Specifikationer - Spinningcykler
Bremsesystem Bremseklodser
Justering af modstand Manuel
Modstandsregulering Trinløs
Svinghjul 19 kg
Drift Kædetræk
Computer Nej (Kan tilkøbes)
Pulsmåling Nej
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Watt funktion Nej
Indstigningshøjde Medium
Dimensioner 132 x 47 x 124 cm
Vægt 50 kg
Maks. brugervægt 120 kg

Nordic 235 Spinner er en spinningcykel til hjemmebrug. Du finder ikke en bedre spinningcykel til en lignende pris. Så derfor er dette et rigtig godt køb, du ikke vil fortryde. Nordic 235 Spinner har en vægt på 50kg, hvilket er med til at give en overbevisende stabilitet, som giver dig god mulighed for at træne effektivt. Mange andre spinningcykler i denne prisklasse, har tendens til at være ustabile, men dette har Nordic undgået ved at lave cyklen med et lavt tyngdepunkt og med en fornuftig egenvægt.  

Udover vægten på selve spinningcyklen, er det også vigtigt at kigge på svinghjul og brugervægten. Nordic 235 Spinner er udstyret med et stærkt svinghjul på 19kg, hvilket er med til at give dig et rigtig godt tråd, også når du står op i sadlen. Derudover er Nordic 235 Spinner konstrueret med en maksimal brugervægt på 120kg. Med denne menes der, at en person på 120kg, kan træne effektivt på denne spinbike.

Nordic 235 Spinner er et rigtig godt bud på en spinningcykel til hjemmebrug. Du finder mange af de samme kvaliteter i denne cykel, som du finder i de større modeller. Samtidig med at du får en solid motionscykel, som kan bruges af de fleste.   

Hvis du vil have yderligere stabilitet på din spinningcykel, kan du have en måtte under. Den beskytter samtidig dit gulv imod ridser.

Datablad for Nordic 235 Spinner FX II Spinningcykel

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God