% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Træningsmaskiner

Gå på opdagelse her på siden og find den helt rigtige træningsmaskine til en skarp pris.

Vi har et stort og spændende udvalg af både løbebånd, romaskiner, motionscykler, crosstrainerer og meget andet!

Kig også gerne forbi vores showroom og prøv den maskine du har kigget på: Anker Andersens Vej 8, 7160 Tørring.

Læs mere
Sorter efter:

Solide træningsmaskiner af professionel kvalitet

Er du på jagt efter billige træningsmaskiner af høj kvalitet? Så er du kommet til det helt rigtige sted her hos Apuls.dk.

Hos Apuls har vi specialiseret os i funktionnelle og langtidsholdbare træningsmaskiner, så er i stand til at tilbyde både vores private og erhvervsmæssige kunder de bedste træningsløsninger til en aktiv og sundere livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af solide træningsmaskiner af professionel kvalitet og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende modeller, så vi altid har nogle af de mest populære fitnessmaskiner på lager. Ligeledes holder vi os altid up to date med branchens trends og tendenser. Vi forhandler udelukkende modeller fra nogle af markeds bedste og mest anerkendte brands.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores træningsmaskiner. Er du i tvivl om, hvilken maskine, som du har behov for, så giv os et kald med det samme. Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får den helt rigtige maskine med dig hjem. Vi sætter en ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og vægter kundetilfredshed meget højt.

MotionscykelLøbebåndRomaskine

 

Træningsmaskiner i showroom

I Tørring har vi et showroom, hvor du er hjertens velkommen til at kigge forbi og prøve den træningsmaskine du har kigget på. Måske du lige har behov for at afprøve lidt forskellige modeller, for at finde ud af, hvilken model der passer dig bedst - så kig endelig forbi til en god snak.

Adressen for vores showroom: Anker Andersens Vej 8, 7160 Tørring.

 

Stort udvalg af træningsmaskiner til ethvert behov

Hos Apuls.dk forhandler vi en lang række træningsmaskiner af høj kvalitet og samtidig til lave priser.

Her på siden kan du b.la. udforske vores store udvalg af :

 

Træningsmaskiner fra anerkendte brands

Vi er stolte af at kunne tilbyde både vores private og erhversvsmæssige kunder træningsmaskiner fra nogle af branchens mest populære og kvalitetsbevidste brands.

Hos Apuls kan du finde spændende modeller fra b.la.:

 

LøbebåndMotionscykelRackVandromaskine