ODIN B6 Motionscykel

  • - 33%
    ODIN B6 Motionscykel
  • <
  • ODIN B6 Motionscykel
  • ODIN B6 Motionscykel
  • ODIN B6 Motionscykel
  • ODIN B6 Motionscykel
  • +5
  • >
ODIN B6 Motionscykel Her finder du en yderst solid motionscykel, til en rigtig god pris. Odin B6 er yderst stabil og er fremstillet .. Læs mere

6.000 kr

3.999 kr

Specifikationer - Motionscykler
Bremsesystem Elektromagnetisk bremse / Induction
Modstandsniveauer 1 - 70
Justering af modstand Elektronisk
Træningsprogrammer 32 stk
Computer Meget overskuelig computer, der har en rigtig tydelig og letlæselig skrift. Computeren viser både tid, puls, hastighed, distance, kalorier, watt samt modstandsniveau
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Pulsmåling Håndpuls
Svinghjul 9 kg
Watt funktion Ja
Watt ydelse 10 - 350 watt
Indstigningshøjde Ekstra lav
Dimensioner 102 x 47 x 130,5 cm
Vægt 27 kg
Maks. brugervægt 150 kg
Dimensioner (emballage) 97,5 x 25 x 62 cm, 29,5kg

ODIN B6 Motionscykel

Her finder du en yderst solid motionscykel, til en rigtig god pris. Odin B6 er yderst stabil og er fremstillet af de bedste komponenter, der er muligt i prisklassen.

Den er udstyret med et 9kg svinghjul, som giver et jævnt og behageligt tråd i pedalerne. Det er også svinghjulets vægt, der gør at du kan opnå en temmelig høj belastning i modstanden. Vægten på et svinghjul er dog ikke alt - vigtigere er kvaliteten af svinghjulet og her får du en rigtig god kvalitet.

Motionscyklen Odin B6 er udstyret med 32 træningsprogrammer, hvilket altid vil give dig en varieret træning. Odin B6 er bl.a.udstyret med genoptræningsprogrammer, der giver op til 70 modstandsnivauer. Alle disse modstandsniveauer gør at du kan øge belastningen nænsomt og skånsomt, hvilket er yderst vigtigt, hvis du vil have en god træmning.

Justeringen af modstand sker naturligvis elektronisk, hvor du kan gøre det på computeren eller lade programmerne styre det hele for dig. Den maksimale brugervægt er 150kg, hvilket vidner om den gode byggekvalitet. Uanset hvilken personvægt du har, er den maksimale brugervægt vigtigt, da den afslører hvor stabil maskinen vil være.

Computeren på Odin B6 er yderst brugervenlig og meget tydelig at se. Den er også udstyret med holder til din tablet eller telefon. Meget overskuelig computer, der har en rigtig tydelig og letlæselig skrift. Computeren viser både tid, puls, hastighed, distance, kalorier, watt samt modstandsniveau. Der er 4 brugere, så hver bruger kan have sine egne indstillinger af køn, alder, vægt m.v.

For at du kan komme til at sidde godt på cyklen, kan du justere både sæde og styr. Korrekt indstilling af sæde og styr på maskinen, er yderst vigtigt, for din ergonomi på cyklen.

Odin B6 måler 102 x 47 x 130,5 cm og vægten er 27kg. Maskinen leveres naturligvis med dansk manual og vejledning.

Datablad for ODIN B6 Motionscykel

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God