Bestil julegaverne indtil 21. december

Løbebånd

Løbebånd.. Læs mere

Viser 1 til 30 af 63 (3 Sider)

Billig Løbebånd? Find det her!

Løbebånd er en af de mest udbredte træningsmaskiner. Løbebåndet gør det muligt at løbe i alt slags vejr, da du ikke længere er afhængig af at komme udenfor. Du bestemmer selv hvordan din løbetur skal være, om den skal være ”på stejle bakker” eller ”på lige landeveje”. Når vi kigger på et løbebånds fordele kontra andet træningsudstyr, er det en af de træningsformer, hvor der bruges flest muskler i kroppen.

Du kan nemt simulere din træning fra naturen ved at vælge din stigning på selve båndet. Derudover kan du være fri for at vente på godt vejr. Du kan altid tage en løbetur når det passer dig, og du har ikke noget spild tid, til og fra et eventuelt fitness center.

De vigtigste ting du bør kigge på ved køb af et løbebånd, er tophastigheden, mulighed for stigning, motorens hk samt løbefladens størrelse.

Vi inddeler normalt løbebånd i 3 kategorier: løbebånd til hjemmetræning, professionelle løbebånd samt gåbånd.

Billig Løbebånd til hjemmetræning
Udvalget af løbebånd til hjemmetræning er meget stort, og derfor giver vi her vores bud på hvilken model, vi ville være. Dit behov kan dog sagens være anderledes end vores, så hvis du er i tvivl om, hvilket hjemmeløbebånd du søger, kan du altid kontakte os.

Vi anbefaler Reebok ZR7 Tread Black Løbebånd, som kan løbe op til 13km/t og har en computer, der er let at benytte. Løbebåndet har en stor løbeflade på 41 x 130cm, så der vil være rigeligt frihed i dit løb. Derudover kan løbebåndet foldes sammen, så det er let at opbevare i hjemmet.

Professionelle løbebånd
Hvis løbebåndet skal benyttes professionelt, anbefaler vi eksempelvis Reebok Treadmill Titanium TT2.0 Løbebånd, som er solid og har en kraftig 2hk motor. Skærmen på det professionelle løbebånd er en tydelig 7" skærm, hvor du let kontrollerer alle løbebåndets funktioner.

Fitnesscenter løbebånd
Skal løbebåndet benyttes i et fitnesscenter og til andre kommercielle formål, sætter det et helt andet krav til løbebåndet. Her anbefaler vi NordicTrack Pro 3000 Løbebåndet, som er yderst solidt. Her får du et fuldt professionelt løbebånd, der kan klare den belastning det udsættes for i et fitnesscenter.

NordicTrack Pro 3000 løbebåndet giver dig en løbeflade på hele 50 x 152cm, hvilket er noget af det største.

Gåbånd
Et gåbånd er ideelt, hvis du ønsker at gå ture i hjemmet, hvor du kan tilføje stigning. Et godt gåbånd fylder meget lidt, har en lille computer og giver dig en effektiv træning i hjemmet. Vi anbefaler at du tager et kig på Titan Treadmill Walking Gåbånd. Gåbåndets lille computer viser informationer om tid, hastighed, distance samt kalorier.

Husk at du jævntligt kan finde gode tilbud på demo træningsmaskiner her.

Hvis du har behov for yderligere vejledning til køb af løbebånd, kan du kontakte vores eksperter.


Viser 1 til 30 af 63 (3 Sider)