% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Crosstrainer

Crosstrainer kategorien kan være svært at overskue, ved første øjekast. Men det er faktisk nemt at finde en god billig crosstrainer, ved hjælpe af vores filter. Ønsker du vejledning til valg af crosstrainer, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi i føllesskab finde den helt rigtige crosstrainer til dig og dine behov.

Bagdreven Crosstrainer   Frontdreven Crosstrainer   Professionel Crosstrainer   Demo Crosstrainer   Måtte til Crosstrainer   KinomapFinasieringShowroom

   

 

 

Læs mere
Sorter efter:

Crosstrainer

En crosstrainer er en træningsmaskine, der kombinerer bevægelserne fra løb og cykling. Når du træner på crosstraineren, er det vigtigt, at du bruger dine arme aktivt. Ved at bruge dine arme aktivt mens du træner, opnår du en højere effektivitet, og derved får du mere ud af din træning.

Har du et ønske om at komme i bedre form eller forøge din forbrænding, er en crosstrainer et rigtig godt træningsredskab – mange bruger også crosstraineren til at varme op, inden de går i gang med styrketræningen, da det er en god måde at få gang i hele systemet og få ”smurt leddene”. 

Crosstrainer test

Du finder et stort udvalg af crosstrainere her i shoppen – blandt andet de populære mærker som Kettler, Hammer og Reebok, Titan og Abilica crosstrainere.

Det kan være svært at overskue ved første øjekast og det har vi hos Apuls forsøgt at imødekomme. Vi har udført et dybdegående filter med specifikationer, så du nemt kan sammenligne de forskellige crosstrainere imellem. Her kan du nemt gå efter dine ønsker og behov og finde dem til den rigtige model.

Crosstrainere

Vi har gennemgået mange test af alle vores crasstrainere og har rigtig mange kundereferencer på alle vores crosstrainere. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, på 6062 7100, hvis du ønsker personlig vejledning til valg af din kommende crosstrainer.

Du kan nemt og hurtigt få overblik over crosstrainer typen (bagdreven eller frontdreven), antal modstandsniveauer, vægt på svinghjulet samt den maksimale brugervægt.

Sådan træner du med en crosstrainer

Det er nemt at komme i gang på en crosstrainer, da det minder meget om løb. Der er ikke nogen form for justering af maskinen, på samme måde som du har ved eksempelvis en motionscykel. Dette gør, at du bare kan stille dig op og gå i gang med at træne. Vi anbefaler crosstraineren til mange, da den er så lige til.

Hvis du bemærker det, så vil du også finde crosstraineren ved professionelt genoptræning, da det er en meget skånsom træningsform. Crosstraineren er skånsom ved dine knæ i modsætning til eksempelvis et løbebånd, som har de samme stød fra løb i naturen.

Sæt en fod på hver fodpedal på din crosstrainer og tag fat i de 2 håndtag. Herved laver du bare en let løbende bevægelse og du er nu i gang. Det er vigtigt du har armene med, for at skåne kroppen og du vil samtidig opleve, at du kan styre pulsen og din træning på en lang mere kontrolleret måde.

Hvorfor vælge en crosstrainer?

En crosstrainer er det rigtige valg til dig, som ønsker en træningsmaskine, som er rigtig god til hele kroppen. Mange af de andre træningsmaskiner, har fokus på dele af korppen, i modsætning til crosstraineren, som har hele kroppen med i træningen.

Derudover er crosstraineren den mest skånsomme træningsmaskine på markedet. Af samme årsag vil du altid se crosstrainere hos fysioterapeuten eller hos lignende genoptrænings centre. Crosstraineren efterligner meget den stil vi ser fra løb, da du både har gang i benene og armene samtidigt.

Bedste crosstrainer på markedet

Det kan være svært at sige, hvilken crosstrainer der er den bedste på markedet. Der findes rigtig mange gode mærker og alle de gode mærker, producerer crosstrainere som kunne kåres til den bedste crosstrainer på markedet.

Det du skal gøre er, at kigge på dine behov: Skal du bruge den hver dag eller måske bare et par gange om ugen? Er der stor højdeforskel og vægtforskel på dem som skal bruge crosstraineren. Der kan være mange faktorer som spiller ind og vi er altid klar til at hjælpe dig igennem til at vælge det rigtige til dig.

Billig crosstrainer

Vi har altid gode crosstrainer tilbud – kig vores udvalg af bl.a. Kettler, Hammer, Reebok, Titan og Abilica crosstrainere igennem og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at udvælge den rette for dig.

Udover at have et stort udvalg af crosstrainere på tilbud, vil du også opleve, at vi oftest har de bedste priser. Vi ønsker at tilbyde dig det bedste og dermed det store udvalg og de skarpe tilbuds priser.

Skånsom træning med crosstrainer

Træning på en crosstrainer er en af de mest effektive og skånsomme træningsformer, fordi din bevægelse sker i en ellipseformet bane. Ved at bevægelsen er ellipseformet opnår du en skånsom bevægelse, som gavner din træning. Denne ellipseformede bevægelse har også givet navnet elliptical til produktet, hvilket betegner den grundlæggende ovale bevægelse du bruger, når du træner på en crosstrainer.

Crosstrainer forbrænding – Den optimale træning

Start med let opvarmning i mindst 5 minutter og derefter en effektiv træning med høj puls. Ved at starte med opvarmning, undgår du skader under din træning. Vil du gerne have et træningsprogram til hjemmebrug, anbefaler vi dig at kontakte en personlig træner eller besøge det lokale fitness center.

Crosstrainer type – frontdrevne crosstrainer eller bagdrevne crosstrainer

Der findes 2 typer af crosstrainer - nemlig frontdrevne crosstrainere og bagdrevne crosstrainere. De bagdrevne crosstrainer modeller er de mest populære og er oftest også det billigste valg. Men har du pladsen til det, vil vi anbefale at du bruger lidt ekstra penge og kigger på en fordreven crosstrainer.

På de større af vores crosstrainer modeller har du mulighed for at tilslutte din tablet til crosstraineren og få avancerede funktioner, der normalt var forbeholdt træningsmaskiner til fitnesscentre og med en pris på langt over 50.000kr

En forhjuls-crosstrainer er dyrere at producere og har derfor også en højere pris, men de har et mere flydende og længere tråd. Hvor bevægelsen på en bagdreven crosstrainer er meget cirkulær, er bevægelserne på en frontdreven model mere aflang.

De nye crosstrainere er i dag begyndt at komme med integration af tablets. På din tablet kan du have forskellige brugerprofiler, løbe ud fra Google maps, justere modstanden og meget mere.

Nogle af crosstrainerne forbinder til din tablet trådløst og andre med et kabel.

Få pulsen op og vægten ned med en crosstrainer

Med en crosstrainer kan du nemt få pulsen hurtigt op og derved opnå en rigtig god forbrænding. Du kan nemt og hurtigt opnå en rigtig god træning, som er så god, at mange professionelle atleter, vælger crosstraineren.

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner

Udforsk også vores store udvalg af andre spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning!  Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet.

Hos Apuls har vi ligeledes et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet og til ethvert behov. Se b.la. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet her på siden.