% Foråret og vores forårs udsalg er her endelig - UDSALG på alle kategorier %

Løbebånd

Et løbebånd er en fantastisk træningsmaskine, da løbebåndet henvender sig til så stor en målgruppe som løbebåndet gør. Et løbebånd kan være meget givende for dig, uanset om du er nystartet motionsløber eller en habil marathon løber. Du vil altid kunne finde udfordring på et løbebånd, uanset hvem du er.

 

Løbebånd   Gåbånd   Foldbar løbebånd   Professionel Løbebånd   Curve Løbebånd   Demo Løbebånd   Silikone   Måtte      

Kinomap

 

 

Læs mere
Sorter efter:

Guide til valg af løbebånd

Herunder kan du se vores videoguide, hvor Kevin gennemgår en række punkter, som du bør overveje, når du vil anskaffe et løbebånd.

Bedste løbebånd til hjemmebrug

Hos Apuls.dk finder du Danmarks største udvalg af løbebånd og dermed også det bedste udvalg når det gælder løbebånd til hjemmebrug. Vi bestræber os på, at have de bedste priser, så du har de bedste muligheder for at vælge det løbebånd du ønsker.

Det er meget individuelt hvad vi har af behov og det kan derfor være svært at sige hvilet løbebånd der er det bedste til dig. Men der er nogle nemme grundregler, som du kan kigge efter:

Mange ønsker at lave interval træning på deres løbebånd og det vil derfor være nødvendigt med et løbebånd, som kan gå til en tophastighed over 16km/t. Da dette ellers hurtigt vil blive for lidt. Gå efter en tophastighed på 18-20km/t, for at sikre dig til fremtiden.

Derudover kan du også altid kigge på løbefladen, computeren og motorkraften. Ud fra disse faktorer, kan du skabe dig et godt overblik for, hvilket løbebånd der er det bedste løbebånd til hjemmebrug.

Hvor lang tid tager det, at samle et løbebånd? 

Svaret er generelt "meget kort tid". De fleste løbebånd leveres 80-90% samlet, således at du ofte kun skal rejse frontarme, montere computeren og lidt andre smådele, før du er klar.

Videoen herunder er specifikt til vores Odin T800, hvor Daniel gennemgår samlingen, som kun tager 20 minutter. Daniel har naturligvis samlet en del løbebånd i tidens løb, men selv hvis du aldrig har prøvet det før, bør du være igang efter maksimal en time.

Løbebånd test

Mange af vores løbebånd har været med i forbruger tests igennem tiden og mange af vores løbebånd og også fundet bedst i test prisen. Vi går efter at føre et udvalg af en kvalitet vi kan stå inde for og derfor har vi alle de kendte mærker.

Et løbebånd vil ofte vinde i test over mange af de andre træningsmaskiner, da mange danskere rigtig godt kan lide at løbe. Så mange vil sige, at løbebåndet bare er bedst i test, hvis vi sammenligner træningsmaskinerne imellem.

Sammenklappeligt løbebånd

Bor du i en lejlighed eller anden bolig med begrænset plads, vil en sammenklappeligt løbebånd være det rigtige valg for dig. Med et sammenklappeligt løbebånd, får du mulighed for at vippe løbefladen op til panelet for derved at gøre gulvet frit. Herved er de også nemmere at flytte og transporterer, i tilfælde af flytning.

Løbebånd

Størstedelen af vores løbebånd er sammenklappelige løbebånd, men sikre dig lige en ekstra gang, at det løbebånd du har kig på, har denne sammenklappelige funktion.

Gode råd til valg af løbebånd

Hvis du går efter det bedste løbebånd, bør du kigge efter et løbebånd med en AC-motor. Prisen kommer også hurtigt derop, men du får også et langt bedre løbebånd. Alternativet er en DC-motor, som bestemt også kan være af høj kvalitet. Skal løbebåndet være i brug, mere end 3 timer om dagen, skal du vælge et løbebånd med en AC-motor.

Er dit behov ikke til 3 timers brug om dagen, vil du også kunne finde et rigtig godt løbebånd med en DC-motor. Det er bare et godt pejlemærke til valget af dit løbebånd. Kan du vælge et løbebånd med en AC-motor, så vælg den. Ellers sammenlign med de andre specifikationer.

