Vi sender som normalt

cPro9 Premium Twist Stepper Stepmaskine

cPro9 Premium Twist Stepper Stepmaskine med håndtag og en computer, som er placeret herpå, således at den er lettere at l.. Læs mere
Specifikationer - Stepmaskiner
Type Twist
Computer data Den tydelige computer, som sidder øverst på håndtaget, viser både tid, antal step, total antal step, kalorier samt scan
Justerbar modstand Nej
Watt funktion Nej
Pulsmåling Nej
Maks. brugervægt 100

cPro9 Premium Twist Stepper Stepmaskine med håndtag og en computer, som er placeret herpå, således at den er lettere at læse.

Denne twist stepper stepmaskine er fremstillet i en rigtig god kvalitet og øger med sine håndtag både sikkerheden og effekten.

Twist stepmaskinen har masser af funktioner i computeren, som både viser tid, antal step, total antal step, kalorier samt scan. Derudover er det muligt at justere skridthøjden, til lige netop dit ønske. Denne justering sker let forrest på twist stepper stepmaskinen, med et lille håndtag.

Konstruktionen på twist stepper stepmaskinen er yderst robust og den primære ramme, er fremstillet af 50x50 profil. Dette bringer stabiliteten helt i top og sikrer, at du står sikkert på maskinen.

Fodpedalerne er bredere end på en almindelig stepper og giver derfor god plads, hvis du ønsker at benytte den med sko på - du vil ikke føle at du kan være ved at falde ud over, ligesom man nogle gange kan opleve på almindelige stepmaskiner.

cPro9 Premium Twist Stepper Stepmaskine vil hjælpe dig med at træne en lang række muskler, som ben, baller, mave og ryg. Træning på en twist stepmaskine er enormt effektivt til at igangsætte blodcirkulationen i benene og er derfor enormt fordelagtig, hvis du har stillesiddende arbejde.

Dimensionerne på twist stepmaskinen er 126 x 48 x 60 cm og vægten er 12kg. Emballagen måler 50 x 25 x 46 og vejer 13kg.

Datablad for cPro9 Premium Twist Stepper Stepmaskine
Produkter fra samme kategori
Titan Ministepper Stepmaskine

890 kr

Kettler Mini Stepper Stepmaskine Med Computer

1.400 kr

Else
25/01/2017

Rigtig fin ministepper. Jeg havde problemer med at holde balancen på en almindelige ministepper, men med denne, kan jeg holde ved styret og bruge den uden problemer. I starten synes jeg at håndtaget sad lidt lavt, men jeg har nu vænnet mig til det.

Frieda
17/01/2017

sehr glücklich

Aki
17/01/2017

Tyytyväinen

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God
Se også
cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 1 Let

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 2 Medium

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård

29 kr

ODIN Træningselastik Fitness Elastik PAKKETILBUD

139 kr

cPro9 Massage Balancepude

249 kr

cPro9 Foam Roller Nubret 90cm

300 kr

cPro9 Træningselastik PAKKETILBUD (niveau 1,2,3)

179 kr

Reebok Floor Guards Fitnessgulv (4 stk.)

399 kr