% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

TITAN LIFE PRO Gymball 55cm ABS

120   250
Fjernlager 4 - 10 dage

TITAN LIFE PRO Gymball giver dig mulighed for træning af hele kroppen, heriblandt balance, styrke og koordination. Det er kun fantasi og sikkerhed, der sætter begrænsningen for øvelsesvalg. Øvelser kombineret med vægte, som f.eks. håndvægte eller medicinbolde giver ekstra styrke i core og overkrop og det betyder aktivering af mange muskelgrupper.

Bolden er fremstillet i holdbar gummi i høj kvalitet, som gør den egnet både til hjemmetræning og i fitnesscenteret. Udover til pilates, styrke- og balancetræningen, er den også velegnet til rehabiliteringspatienter til muskeltræninger, forbedring af koordination, stabilitet mv.

De primære muskelgrupper, som trænes ved brug, er mave samt nedre ryg. Da bolden er ustabil, så tvinger den kroppen til at blive bedre til koordination og balance, og træner din stabiliseringsmuskulatur. ABS står for Anti-burst-teknologi, som er et meget vigtigt element af hensyn til sikkerhed og tryghed under brug. Er man uheldig at punktere bolden under brug, vil bolden punktere langsomt og luften vil sive stille ud, så brugeren kan undgå skader.

Sælges enkeltvis.

  • Brand