Titan Life R10 Romaskine

Denne romaskine er en god romaskine til hjemmet, den fylder ikke så meget og kan foldes og samtidig let, at flytte med da den er u.. Læs mere
Specifikationer - Romaskiner
Bremsesystem Elastik
Justering af modstand Manuel
Computer data Ekstremt enkel computer viser Scan, Tid, Antal rotag, Total antal rotag, Kalorier
Træningsprogrammer 0 stk
Modstandsniveauer 1 - 3
Watt funktion Nej
Brugerprofiler Nej
Pulsmåling Nej
Dimensioner 94 x 43,5 x 138
Foldbar Ja
Dimensioner - Sammenfoldet 94 x 43,5 x 138
Vægt 14,3 kg
Maks. brugervægt 110 kg
Stregkode 5701000074934
Dimensioner (emballage) 128.9 x 18.5 x 33.5 cm, 17,1

Denne romaskine er en god romaskine til hjemmet, den fylder ikke så meget og kan foldes og samtidig let, at flytte med da den er udstyret med transporthjul. Denne slags romaskine justeres med elastikker, hver elastik har en modstands vægt på 5kg. Med elastikkerne er der den fordel, at du kan stå op, træde på maskinens fod og på den måde bruge den til træning af dine arme.

Denne romaskine er udstyret med en en computer der viser de data du skal bruge, såsom tid, rotag, total rotag og kalorier, samt en scan funktion. Til denne romaskine medfølger en trænings dvd, som kan give dig inspiration til nogle gode øvelser. Kom godt igang med din motion hjemme og du kan sagtens bruge den i forbindelse med andre sportsgrene. Ved brug af en romaskine får du trænet en stor del af kroppens muskler, først er der ballerne og benenes for-og bagside, samtidig arbejder dine muskler i ryggen statisk og det vil med tiden forbedre din udholdenhed i lænden og dermed mindske rygproblemer.

Træning med romaskine er hårdt arbejde for dine lårmuskler på for-og bagside de foretager frasparket og giver fremdriften, så disse muskler arbejder også hårdt. Til sidst har vi dine overarmsmuskler, din brede rygmuskel og de små muskler mellem dine skulderblade, dette er også med til, at give dig en god holdning. Din kerne - mave og lænd arbejder hele tiden, så også her får du fuld valuta af træning på en romaskine. 

Denne romaskine har en max brugervægt på 110kg og en max brugerhøjde på 198cm.

Denne romaskine fylder når den er foldet ud : 94 x 43,5 x 138 cm.

Datablad for Titan Life R10 Romaskine

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God