Træningsmaskiner

Se vore store udvalg af træningsmaskiner. Vi har Danmarks største udvalg af træningsmaskiner og motionsmaskiner, så du har mulighed for at finde den helt rigtige model til dit behov.

Træningsmaskinerne har en bred variation af kvalitet og funktionalitet - der er noget for enhver smag, uanset om du ønsker en billig træningsmaskine eller en professionel træningsmaskine. Prisen på træningsmaskinen afspejler godt byggekvaliteten på træningsmaskinen.

De billige træningsmaskiner er af en fin kvalitet og vil være en god træningsmaskine til dig som skal til at i gang. Er du øvet anbefaler vi, at du vælger en træningsmaskine i bedre kvalitet til en lidt højere pris.

 

 

Læs mere
Sorter efter:

Træningsmaskiner til hjemmet

En træningsmaskine til hjemmet, kan være en rigtig god investering. Har du en travl hverdag og får ikke træningen til at passe ind i din daglige gøremål, vil en træningsmaskine i hjemmet gøre det hele meget nemmere. Herved får du mulighed for at træne hurtigt og effektivt, samt opnå dine mål, på en realistisk måde.

Det behøver ikke være dyrt at komme i gang. Vi har mange billige træningsmaskiner, som gør det rigtig godt ren performance mæssigt. Har du trænet i et fitnesscenter og forventer en bedre kvalitet, har vi også rigtig mange træningsmaskiner, til et højere niveau. Derudover har vi også top modellerne, til dig som ønsker den bedste træningsmaskine.

Hvilken træningsmaskine skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange træningsmaskiner på markedet og det kan være svært at overskue hvilken model man skal vælge. Vi har inddelt vores træningsmaskiner i hovedkategorier og under hver kategori, har vi nøje beskrevet de forskellige træningsmaskiner. Vi tilbyder følgende træningsmaskiner:

Crosstrainer – Til dig, som ønsker en skånsom træningsmaskine som efterligner løb.

Home Gym – Til dig, som ønsker styrketræning af hele kroppen.

Løbebånd – Til dig, som ønsker at kunne løbe hjemme i stuen.

Motionscykel – Til dig, som ønsker en skånsom træning og at kunne cykle hjemme i stuen.

Romaskine – Til dig, som ønsker en træningsmaskine, som også er god styrketræning.

Skitræner – Til dig, som ønsker skitræningen hjem i stuen.

Spinningcykel – Til dig, som ønsker stor effekt ud af din træning og har forventninger til dine resultater.

Stepmaskine – Til dig, som ønsker en god konditræning og en pladsbesparende træningsmaskine.

Udendørs træningsmaskiner – Til dig, som ønsker træningsmaskiner der kan holde til alt slags vejr.

Vibrations maskiner – Til dig, som ønsker en wellnessoplevelse.

Professionelle Gym Træningsmaskiner – Til dig, som ønsker udstyr i topkvalitet til dit fitnesscenter.

DEMO Træningsmaskiner – Til dig, som ønsker et lidt billigere alternativ.

Beskyttelsesmåtter – Til dig, som ønsker at beskytte underlaget hvor du træner med din træningsmaskine.

Fordele ved træningsmaskiner

Der kan være rigtig mange fordele ved at have en træningsmaskine. En af dem, er at du kan få trænet når det passer dig. Du kan på denne måde, nemmere strukturere din hverdag og opnå en rigtig god træning på kort tid. Mange vælger at kombinerer en træningsmaskine med også at træne i et fitnesscenter. Herved har du den alsidige træning fra centret og du kan selv supplere op, de dage du ikke når afsted.

Styrketræningsmaskiner

Når vi snakker træningsmaskiner, er der mange som tænker styrketræning. I denne kategori er der fokus på motions træningen og ikke alle maskinerne har fokus på styrketræningen som decideret fokus. Alle træningsmaskiner, har selvfølgelig en styrkende effekt og kan betragtes som styrketræning.

