Specifikationer - Romaskiner
Bremsesystem Elastik
Justering af modstand Manuel
Computer Ekstremt enkel computer viser Scan, Tid, Antal rotag, Total antal rotag, Kalorier
Træningsprogrammer 0 stk
Modstandsniveauer 1 - 3
Watt funktion Nej
Brugerprofiler Nej
Pulsmåling Nej
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Dimensioner 195 x 43,5 x 65 cm
Foldbar Ja
Dimensioner - Sammenfoldet 94 x 43,5 x 138
Vægt 14,3 kg
Maks. brugervægt 110 kg
Stregkode 5701000231818
Dimensioner (emballage) 119 x 18,5 x 33,5 cm, 17,1 kg

Billig, men alligevel effektiv romaskine fra Titan Fitness. Den har en intelligent træningscomputer, der viser dig nyttige informationer om din træning imens du træner.

Der vises info om tid, antal ro tag, scan, hvor mange kalorier du har forbrændt samt total antal ro tag siden sidste nulstilling.

En DVD med træningsvejledning medfølger også.

Maskinen har elastisk modstand, hvilket betyder at den i modsætning til de fleste romaskiner, ikke har et svinghjul. Dette gør den billigere og samtidig mindre - to fordele som de fleste nok er interesseret i. Brugen vil ikke føles helt så realistisk som på de romaskiner der har et svinghjul og luftmodstand, men du vil få noget nær den samme effekt, til en meget lavere pris.

Der er også den fordel at SR475 er fremstillet, så du har mulighed for at træne områder af din krop, som du normalt ikke har mulighed for på en ro maskine. Du kan nemlig træne eksempelvis bryst og biceps ved at stå op eller sidde omvendt, som du kan se på vores billeder her under produktet.

Titan SR475 er en af de mindste på markedet. Derved kan enhver have plads til den og den foldes let sammen, så den fylder endnu mindre. Når den er sammenfoldet har en dimensioner på kun 94 x 43,5 x 138cm.

Når den er udfoldet har den følgende dimensioner: 195 x 43,5 x 65cm. Den vejer 17,1kg. Den anbefalede maksimale bruger vægt er 110kg.

Roning er en yderst effektiv måde at forbrænde fedt og styrke din krop. Det skyldes at du aktiverer en rigtig stor del af din krop ved øvelserne. Det er også en sund måde at varme op til eksempelvis styrketræning, da du varmer hele overkroppen op også, hvilket du ikke gør på et løbebånd eller en motionscykel.
Du træner faktisk både ryg, mave, skyldre, ben, arme, core m.m. på en ro maskine og på SR475 får du ydermer mulighed for at træne bryst.

Datablad for Titan Rower SR475

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God