Home gym

E-mærketHer finder du vores store udvalg af home gym træningsmaskiner, fra kendte og mindre mærker. Disse mærker er eksempelvis Adidas, Titan, Abilica, Kettler, Finnlo, Hammer m.f..

Vi bestræber os på, at have det største og bedste udvalg af home gyms. Derudover går vi efter at tilbyde de bedste priser på markedet og dertil giver vi personlig service i forbindelse med valg af home gym, men også i forbindelse med købet af din home gym.

 

Læs mere

Hvilken home gym skal jeg vælge? (Home gym guide)

Det kan være svært at overskue hvilken home gym man skal, hvis ikke man er helt inde i sagerne. Derfor har vi opsat et udvalg, som spænder bredt og vi har en model til dig, uanset dit behov. Vi går meget op i kvaliteten og har derfor kun home gyms, som vi selv kan stå inde for.

Home gym kvaliteten er direkte forbundet med prisen - sådan er det i mange kategorier, men særligt i home gym kategorien viser prisen byggekvaliteten. De billig modeller, er til dig, som ikke har de store krav og bare ønsker at kunne træne derhjemme med en smart home gym løsning. Har du derimod krav og ønsker til din home gym, anbefaler vi, at du går lidt op i pris. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Inden du investerer i en home gym træningsmaskine, skal du gøre dig klart, hvor mange muligheder du vil have med den. De billige modeller kan typisk udføre mellem 10 og 30 øvelser, men hvis du i stedet investerer mere end 5.000kr i en home gym, kan du opnå 50+ øvelser.

home gym

Professionel Home Gym

Er du på udkig efter en home gym, som passer til kommercielt brug, anbefaler vi at du kigger på de lidt større home gym modeller. Vi har igennem tiden, opsat rigtig mange home gym løsninger for hoteller og lignende virksomheder, som ønsker en home gym løsning, der kan holde til at blive brugt flittigt.

En home gym løsning er en genial løsning, da du får rigtig mange træningsfunktioner på meget lidt plads. Det er den nemmeste og billigste løsning, hvis du ønsker den fulde træning.

Pladsbesparende homegym til billigste priser

Ønsker du en opsætning derhjemme, hvor du kan træne hele kroppen, men er lidt presset på plads. Så vil en home gym være det helt rigtige valg. En Homegym er enormt pladsbesparende, hvis man kigger på alle de funktioner du får med. Det er ikke uden grund, at vi ser flere og flere vælge home gym løsningen, fremfor at købe alt udstyret enkeltvis. Du er nemt og hurtigt i gang og spare penge og plads.

Frygt ikke en home gym med 60kg vægtstak

Vægten på en home gym kan variere, men blot fordi der medfølger 60kg betyder det ikke, at du ikke kan opnå en højere belastning på din home gym. Flere home gym maskiner har nogle avancerede wire-løsninger, som med en 60kg vægtstak, eksempelvis kan give en maksimal belastning på 120kg.

Home gym til hjemmet

Hvis du søger en god home gym til hjemmetræning. Anbefaler vi at du kigger på vores Finnlo eller Abilica home gyms. Disse modeller leveres med en stor vægtstak og har mulighed for at udføre mange forskellige øvelser. Abilica's home gym har også en god pris, hvor de fleste kan være med.

Der er stor forskel på hvad man har behov for ved en home gym træningsmaskine, så hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvem skal vælge en home gym?

En home gym er velegnet for en meget bred målgruppe. Først er der dem, som ønsker at spare plads og penge. Det kan være meget dyrt, at komme i gang med hjemmetræningen og det er derfor et smart valg, at vælge en home gym, som lige pludselig giver dig mulighed for at træne det samme, som du kan træne i et fitnesscenter.

En home gym er også yderst velegnet til dig, som ønsker dine træningsbevægelser i faste bevægelser. Sikkerheden er i top og risikoen for skader er langt lavere, end med træning med frivægte. Det kan være en stor fordel at træne med en træningsmaskine som denne, hvor vægtene løftes i faste forudbestemte bevægelser. Det er rigtig godt, hvis du ikke er 100% sikker på, hvordan øvelserne skal udføres og hvordan de skal føles på kroppen.

Spar tid i hverdagen med en home gym

Et af de bedste argumenter for at vælge en home gym til din hjemmetræning er, at du vil spare store mængder tid i hverdage. Ved at få alt det nødvendige træningsudstyr i hjemmet, skal du ikke længere bruge unødvendig tid på transport til og fra fitnesscentret. Derudover skal du ikke tage hensyn til andre, da du nu bare kan træne når det passer dig.

Vi ser rigtig mange tilfælde, som drager stor nytte af deres home gym, da de ikke ellers ville have tid til at træne fast i hverdagen. Det kan være et puslespil at få tiden til at hænge sammen og din egen homegym vil derfor give dig bedre vilkår til at få hele hverdagens regnestykke til at gå op.

Undgå skader med en home gym

En homegym er bygget op omkring snoretræk. Dette betyder, at bevægelserne er skånsomme og belaster dine led mindst muligt. Du har mulighed for at kontrollere vægten meget nemmere med en homegym, da du ikke har den samme usikre balancering med vægtene. Dermed ikke sagt, at frivægte er skidt for dine led. Det er bare vigtigt man har 100% styr på øvelserne, inden man giver sig i kast med de frie vægte.

En home gym er det helt rigtige valg for dig, som skal genoptræne og derved ikke er helt sikker på overskuddet igennem hele træningen. Bliver man træt midt i et sæt, kan du nemt slippe håndtagene og vægtene går til udgangspositionen. I modsætning til de fri vægte, som godt kan skabe en farlig situation.

Træn bryst med en home gym

Langt de fleste home gyms er bygget op omkring de store brystøvelser, som efterligner bevægelserne fra bænkpress. Dette er en rigtig god øvelse, som gavner alle og er med til at give dig et rigtig pænt trænings resultat. Ønsker du at blive god til bænkpress øvelserne, så vil det være en rigtig god ide, at starte med øvelserne på en home gym. Herved får du øvelserne og bevægelserne godt ind i kroppen.

Træn hele kroppen med din egen home gym

Rigtig mange af vores home gyms har moduler, hvor du kan træne ben, arme bryst mm. Alle home gyms leveres med et bryst trænings modul og hertil kan du enten tilkøbe eller vælge en homegym med flere træningsmuligheder. En home gym er det rigtige valg til dig, som ønsker den fulde løsning.