Motionscykel

På Apuls.dk finder du et stort udvalg af motionscykler og vi har helt sikkert en motionscykel, som passer til dine behov. Der findes mange typer motionscykler; nogle har cykelcomputer, andre har watt funktion. Det vigtigste er, at du kigger på dine behov og vælger en motionscykel ud fra disse kriterier.

Fælles for alle motionscyklerne er, at du får nemt ved at opnå træning i din hverdag. En motionscykel fylder ikke meget og kan være et pænt møbel. Derudover kan det være motiverende at have en motionscykel stående, da du taler lidt til din dårlige samvittighed. Få trænet mens du ser tv og opnå gode resultater på en motionscykel.

                

                

        

 .. Læs mere

Mest populære produkter
ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

6.999 kr

ODIN B3 Motionscykel

2.799 kr

ODIN B6 Motionscykel

4.499 kr

ODIN B5 Motionscykel

2.999 kr

Titan Life Circulation Trainer Motionscykel / Siddecykel

799 kr

ODIN B8 Motionscykel DEMO

5.999 kr


Motionscykel test

Er du på udkig efter motionscykel testvinderne, så er du kommet til det rette sted. Vi sørger for altid at have det fulde udvalg fra de kendte mærker, samt de billigere alternativer. Hermed vil du altid kunne finde præcis den motionscykel, som passer til dig og dine behov. Når en motionscykel har været til test, får du nogle gode pejlemærker for, hvad du skal kigge efter. Men kort og godt er du nød til at kigge på motionscyklerne individuelt.

Vi har lavet en nem inddeling af vores motionscykler i form af vores filter. Her kan du nemt indtaste de behov du har til din motionscykel og din træning og vi vil vise dig udvalget der passer hertil. På denne måde, kan du nemt få overblik over udvalget. Ønsker du den seneste testvinder motionscykel, er du altid velkommen til at ringe til os.

Motionscykel træningsprogram

Det kan være en rigtig stor fordel, at træne ud fra et træningsprogram til din motionscykel. Mange af motionscyklerne har et træningsprogram med sig, når du køber den hos os. Derudover er der rigtig mange af motionscyklerne, som har indbygget træningsprogrammer i cyklens computer. Herved kan du vælge imellem træningsprogrammerne til motionscyklen, mens du sidder og træner.

motionscykel

Der findes mange forskellige træningsprogrammer til motionscykler og vi ser ofte at folk ønsker træningsprogrammer, som de kan bruge mens de ser tv eller lignende, men de træner. Dette er perfekt til træning på en motionscykel, da du kan få en god træning ud af motionscyklen, uden at lave bevægelser, som forstyrre din mulighed for at se tv imens.

Mange af de andre maskiner, har mere bevægelse og kan derfor give en forstyrrende effekt, hvis du ønsker at se tv mens du træner. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få en meget effektiv træning ud af din træning på motionscykel. Med fokus på de store lårmuskler, er en motionscykel et af de bedste træningsredskaber.

Hvorfor skal du vælge en motionscykel?

En motionscykel er en rigtig godt træningsmaskine, da træningen tiltaler en stor målgruppe. Mange vælger en motionscykel, da det nemt kan kombineret med at se tv. Andre vælger motionscyklen, da den er perfekt i forbindelse med genoptræning og andre igen, vælger den da den er perfekt til en god omgang bentræning.

Du skal vælge en motionscykel, hvis du ønsker god motion, men heller ikke ønsker din træning skal blive alt for om stædig. Ved at der er mindre eksplosive bevægelse i forhold til eksempelvis romaskinen eller løbebåndet, har du mulighed for at træne en god træning i hverdags tøj. Dette tiltaler mange, da de har mulighed for at træne når det lige passer, uden at skulle klæde om til det helt rigtige træningstøj.  

Hvilken motionscykel skal du vælge?

Vi har et stort udvalg af motionscykler og derfor kan det være svært at finde den rigtige model. De primære ting, du bør overveje, er cyklens type, antal modstandsniveauer, stabiliteten, justeringsmulighederne, indstigningshøjden samt den maksimale brugervægt. Kondicykler fås grundlæggende i 2 forskellige typer: almindelige og siddecykler. De fleste kender den almindelige model, hvor du sidder oprejst. Men de færreste kender til liggecyklen. Liggecyklen har den fordel, at den er let at komme op på og nem at bruge.

