% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Træningsudstyr A-Z

Gå aldrig ned på (trænings)udstyr!
Vi bestræber os på at have så stort og godt et udvalg af træningsudstyr som muligt.

Det er vigtigt at dit fitness udstyr er funktionelt og er af en god kvalitet, så du har det godt med at træne med dit træningsudstyr. Vi har træningsudstyr i alle prisklasser og kvalitetsniveauer.

 

Træningsmaskiner Ab Wheel Agility Stige Ankelvægte Balancebræt Balancepude Barbell Måtte Bodypump Boldpumpe Bænkpres Crossfit reb Elastikbånd Elektronik Fitness Elastik Floor Guards Foam Roller Glidemåtter Greb Gulv Gymnastikbold Gymnastikringe Håndledsvægte HÅNDTRÆNER Håndvægte Hulahop Kalk Kettlebell Faldskærm Massagebold

Massagerulle Mavetræning Medicinbold Okklusion Stativer Parallettes Platform Plyo Box Power Rack Pull Up Bar Push Up Bars Rack Modul Redondo Ribbe Rygtræning Sandsække Sjippetov Slyngetræner Smith Stativ Squat Rack Stavgang Stepbænk Straps Tasker Training Bars Trampolin TRX Bælter Bænke Elastikker handsker Måtter Vægtskiver Vægtstænger Vægt sæt Vægtvest Yoga Yogamåtter

 

Læs mere
Sorter efter:

Træningsudstyr til hjemmet

Hos Apuls.dk finder du Danmarks bedste udvalg af træningsudstyr i flere forskellige prisklasser. Apuls.dk har Danmarks størte udvalg af fitness udstyr til hjemmetræning og derudover har vi også træningsudstyr til brug i fitnesscentre. Vores udvalg af udstyr dækker bredt, men fælles for det hele er, at kvaliteten er godkendt. 

Ønsker du at komme i gang med at træne, så er du kommet til det rigtige sted. Vores udvalg af træningsudstyr spænder bredt og vi har udstyr til alle de øvelser du kunne ønske dig at lave. Fitness træning i hjemmet kan være en rigtig god idé, hvis du ønsker at holde dig sund – og hjemmetræningen gør det bare nemt at få til at passe i hverdagen.

Danmarks billigste fitnessudstyr

Vores priser kan følge med de billigste på markedet, dog har vi det princip, at vi ikke sælger skod udstyr. Så det helt billige fitnessudstyr, beskæftiger vi os ikke med. Vi går efter den gode samvittighed når vi sælger træningsudstyr.

Dermed ikke sagt, at vi ikke også har det billigste udstyr, for det har vi. Vi tester altid vores produkter og finder vi et produkt, som ikke lever op til vores krav, fjerner vi det fra vores kollektion. Det er derfor altid vigtigt, at du tager fat i os, hvis du oplever et problem med noget af fitnesudstyret. Træningsudstyret skal være i top hos os!

Her på siden kan du b.la. gå på opdagelse i vores store udvalg af håndvægte, kettlebellstræningselastikker, træningsbolde og meget andet! 

Professionelt træningsudstyr

Udover træningsudstyr til hjemmetræning, har vi også et stort udvalg af fitness udstyr til professionelt brug. Det er ofte fitness centre der køber dette, men der er også mange private, som forkæler sig selv med fitnessudstyr i denne prisklasse. Det er selvfølgelig noget dyrere træningsudstyr, men du får også kvaliteten, som passer til.

Kvalitets træningsudstyr er et nøgleord, når vi snakker professionelt fitnessudstyr. Grundstenen i kvalitets fitness udstyr er, at det kan holde til at blive brugt. Det skal kunne holdes til at blive brugt meget og hårdt. Brugere i et fitnesscenter tager ikke hensyn til udstyret og derfor er kvaliteten til at det kan smides med. Kvaliteten er i top.

Træningsudstyr til styrketræning

Ofte når vi snakker træningsudstyr, så er det i forbindelse med styrketræning. Styrketræning er en grundsten indenfor fitness og er noget vi alle bør overveje til vores hverdag. Styrketræning med med til at give din krop en sund holdning og skaber den nødvendige sundhed. Vel og mærket, hvis du træner rigtigt med træningsudstyret.

Styrketræning kan være mange ting og findes til alle niveauer. De fleste tænker at det er tunge vægte, når vi snakker styrketræning. Men det er ikke tilfældet. Faktisk er styrketræning en del af alle typer træning. Selv genoptræning er styrketræning, bare med lidt lettere træningsøvelser. Træningsudstyr til styrketræning er dog altid uundværligt.

Træningsudstyr til genoptræning

Når vi snakker træningsudstyr til genoptræning, er det ofte det mindre udstyr ud skal kigge på. Der findes rigtig meget trænings udstyr, som gør det rigtig godt til genoptræning efter en skade. Har du problemer med fingrene, vil vi anbefale, at du bruger træningsudstyr der passer til denne type træning. Træningsudstyret skal passe til behovet.

