Bestil trygt dine julegaver nu - Vi bytter alle køb i 365 dage

Hammer Cardio XT5 Motionscykel

Hammer Cardio XT5 Motionscykel. Denne motionscykel er en super god cykel til en begynder, Motionscyklen er en super træningsform, .. Læs mere
Specifikationer - Motionscykler
Bremsesystem Magnetisk
Modstandsniveauer 1 - 16
Justering af modstand Elektronisk
Træningsprogrammer 17 stk
Computer data LCD skærm der viser tid, puls, rpm, distance, kalorier.
Pulsmåling Håndpuls
Svinghjul 8 kg
Watt funktion Ja
Indstigningshøjde Medium
Dimensioner 113 x 54 x 133 cm
Vægt 34 kg
Maks. brugervægt 130 kg
Dimensioner (emballage)
Hammer Cardio XT5 Motionscykel. Denne motionscykel er en super god cykel til en begynder, Motionscyklen er en super træningsform, hvis du evt. vil tabe dig eller stramme op. Du behøver ikke ud af døren, du hopper bare på cyklen i dit hjem, så nemmere bliver det ikke, se en film eller lyt til lidt musik og du er igang med en god træning.

Denne XT5 motionscykel gør det muligt, at vælge netop dit niveau og træningsprogram. Motionscyklen har en super brugervenlig computerskærm, du har hele 16 belastningsniveauer og 12 intensitetsprofiler og 17 træningsprogrammer, så der er rig mulighed for at finde netop dit niveau.

Sædet er justerbar, du kan også justere sædet vandret, så du forkorter afstanden mellem styret og træningscomputeren og ligeledes kan styret indstilles. På denne motionscykel kan du passe det hele ind til dig og du får en effektiv og god træning. Denne motionscykel har 2 forskellige slags pulsmålere, håndpulsfølerne som er integreret i styret eller via en hjertefrekvensmodtager til brystbælte integreret i træningscomputeren, indstil din øvre hjertefrekvens grænse så du får den optimale træning til netop dig.

LCD-skærmen  viser alle dine data: Tid, kalorier, afstand i meter og kilometer, fart, Watt, pedal rate og hjerterytme. Motionscyklen har en fin størrelse, så den ikke fylder så meget og den er nem, at transportere. Denne motionscykel har magnetbremse og leveres med en høj kvalitet af kugleleje.

Denne motionscykel har en max brugervægt på 130 kg. og et svinghjul der vejer 8 kg.

dimensioner når cyklen er samlet,  113 x 54 x 133 cm (L x B x H), Motionscyklen fylder mindre end de fleste og er nem at flytte fra rum til rum, super til hjemmebrug.

Datablad for Hammer Cardio XT5 Motionscykel

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God