Hvad får du ud af at træne på en motionscykel?

Du opnår en rigtig god belastning for de store benmuskler, som tiltaler mange som ønsker lidt ekstra overskud til hverdagen. Ved at træne flittigt på en motionscykel, vil du opleve mere overskud i hverdagen: Du vil pludselig opdage, at trapperne ikke længere er den samme udfordring og du vil også få meget gavn til de kommende løbeture, da du får trænet musklerne på en anden måde, end du ville gøre på en løber.

Med en motionscykel, har du nemt ved at få kalorieforbrændingen rigtig godt op, da du aktiverer de store muskler i benene. Dette er rigtig godt, hvis du ønsker at tabe et par kilo, men ikke ønsker at din træning skal fylde alt for meget i hverdagen.

Gode råd ved køb af motionscykel – Kondicykel

Køb ikke for billigt – Det kan være farligt at købe for billigt, da de billigste motionscykler ikke er så stabile, som man måske håber på. Gør dig selv den tjeneste, at spar sammen til modellerne lidt oppe i prisklassen. Dermed ikke sagt det behøver blive dyrt, men for din egen skyld, brug lidt ekstra.

Kig på svinghjulet – Det giver en god idé om motionscyklens kvalitet, hvis du kigger på svinghjulets vægt. Det skal dog siges, at dette kan være svært, da ikke alle producenter opgiver vægten ens. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker hjælp til dette.

Motionscykel guide – Find den bedste motionscykel

Er du ambitiøs, så gå efter et ergometer – Dette betyder at motionscyklen kan måde watt. Dette er en stor fordel, hvis du skal træne efter et program eller sammenligne dig med nogle af de kendte tests. Det er et nemt tal at gå efter og du kan derfor nemt sammenligne din træning på motionscyklen.

Køb en tung motionscykel – Jo mere vægt din motionscykel har, jo mere stabil vil den føles. Dette er en stor fordel, hvis du ønsker komfort og kvalitet til din træning.

Motionscykel / Kondicykel – træn effektivt derhjemme

En motionscykel er den mest anvendte træningsmaskine igennem tiden. En af årsagerne til dette er, at motionscyklen ikke fylder ret meget fysisk, og det er samtidig let at få en effektiv træning.

En motionscykel - eller en kondicykel om man vil - har været moderne i mange år, og ser vi på de tidlige fitnesscentre, var det primært træningscykler, der var at finde.

Udnyt tiden mens du træner på din motionscykel

Ud over den effektive træning er kondicykler også blevet populære, fordi du nemt kan lave andre ting mens du træner. Mange udnytter tiden til at læse en bog eller se tv. Det skal dog siges, at hvis du ønsker en effektiv træning, anbefaler vi, at du træner koncentreret og venter med at læse bøger eller andet til bagefter. Men ønsker du blot at få rørt dig, kan du sagtens kombinere fornøjelserne med din træning.

Hvilke fordele har træning med en motionscykel?

Det er en meget alsidig træning, som kan gavne alle. Har du været igennem et genoptræningsforløb er motionscyklen det rigtige valg for dig, da belastningen er lav og der ikke er nogle krav til din konditions udgangspunkt. For dig som er mere øvet, får du en træningsmaskine, hvor du kan træne de store benmuskler rigtig godt.


Filter

Filter

 • Pris
  -
 • Producent
  Vis mere ()
 • Maks. brugervægt
  Vis mere ()
 • Bremsesystem
  Vis mere ()
 • Modstandsniveauer
 • Justering af modstand
 • Træningsprogrammer
 • Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone)
 • Svinghjul
 • Watt funktion
 • Watt ydelse
 • Indstigningshøjde
ODIN B3 Motionscykel

2.799 kr

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

6.999 kr

ODIN B6 Motionscykel

4.499 kr

ODIN B5 Motionscykel

2.999 kr

Titan Life Circulation Trainer Motionscykel / Siddecykel

799 kr

ODIN B8 Motionscykel DEMO

5.999 kr