Specifikationer - Romaskiner
Bremsesystem Magnet
Justering af modstand Manuel
Svinghjul 2,6 kg
Computer data Viser Tid, Antal rotag, Total antal rotag, Kalorier
Træningsprogrammer 0 stk
Modstandsniveauer 1 - 5
Watt funktion Nej
Brugerprofiler Nej
Pulsmåling Nej
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Dimensioner 207,5 x 52 x 44,5 cm
Foldbar Ja
Dimensioner - Sammenfoldet 87,5 x 53 x 122 cm
Vægt 24 kg
Maks. brugervægt 120 kg
Stregkode 5701000231825
Dimensioner (emballage) 117 x 28 x 47,5 cm, 26,6 kg

Titan SR560 romaskinen har en stabil konstruktion og et effektivt svinghjul, der giver dig den bedst mulige ro træning.

Med SR560 får du rigtig meget for pengene - du får både 5 forskellige belastningsniveauer og en intelligent konstruktion med optimal stabilitet.

De 5 modstandsniveauer justeres manuelt på drejehjulet under træningscomputeren. Det kan gøre lynhurtigt, så du kan justere den under din træning, hvis du har brug for mere eller mindre modstand.

Romaskinens træningscomputer viser tid, antal rotag samt det antal kalorier du har forbrændt. Det gør at du fra gang til gang kan optimere din træning og dit udbytte.

En af de vigtigste ting på en romaskine er glideskinnen og sædet. På denne Titan romaskine er glideskinnen pulverlakeret, så den er helt glat og sædet har 8 bløde hjul, der til sammen giver et meget behageligt glid og en høj komfort.

Sædet er fremstillet i PU og er ergonomisk formet. Det er blødt og giver dig den nødvendige komfort, på romaskinen, så du kan koncentrere dig om at yde dit maksimale.

Romaskinen måler 207,5 x 52 x 44,5cm, når den er opstillet, men den kan på meget kort tid foldes sammen, så den kun fylder 87,5 x 53 x 122cm. Den har en vægt på 26,6kg. Den anbefalede maksimale vægt hos brugeren er 120kg.

SR560 er en billig romaskine, som kan give dig hurtige og gode resultater. Hos Apuls.dk anbefaler vi altid at du varmer op på en romaskine inden styrketræning. Det skyldes at den sætter gang i stort set hele din krop, heriblandt også overkroppen, som ellers ikke bliver aktiveret, hvis du eksempelvis varmer op på en motionscykel.

Dit gulv kan få ridser og skrammer, når der står en romaskine på den, så derfor anbefaler vi at du har en beskyttelsesmåtte under din romaskine.

Datablad for Titan Rower SR560 Romaskine
Matilda
20/07/2017

fina maskin

Hanne Q
16/01/2017

Vi købte denne romaskine, da min mand skulle genoptræne efter operation. Vi skulle finde en billig god model og kom frem til denne model. Vi er godt tilfredse med maskinen og min mand bruger den flittigt. Den er måske lidt i den billige ende, men rigtig god til prisen.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God