Airbike

På udkig efter en solid Airbike (assault bike) i kraftig kvalitet til din træning?

Så har vi helt bestemt en passende model til dig her i vores store udvalg. Du er er velkommen til at udforske vores spændende modeller og finde den helt rigtige, der matcher dine behov. Vi har en lang række maskiner med en kraftig konstruktion, der kan tåle stor belastning i længere tid.

Se vores spændende sortiment herunder og find en passende model allerede i dag.

Læs mere

Sådan træner du effektivt med en Airbike/assault bike

En airbike (assault bike) er til dig, der ønsker en træningsmaskine, der kan give en intensiv og eksplosiv udholdenhedstræning med høj belastning. Her har du mulighed for at presse dig selv til det yderste og med en effektiv træning i både ben og arm. En airbike (assault bike) er derfor en perfekt forening af en klassisk motionscykel og en crosstrainer.

 

Som navnet antyder er denne type cykel baseret på luftmodstand, hvor modstanden stiger gradvist i takt med kraften i dine bevægelser. Cyklen generer vindmodstand i hjulet, og dvs. at du helt selv bestemmer belastningen. Jo hårdere du træder, jo mere modstand og derfor er du selv herre over sværhedsgraden og hastigheden på maskinen.

Det betyder også, at den har en ubegrænset modstand, hvor kun du sætter grænsen. Den er derfor en super multi-træningsmaskine til både cardio- og helkropstræning og er desuden meget nem at bruge og indstille korrekt.

Du har mulighed for at justere diverse indstillinger og smarte funktioner. Derudover kan du hurtigt og nemt opsætte dine egne intervalprogrammer på det brugervenlige og intuitive display, som flot er integreret i maskinens design. Du kan derfor med fordel fastlægge et intensivt og hårdt træningsprogram i korte intervaller, hvor du vil få en ultimativ workout, der for alvor kan mærkes. Du kan finde spændende inspiration til træningsprogrammer og workouts til airbike (assault bike) lige her.

 

Vindhjul på AirbikeKvinde træner på AirbikeAirbike front

 

Derfor skal du træne med en Airbike/assault bike

Airbiken (assault bike) er især benyttet indenfor crossfit-verden pga. dens hårde og effektive træning af hele kroppen, men kan benyttes af både øvede og begyndere. Du træner i høj grad både din kondition og din muskelstyrke, når du giver den fuld gas på cyklen.

Du er desuden sikker på en høj fedtforbrænding og øget stofskifte med denne fullbody-workout monster af en træningsmaskine! Udfordrer dig selv maksimalt og oplev mærkbare resultater med en genial model her fra Apuls. her på siden kan læse mere om vores forskellige modeller. Her kan du f.eks. blive klogere på vores Odin A1000 Airbike Motionscykel eller Nordic Fighter Airbike Motionscykel.

 

Fordele ved at træne på en Airbike/assault bike

Airbiken er en af de mest komplette træningsmaskiner, som du kan finde, hvor hele kroppen i den grad for en solid omgang træning. Du kan blive presset til det yderste med denne geniale fitnessmaskine, som b.la. kan give dig:

  • Effektiv cardio- og helkropstræning med mærkbare resultater
  • God og simpel træning af både arme og ben
  • Høj fedtforbrænding og øget stofskifte
  • En krævende træningsform med høj intensitet og masser af sved på panden
  • Stabilisering af kroppens store muskelgrupper på samme tid

Du kan læse meget mere om hvordan du kan bruge Airbike (assault bike) som effektiv cardio træning i dette indlæg.

 

Airbike fra sidenAirbike sadelAirbike fra siden 

 

Udforsk også vores store udvalg af andre spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning! Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, crosstrainerer og meget andet.

 

Find din Airbike/assault bike her hos Apuls til gode priser

Her hos Apuls finder du et spændende udvalg af høj kvalitet. Her finder du bikes fra nogle af markedets bedste og mest populære brands., herunder b.la.  Bodytone og Nordic Fighter. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop den model, der matcher dine ønsker og behov. Vi forhandler til ethvert behov og samtidig til gode priser. Selvom vi har lave priser på vores træningsmaskiner nægter vi at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller komfort på vores produkter.

Kom godt i gang med træningen med en af vores mange airbikes. Du er meget velkommen til at dykke ned i vores sortiment og bestille din nye cykel allerede i dag. Vi har et stort fokus på kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice, og du er derfor altid i gode og trygge hænder, når du handler her hos os.

Vi har presset priserne helt i bund og skruet op for både kvalitet og service, så du får en god oplevelse, når du handler hos os. Har vi ikke lige det, som du står og mangler så kontakt os. og vi finder en god løsning i fælleskab.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet og til ethvert behov. Se b.la. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet her på siden. 

 

Alt indenfor træningsmaskiner og -udstyr til ethvert behov

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores både private og erhvervsmæssige kunder de bedste træningsløsninger til en aktiv og sundere livsstil. Det gælder også for vores forskellige Airbike (assault bike) modeller. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder et af markedets bedste og største udvalg af forskellige motionscykler.

Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr m.m. af professionel kvalitet og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende modeller, så vi altid har nogle af de mest populære fitnessmaskiner på lager. Ligeledes holder vi os altid up to date med branchens trends og tendenser. Du er også meget velkommen til at besøge vores blog for endnu mere inspiration til din træning!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores modeller. Er du i tvivl om, hvilken airbike (assault bike), som du har behov for, så giv os et kald med det samme.

Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får den helt rigtige maskine med dig hjem. Vi sætter en ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og vægter kundetilfredshed meget højt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din træning