Titan Life Romaskine R92 PRO

8422   8999
Fjernlager 4 - 10 dage

TITAN LIFE PRO Rower R92 er vores egen testvinder! Den er udviklet til at dem som ønsker en romaskine, hvor en eller flere personer effektivt, med stor modstand og høj komfort kan træne på alle niveauer. R92 er tilpasset de skandinaviske brugere, hvorfor romaskinens sæde, kan glide længere end på de fleste romaskiner på markedet. Modstanden sker via rotationsblade, der skaber en luftmodstand, som nemt kan reguleres i op til 10 niveauer, alt efter eget behov.

Ro trækket er med en stærk stålkæde, for at sikre en mere direkte påvirkning og derved at undgå tab af kraft og momentum. Glideskinnen er udført i Aluminium, hvor de stabile nylon hjul giver et hurtigt og naturlig glid.

Romaskine kan nemt stilles op vertikalt frit i rummet eller op af en væg, men kan ikke foldes sammen. Dette tilsikrer, at produktet forbliver så stabilt som muligt.

Computeren har en række funktioner som: watt, trådløs puls, ro tag, tid, distance, målstyringsprogrammer og meget mere. Derudover at TITAN LIFE R92 udstyret med Bluetooth og adgang til træningsappen Fitshow.

Fitshow

Via Bluetooth kan du med Fitshow oprette forbindelse til din træningsmaskine, hvor du kan se et hav af træningsruter med kort og landskaber, samt få tilpassede træningsprogrammer med muligheden for at sætte egne mål. Med Fitshow er der adgang til Kinomap og Zwift. Dine træningsresultater lagres, så du hele tiden kan optimere din træning og dele dem som motivation.

MODEL NAVN TITAN LIFE ROWER R92 PRO
BRAND TITAN LIFE
VARENUMMER 270-200093
FUNKTIONER Batterier påkrævet, Foldbart , Oplader, Transporthjul
VIS Kalorier, Distance, Pulssensorer , Antal rotag, Hastighed, Tid
TEKNOLOGI Bluetooth, Fitshow
MAX. BRUGER VÆGT (KG) 227
MODSTANDSSYSTEM Luft
OPSTILLET MÅL H X B X L (CM) 75 x 61 x 244
OPKLAPPET MÅL H X B X L (CM) 137,2 x 83,8 x 63,5
EMBALLAGE MÅL H X B X L (CM) 55 x 40 x 143
EAN KODE 5701000194397
  • Brand