Vi sender som normalt og oplever kun små forsinkelser.
Vi kæmper med leverandører, fragtmænd m.v. for at få din ordre ud hurtigst muligt.

cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)

cPro9 Ministepper Stepmaskine, som giver dig alt hvad du skal bruge, for at få en effektiv træning i hjemmet. Elastikkerne der .. Læs mere
På lager (1-4 hverdage)

1.000 kr

Specifikationer - Stepmaskiner
Type Almindelig
Computer data Tydelig computer viser antal skridt, kalorier, tid, scan m.v.
Justerbar modstand Nej
Watt funktion Nej
Pulsmåling Nej
Maks. brugervægt 130 kg

cPro9 Ministepper Stepmaskine, som giver dig alt hvad du skal bruge, for at få en effektiv træning i hjemmet.

Elastikkerne der kan monteres giver dig endnu større muligheder for fedtforbrænding i hjemmet. Imens du stepper, kan du træne armene, ved at benytte elastikkerne, som du vil benytte en almindelige træningselastik.

Den lille indbyggede computer viser dig informationer om antal skridt, tid samt antal forbrændte kalorier. Disse informationer er nødvendige for at du med tiden kan forbedre din træning og kondition.

Ministepperen er kraftig og kan klare en personvægt op til 130kg. Den høje vægt skyldes forstærkninger i samlingerne, der gør den stærkere.

Datablad for cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)
Ellen
08/06/2017

Fin behandling :) Jeg skulle finde en ministepper, som var til at betale -og samtidig god og faldt over Apuls ,og det har jeg ikke fortrudt . Fin og hurtig behandling. Allerede dagen efter bestilling,ankom stepperen med GLS. De havde desværre været lidt hårdhændede i behandling af pakken , så den ene fodpedal var slået i stykker. Jeg skrev og omgående blev der sendt en ny pedal ,som vi nemt kunne montere selv. Tak- og vi vender tilbage, hvis vi skal bruge noget andet, og jeg vil ikke tøve med at anbefale Apuls. Hilsen Ellen

Jozette
23/01/2017

Alt var fint

Hanne
20/01/2017

Frisk og hurtig ekspedition

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God