ODIN S8 Spinningcykel

Spinningcykel fra ODIN med rigtig mange justeringsmuligheder. Derved henvender denne spinningcykel sig til en stor målgruppe og vi.. Læs mere
Specifikationer - Spinningcykler
Bremsesystem Bremseklodser
Justering af modstand Manuel
Modstandsregulering Trinløs
Svinghjul 22 kg
Drift Remdrift
Computer data Ja
Pulsmåling Håndpuls
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Watt funktion Nej
Indstigningshøjde Medium
Dimensioner 123 x 54 x 115cm
Vægt 47 kg
Maks. brugervægt 150 kg

Spinningcykel fra ODIN med rigtig mange justeringsmuligheder. Derved henvender denne spinningcykel sig til en stor målgruppe og vil gøre det rigtig godt som hjemmetræner i alle hjem. Er du på udkig efter en spinningcykel, så du kan få træningen fra spinningholdet hjem i stuen, så er har du her fundet den rigtige model. Med en maksimal brugervægt på 150kg, får du en meget stabil spinningcykel, som gør det rigtig godt ud for en af de cykler du evt. har prøvet i fitnesscentret. Selvom du ikke tilnærmelsesvis vejer 150kg, vil du stadig have gavn af en spinningcykel, med en maksimal brugervægt på 150kg. Du vil nemlig opleve at cyklen er det mere stabil i forhold til en cykel, som kun kan holde til 120kg. ODIN S8 Spinningcykel er stabil spinbike, med samme funktionalitet, som spinbikes fra fitnesscentret. Dog må samme kvalitet ikke forventes 100% lig, da der stadig er stor prisforskel op til disse center cykler.

Spinningcykel til hjemmet: Ønsker du at spare tid i hverdagen, så vil denne ODIN S8 Spinningcykel være et rigtig godt valg til din hjemmetræning. Ved at få en spinningcykel hjem i stuen, har du nu mulighed for at bruge din tid mere effektivt. Du skal ikke længere til og fra fitnesscentret og vil derfor spare en masse transporttid, som du så kan bruge på din træning istedet.

Nogle fravælger en træningsmaskine i hjemmet, da de tror den fylder for meget. Men denne ODIN S8 Spinningcykel måler kun 123 x 54 x 115cm og er udført med transporthjul, så du nemt kan flytte den rundt før og efter din træning. Du vil opleve, at du nemt kan flytte denne spinningcykel fra rum til rum hvis du ønsker at pakke den væk eller hvis du har forskellige rum, som du ønsker at træne i.

Teknisk om ODIN S8 Spinningcykel: Spinningcykel med et svinghjul på 22kg - hvilket giver dig et behageligt og naturligt tråd. Modstanden fungere med trinløs justering, svarende til det du kender fra spinningcyklerne i fitnesscentret. Derudover får du en spinningcykel med remdrift, hvilket også er med til at tilføje til det behagelige tråd. Et remdrift-system er en teknik, som er kendt fra mange andre driftssikre maskiner. Alt denne dejlige teknik, er samlet i en træningsmaskine, som har en total vægt på 42kg, hvilket er med til at indikere at kvaliteten er iorden.

Udover en god teknisk spinningcykel, får du også en computer, som viser dig alt du skal vide. Mange spinningcykler leveres i dag uden cykelcomputer, men denne ODIN S8 Spinningcykel leveres med en smart kompakt computer, som holder dig opdateret med tid, distance, hastighed, kalorier og puls. Pulsen måler du nemt ved at holde hænderne på de 2 håndpulsmålere på styret. Kort efter vil din puls vise sig på displayet. Pulsen er vigtig ved træning på spinningcykel, da det er godt at træne efter puls mål. Det vil sige, at du får efter at nå et bestemt puls slag under din træning. Forsøg gerne at få pulsen højt op flere gange under din træning.

Dertil får du en fin indikator af tiden du har trænet, samt hvor langt du har cyklet. Hastigheden er også rigtig godt at træne efter, da du efter lidt træning ved hvor din puls ender, ved de forskellige hastigheder. Dette kan være mindre forstyrrende at træne med, da du ikke behøver flytte hænderne fra styret. Afslutnings vis får du dit samlede kalorie forbrug for hele din træning, så du kan gå fra din spinningcykel med stolthed og et lille bevis på din ihærdighed.

Krakarmen har en længde på 20,5cm og giver en god effektiv trådlængde.

Spinningcykel med mange indstillingsmuligheder: Vigtigst af alt for en spinningcykel, er den indstillingsmuligheder. Vi er alle forskellige og har derfor alle brug for en individuel indstilling af vores træningsmaskiner. Denne ODIN S8 Spinningcykel giver dig rig mulighed for at indstille din spinnigncykel, så den passer 100% til dig og din træning. Først og fremmest har du mulighed for at justere sadelstangen: 9 trin lodret justering fra 80 - 100cm. Dette er en stor fordel, da hele familien har mulighed for at drage nytte af denne træningsmaskine og gør derved træningen lidt sjovere.