Andre vigtigste ting du bør kigge på ved køb af et løbebånd, er tophastigheden, mulighed for stigning, motorens hk samt løbefladens størrelse.

Billig Løbebånd?

Vi inddeler normalt løbebånd i 3 kategorier: løbebånd til hjemmetræning, professionelle løbebånd samt gåbånd. Derudover findes der også en semi-pro kategori, da det ikke altid er nemt at komme de forskellige løbebånd i en fast kategori.

Du kan finde ”billige løbebånd” i alle disse kategorier. Det vigtigste er dog, at du vælger et løbebånd der dækker dine behov. Men det er bestemt også muligt at få et billigt løbebånd, som har en kvalitet du kan stole på. Du må dog ikke forvente kvaliteten fra fitnesscentret, hvis du vælger det billigste løbebånd.

Løbebånd til hjemmetræning

Når vi snakker et løbebånd til hjemmetræning, vil du i langt de flestes tilfælde kunne nøjes med et løbebånd med en DC-motor. Disse løbebånd er billigere, men kan heller ikke holde til den konstante belastning. Det skal dog siges, at du skal bruge dit løbebånd mere end 3 timer dagligt, før det giver mening at gå op til en AC-motor.

Professionelle løbebånd

Hvis du ønsker dig et godt professionelt løbebånd, hvor du kan træne alle former for løb på, skal du vælge et løbebånd med en AC-motor. Derudover bør du vælge et løbebånd med en god tophastighed, da du vil ramme i en begrænsning med en topfart på 16km/t i forbindelse med interval løb. Et løbebånd som disse, er velegnet til hoteller og de små fitnesscentre.

Fitnesscenter løbebånd

Når vi kigger på løbebåndet fra fitnesscentret er vi oppe i den helt dyre klasse, men så får du også dækket alt hvad dine behov kunne kræve. Disse løbebånd er altid udført med en kraftig AC-motor og har en god bred løbeflade, så der er plads til alle typer løbestile. Et løbebånd som disse, kan nærmest ikke slides op, da de er bygget til konstant brug.

Gåbånd / Genoptrænings løbebånd

Har du været i et genoptræningsforløb, kender du helt sikkert til gåbåndet. Der findes mange typer gåbånd, hvor mange af dem, bare er et løbebånd, hvor du kan sænke farten tilpas meget. Flere af vores gåbånd kan leveres med en gåsele, så det er muligt at starte stille ud. En god bred gåflade er vigtigt, så du har plads til at lave fodfejl.

Hvis du har behov for yderligere vejledning til køb af løbebånd, kan du kontakte vores eksperter.

Løbebånd i god kvalitet

Vi har forsynet alle vores løbebånd med mange billeder, så du bedst muligt kan navigere dig igennem og kigge efter et løbebånd efter din smag. Man kan ofte se på de forskellige dele hvordan kvaliteten er. Så hvis du sammenligner billederne med specefikationerne, kan du nemt finde et løbebånd til dine behov.

Kig altid på prisen. Prisen og kvaliteten følges meget godt ad og du kan derfor også se om du er helt galt på det, med det løbebånd du har kig på.

Hvorfor vælge et løbebånd?

Løbebånd er en af de mest udbredte træningsmaskiner. Løbebåndet gør det muligt at løbe i alt slags vejr, da du ikke længere er afhængig af at komme udenfor. Du bestemmer selv hvordan din løbetur skal være: om den skal være ”på stejle bakker” eller ”på lige landeveje”. 

Når vi kigger på et løbebåndets fordele kontra andet træningsmaskiner, er det en af de træningsformer / motionsformer, hvor der bruges flest muskler i kroppen. Musklerne bliver brugt med en god fordeling og du vil derfor ikke have nemt til overbelastning af specifikke områder.

Du kan nemt simulere din træning fra naturen ved at vælge din stigning på selve båndet. Derudover kan du være fri for at vente på godt vejr. Du kan altid tage en løbetur når det passer dig, og du har ikke noget spild tid, til og fra et eventuelt fitness center.

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner hos Apuls.dk

Udforsk også vores store udvalg af andre spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning! Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet og til ethvert behov. Se b.la. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet her på siden. Du er også meget velkommen til at besøge vores blog for endnu mere inspiration til din træning!