Gåbånd

Er du på udkig efter et gåbånd til hjemmetræningen eller til kontoret på arbejdspladsen. Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Apuls forhandler vi et spændede udvalg af moderne gåbånd i et smart design og samtidig til gode priser, hvor alle kan være med. Med et gåbånd får du et træningsudstyr, der gør det både sjovt og smart at få den daglige motion. 

Læs mere

Hvorfor skal jeg vælge et Gåbånd?

Gåbåndet er en form for løbebånd, som styrker din coremuskulatur og samtidig med, at det forbedrer både din blodcirkulation, stofskifte og kondition. Det er ligeledes med til at styrke din mentale sundhed, så du kan tænke klart og holde hovedet frisk i løbet af en lang arbejdsdag på jobbet. Gåbåndet er blevet meget populært på kontoret på jobbet, hvor der er mange, der sidder alt for meget ned i løbet af en arbejdsdag. Her er gåbåndet oplagt til at få motion ind foran computeren, som en fast og naturlig del af arbejdsdagen.

Den store forskel på et gåbånd og et løbebånd er at gåbåndet i højere grad er velegnet til at gå på i et roligt og behageligt tempo, hvor løbebånd er mere til højere fart og evt. med stigninger.

I modsætning til mange løbebånd får du med gåbåndet et træningsudstyr som :

  • Giver effektiv og sjov motion i et roligt tempo
  • Er pladsbesparende og nemt at transportere
  • Vejer mindre og som er nemt at betjene sikkert og korrekt

Gåbånd til kontoret, arbejdspladsen og genoptræning

Gåbåndet er blevet meget populært på kontoret på jobbet, hvor der er mange, der sidder alt for meget ned i løbet af arbejdsdagen. Her er gåbåndet oplagt til at få motion ind, som en fast og naturlig del af arbejdsdagen.

Gåbåndet er egnet til at bruge både hjemme foran tv eller på arbejdspladsen, hvor du har mulighed for at lave andre ting imens. På den måde får du hurtigt effektiv motion på en underholdende måde. Det er også i høj grad velegnet til genoptræning og for ældre, der ønsker sund motion hjemme i dagligstuen.

Du har både mulighed for at løbe og gå på båndet, hvor som helt og når som helst. G På den måde får du hurtigt effektiv motion på en underholdende måde. Gåbåndene er både praktisk og brugervenligt at betjene, så der er alt mulig grund til at komme i gang hurtigst muligt

Find dit Gåbånd hos Apuls i dag!

Her på siden finder du spændende modeller af høj kvalitet til skarpe priser. Selvom vi har presset priserne i bund betyder det ikke at vi går på kompromis med kvalitetetn. Prøv f.ek.s vores lækre Odin R1 Walking Pad, som er et smart og foldbart gåbånd, som nemt og sikkert kan betjenes med den medfølgende fjernbetjening.

Gør dig klar til både sund, sjov og udfordrende træning med et af vores gåbånd. Udforsk vores spændende sortiment her på siden og find din favorit allerede i dag.

God fornøjelse med træningen!