Snakker vi en decideret styrketræningsmaskine, så har vi med en home gym at gøre. Med denne træningsmaskine, har du mulighed for at styrketræne hele kroppen.

En træningsmaskine som en romaskine, har også en større styrkende effekt i forhold til flere af de andre træningsmaskiner. Med denne træningsmaskine, vil du opleve en styrkende effekt af overkroppen, samt en rigtig god træning for ryggen.

Kredsløbsmaskiner / Cardiomaskiner

Motions træning går under mange navne. Nogle kender det som kredsløbstræning og andre som cardiotræning. Fælles for alle betegnelserne er, at det relaterer til træningsmaskiner. Kredsløbsmaskiner, cardiomaskiner og træningsmaskiner vil betegnes som de samme redskaber til træning.

Målet med disse træningsmaskiner er, at opnå en konditionsøgende effekt og derved øge alle de gavnende effekter vi har i forbindelse med cardiotræning. Det kan være praktisk at have en træningsmaskine, da din kredssløbstræning, ikke længere af afhængig af den høje motivation, som det krævet at komme ud i dårligt vejr.

Cardiotræning er vigtigt for helbredet. Har du en stillesiddende hverdag, kan det være altafgørende at komme i gang med noget fast træning. Udover at være godt for din kondition, vil du opleve en givende effekt ved din søvn, din tålmodighed og din motivation, ved at træne cardio regelmæssigt.

Danmarks billigste træningsmaskiner

Vi bestræber os på, at have Danmarks bedste udvalg af træningsmaskiner i alle prisklasse. Hermed også i den billige ende af skalaen. Vi går meget op i, at tilbyde den fulde pallette af muligheder og du kan derfor også nemt se, hvad næste niveau af træningsmaskine vil være. Mange vælger det billigste alternativ, men vi kan også se, at de samme ofte opgradere deres hjemme træner til en større model.

Professionelle træningsmaskiner

Med Danmarks største udvalg af træningsmaskiner, har vi også topmodellerne, som er egnet til professionelt brug. Vores kartotek på træningsmaskiner er stort og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker tilbud på noget bestemt. Vi har langt flere professionelle træningsmaskiner, end dem der kan ses online på shoppen. Kontakt os derfor, hvis du ønsker mere info.

Træningsmaskiner til genoptræning

En god træningsmaskine kan hjælpe dig til en bedre form eller genoptræne dine muskler efter en skade eller operation. Med en træningsmaskine, har du mulighed for at komme stille i gang med din genoptræning. Fælles for alle træningsmaskiner er, at du kan have dem hjemme og lave genoptræningen i dit tempo. Har du genoptræning igennem andre, er du pludselig afhængig af andres træningsprogrammer.

Udvalget af træningsmaskiner er stort

Som du nok allerede har bemærket, så er udvalget af træningsmakiner stort og det kan være svært at vælge. Her er det vigtigt, at du kigger på dine behov ved en træningsmaskine, når du undersøger hvilken træningsmaskine der er bedst til dig. Skriv dine behov ned og ring til os, så hjælper vi dig til at vælge den helt rigtige træningsmaskine, som passer til dine behov.

Vi har uden tvivl en træningsmaskine, som passer til dig.

Home Gym / Multistationer

Med en home gym også kendt som en multistation, har du mulighed for at lave en rigtig god og effektiv styrketræning. En home gym adskiller sig fra de andre træningsmaskiner, på det område, at du har direkte fokus på styrketræningsdelen. De fleste træningsmaskiner i denne kategori, har fokus på motionstræningen.

Træningsmaskiner til ben træning

Flere af vores home gyms er udstyret med et ben trænings modul, som giver dig mulighed for at træne den ultimative bentræning. Men er det ikke en home gym du er på udkig efter, så har de andre træningsmaskiner alle sammen fokus på bentræningen.

I forskellig grad, vil du opleve at det er benene, som er i fokus ved træningsmaskinerne. Dette er rigtig godt i forbindelse med konditionstræning, da du opnår en høj forbrænding, ved at aktiverer de store benmuskler.