har manuel indstilling af belastningen som har 15 niveauer.

Motionscyklen er udstyret med transport hjul, så den er nem at flytte. Motionscyklen er en god stabil cykel til en god pris.

Datablad for Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God