Bestil julegaverne indtil 21. december

Home gym

Viser 1 til 30 af 34 (2 Sider)

Home gym

Her finder du vores store udvalg af home gym træningsmaskiner, fra kendte og ukendte mærker. Disse mærker er eksempelvis Adidas, Titan, Abilica, Kettler, Finnlo, Hammer m.f..

Frygt ikke en home gym med 60kg vægtstak
Vægten på en home gym kan variere, men blot fordi der medfølger 60kg betyder det ikke, at du ikke kan opnå en højere belastning på din home gym. Flere home gym maskiner har nogle avancerede wire-løsninger, som med en 60kg vægtstak, eksempelvis kan give en maksimal belastning på 120kg. Se eksmepelvis Hammer California XP Home gym, som giver netop denne belastning.

Home gym kvaliteten er direkte forbundet med prisen - sådan er det i mange kategorier, men særligt i home gym kategorien viser prisen byggekvaliteten.

Inden du investerer i en home gym træningsmaskine, skal du gøre dig klart, hvor mange muligheder du vil have med den. De billige modeller kan typisk udføre mellem 10 og 30 øvelser, men hvis du i stedet investerer mere end 5.000kr i en home gym, kan du opnå 50+ øvelser.

Udvalget af home gym træningsmaskiner er ret stort, så det kan være svært at vælge den helt rigtige. Herunder har vi givet vores anbefalinger af hvilke modeller vi ville vælge til hjemmet og til professionelt brug.

Home gym til hjemmet
Hvis du søger en god home gym til hjemmetræning, anbefaler vi Abilica Multi 970 Home gym (m. 68kg vægte). Denne model leveres med en stor vægtstak og har mulighed for at udføre mange forskellige øvelser. Abilica's home gym har også en god pris, hvor de fleste kan være med.

Professionel home gym
Søger du en professionel home gym, bør du tage et kig på Finnlo Autark serien. Her vil vi særligt fremhæve Finnlo Autark 2500 Home gym, som er i en yderst professionel kvalitet. Autark 2500 Home gym leveres med en 80kg vægtstak og har mange forskellige stationer.

Fitnesscenter home gym
Hvis du skal bruge en home gym til et fitnesscenter, bør du kigge på topmodellerne fra Abilica. Abilica X4 Multi-Home gym (m. 4 x 90kg vægte) kan benyttes af 4 personer samtidig, da den er udstyret med 4 x 90kg vægtstakke.

Kvaliteten er yderst professionel og der er mulighed for over 80 øvelser på samme home gym.

Der er stor forskel på hvad man har behov for ved en home gym træningsmaskine, så hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os.


Viser 1 til 30 af 34 (2 Sider)