Specifikationer - Stepmaskiner
Type Twist
Computer Lille vendbar computer, som viser dig alle nødvendige informationer. Skærmen kan vendes, så du kan få 2 forskellige typer twist
Justerbar modstand Nej
Watt funktion Nej
Pulsmåling Nej
Dimensioner 33 x 51 x 27 cm
Vægt 12 kg
Maks. brugervægt 100 kg

Abilica CoreStep 360 ministepper, med twist effekt.

Det der distancerer denne ministepper, fra konkurrenterne, er at den også har mulighed for at træne rotationer / twist. Derudover kan du benytte den begge veje, alt efter hvilken form for twist du ønsker. Træningscomputeren kan også vendes, så du kan benytte den begge veje.

Ministepperen er udstyret med en simpel træningscomputer, der viser tid samt antal skridt. Derved kan du holde øje med din træning og øge belastningen, når du er klar til det.

Støttebenene er justerbare, så du kan tilpasse den til dit foretrukne niveau. Mini stepmaskinen står stabilt, så du kan være helt sikker under din træning.

Abilica CoreStep 360 ministepper vejer 12kg og har en længde på 33cm, en bredde på 51cm samt en højde på 27cm. Derved kan den let gemmes væk, når din træning er slut.

Træning på en Abilica ministepper styrker balder, lår og lægmuskler på en ny og effektiv måde. Du vil hurtigt kunne mærke effekten og udbyttet af din træning.

Datablad for Abilica CoreStep 360 Ministepper Stepmaskine (Med twist)
Birgitte
30/01/2018

tak for min stemmer

Mathilde
11/02/2017

Meget tilfreds! Den ankom 99% samlet og den kan steppe begge veje

Svend
23/01/2017

Købte min første ministepper hos Apuls og har nu også købt denne. hurtig levering og den ankom samlet. Tak for en god handel.

Hanne Andersen
17/01/2017

Nok den bedste stepmaskine jeg har haft.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God