Derefter er det vigtigt at kunne justere afstanden på sadlen frem til styret. Her har du en god trinløs justering med fine indikationer, som gør det muligt at huske den tidligere justering. Justering af sadel giver dig 6 indikeringer for den vandrette justeringen fra 0 - 7cm. Selve sadlen har også mulighed for at indstille vinklen efter dit ønske. 

Selve sadlen målet 15cm i bredden og 26cm i længden. Det er en klassisk spinningcykel sadel med en god pude, som ikke er for blød, men heller ikke for fast. Dertil er sadlen udført med et hul i midten af sadlen, så du belaster mellemstykket mindst muligt.

Dernæst er det også vigtigt at have justeringsmuligheder for styret: Denne ODIN S8 Spinningcykel's styrstang har en god lodret justering på 6 trin fra 90 - 103cm. Denne trin inddeling gør det nemt at huske dine indstillinger fra sidste træning, hvis I er flere brugere som træner på samme spinningcykel. Dertil har du også en rigtig god vandret justering af styret fra 0 - 6,5cm. Selve styret er måler 49cm i bredden og 36cm i længden. Styret giver mange muligheder for forskellige håndstillinger, hvilket er rigtig godt til din spinningtræning. Du har mange håndstillingsmuligheder, hvad enten du kører aggressivt eller kører med oprejst stilling. Derudover har du også rigtig god kontakt med styret når du står op i pedalerne.

Samlet set har du mange justeringsmuligheder ved sadel og styr. Afstanden imellem sadel og styr kan justeres fra 68 - 81cm, hvilket giver plade til høje som lave personer på denne ODIN  S8 Spinningcykel.

Praktisk information om ODIN S8 Spinningcykel: Når du modtager din nye spinningcykel, modtager du den i en kasse på 108 x 19,5 x 84cm og kassen vejer 47kg. Så det er en rigtig god idé at være 2 ved modtagelsen og samlingen af denne spinnigncykel. Da det ellers godt kan blive en tung opgave for en person alene. Når du har fået samlet din nye ODIN S8 Spinningcykel, har du fin mulighed for at flytte spinningcyklen fra rum til rum, da den er udført med 2 kraftige transporthjul. Dette gør det nemt at være ejer af en spinningcykel, da du kan sætte dig ind foran fjernsynet når du vil træne, men du også kan flytte den væk når du får gæster.

Selve indstigningen på ODIN S8 Spinningcykel er på 44cm, hvilket gør den nem at stige ind i og ud af.

De pedaler, som følger med denne ODIN  S8 Spinningcykel er ikke med klik, men det er muligt at tilkøbe klikpedaler. De pedaler der følger med har en praktisk justerbar tåhætte, som gør det muligt at justere pedalerne til, så de spændes godt til skoene du træner med.

ODIN S8 Spinningcykel data:

Svinghjul: 22kg

Remdrift

Vægt: 42kg

Dimensioner på spinningcyklen samlet: 123 x 54 x 115cm - 42kg

Computer: Tid, distance, hastighed, kalorier, puls

Maksimal brugervægt: 150kg

Emballage: 108 x 19,5 x 84cm - 47kg

Transporthjul

Sadel: 15 x 26cm udført med gode puder på den bagerste del af sadlen, samt hul i midten til mellemstykket. Komfortabel ryttersadel.

Justering af sadelstang: 9 trin lodret justering fra 80 - 100cm Kan bruges af børn og personer på op til 2 meter

Justering af sadel: 6 trin vandret justering fra 0 - 7cm

Lodret justering af styr - 6 trin justering fra 90 - 103cm

Vandret justering af styr fra 0 - 6,5cm

Styr: 49cm bredt med mulighed for mange håndstillinger. Styret er 36cm langt.

Afstand imellem sadel og styr (målt fra den bagerste del af sadlen til første del af styret) 68 - 81cm

Middel-lav indstigning på 44cm

Krankarm på 20,5cm

Sadel med hul

Pedaler: 10 x 7cm med justerbar tåhætte (SPD klikpedaler er tilkøb)

Datablad for ODIN S8 Spinningcykel
Produkter fra samme kategori
Brunox Turbo-Spray 500ml

179 kr

Brunox Lub & Core Spray til Spinningcykler 400 ml.

189 kr

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God
Se også
cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 1 Let

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 2 Medium

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård

29 kr

ODIN Træningselastik Fitness Elastik PAKKETILBUD

139 kr

cPro9 Træningsmåtte 183 x 58 x 1,5 cm Sort

499 kr

cPro9 Massage Balancepude

249 kr

cPro9 Foam Roller Nubret 90cm

300 kr

cPro9 Træningselastik PAKKETILBUD (niveau 1,2,3)

179 kr

cPro9 Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium

299 kr