Den første ting du bør gøre i tilfælde af skade, er at konsultere en specialist i området eller en fysioterapeut. Når du har hørt om dine muligheder for rehabilitering og udstyr du kan bruge, skal du være velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig med at finde det rigtige træningsudstyr.

Billigt træningsudstyr i høj kvalitet

Billigt fitness udstyr er meget oppe i tiden og vi forsøger at give det niveauet ekstra. Ved at tilføje ekstra kvalitet, til samme pris. Dette er med til at give dig en god oplevelse med dit træningsudstyr og vi sørger altid for at følge dig helt til dørs med din ordre og dine spørgsmål. Hos os finder du meget billigt træningsudstyr, men kvaliteten er altid god.

Træningsudstyr og Fitnessudstyr fra alle de kendte brands

Vi sørger altid for at have træningsudstyr fra de mærker, som du kender. Derved kan du være tryk på vores side og finde præcis det træningsudstyr du kigger efter. Ofte har man set noget træningsudstyr nede i fitnesscentret, som man har nydt at træne med. Vi sørger for at du kan købe de kendte brands, så du kan få træningen med hjem.

Fitness redskaber

Fitness udstyr er ikke noget nyt fænomen. Igennem tiden, er der rigtig meget træningsudstyr som har fået sine højtidsdage igen. Genrene skifter hele tiden og vi ser tit, at de helt gamle træningsredskaber bliver lanceret igen efter mange års pause. Dette vil vi altid opleve, da de gode gamle dage havde rigtig meget godt træningsudstyr.

Dengang var træningsudstyr mere kendt som fitness redskaber, da det ofte var noget man bruge i forbindelse med noget andet. Ringe til dans eller lignende. I dag er der mere fokus på det enkelte stykke træningsudstyr og vi får dermed nogle højkvalitets produkter, som kan give dig en meget effektiv træning.

Bliv fit med træningsudstyr fra Apuls.dk

Ønsker du at tabe et par kilo, så har vi udstyret der kan hjælpe dig til dit mål. Derudover vil vi altid vejlede dig, så du får det fulde udbytte af fitnessudstyrets potentiale. Vi sørger for at skrive så meget date på fitness produkterne som muligt og ellers sidder vi klar på telefonen, til at vejlede.

Der er muligt at tabe rigtig mange kilo med de rigtige træningøvelser og det rigtige træningsudstyr. Hvis du ønsker at komme rigtig godt i gang, anbefaler vi dig, at du laver et træningsprogram. Det skal bestå af flere forskellige øvelser alt efter hvad du ønsker at træne. Det er vigtigt at komme hele kroppen rundt, så du ikke får en skæv holdning.

Et simpelt træningsprogram vil vi nemt kunne lave i samarbejde med dig og så kan du selv udvikle dit træningsprogram videre. Der findes rigtig meget inspiration på internettet, men du skal også passe på med hvad du finder. Der findes også rigtig mange dårlige vejledninger derude.

Vi anbefaler dig, at du laver en 6 eller 12 ugers plan til hvert træningsprogram. Hver øvelse skal indøves og det er derfor vigtigt, at du starter med let vægt og derefter går op, når du har øvelsen indøvet. Ugerne i en 6 ugers plan kunne eksempelvis se sådan ud:

·         Uge 1: 5 forskellige træningsøvelser med 3 sæt til hver øvelse. Hver sæt kunne bestå af 10 gentagelser.

·         Uge 2: Samme træningsøvelser med 3 sæt til hver øvelse. Hver sæt kunne bestå af 10 gentagelser.

·         Uge 3: Samme træningsøvelser med 4 sæt til hver øvelse. Hver sæt kunne bestå af 7 gentagelser.

·         Uge 4: Samme træningsøvelser med 4 sæt til hver øvelse. Hver sæt kunne bestå af 7 gentagelser.

·         Uge 5: Samme træningsøvelser med 5 sæt til hver øvelse. Hver sæt kunne bestå af 5 gentagelser.

·         Uge 6: Samme træningsøvelser med 5 sæt til hver øvelse. Hver sæt kunne bestå af 5 gentagelser.

Som du kan se, sænkes antallet af gentagelser og sættene øges. Dermed skal du også øge vægten.

Find mere inspiration til din træning på vores blog

Kom i form med træningsudstyr derhjemme

Du må ikke tænke din træning som et kortvarigt projekt, men derimod som en livsstilsændring. Det er også en af grundene til, at du skal have træningsudstyret hjem i stuen. Træn mens du ser fjernsyn eller venter på at kartoflerne koger. Meget af vores udstyr vil også hjælpe til at rengøringen bliver en effektiv træning omgang i stedet.

Se vores store udvalg af billigt kvalitets træningsudstyr og lad dig inspirere.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning!  Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet her på siden