Bestil indtil 21. december - Vi bytter alle køb i 365 dage

Sports BH'er

Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)

Sports BH'er

Der er ingen tvivl om, at det ikke er særlig behageligt, at dyrke sport i en klassisk bh. På den anden side, har man stadig brug for den støtte en bh kan give. Derfor er det heldigt at en sportsbh blev opfundet.

En sportsbh er en bh uden bøjle, som derfor er velegnet til sport. En sportsbh er mere komfortabel pga. den manglende bøjle, og rarere at bevæge sig i. En sportsbh er lavet i ekstra strækbart stof, og er meget åndbar. Derudover har mange sportsbh’er også en evne til at mindske svedlugt. Udover til sportslig brug, kan du også bruge din sportsbh under hverdagstøjet.

Hos os har du god mulighed for at finde den rigtige sportsbh. Vi har en almindelig sportsbh, til at have på inden under sportstøjet. Der findes også sportstoppe med indbygget sportsbh, som derfor giver ekstra støtte. Vi har også en sportsbh der er syet i to lag stof, hvoraf det ene lag er svedtransporterende og det næste holder på varmen. Der er endda en allergivenlig sportsbh, hvilket kan være en fordel fordi en sportsbh sidder helt inde på kroppen. De fleste af vores sportsbh’er har bryderryg. Fælles for alle vores sportsbh’er er, at de alle har en super pasform.

 

Vi har sportsbh’er i mange smarte farver og størrelser, fra mærkerne Brubeck og Reebok.

Størrelsesguide:


Viser 1 til 5 af 5 (1 Sider)