Vi sender som normalt

Fitness Gulv

Hos Apuls.dk har vi et bredt sortiment af fitness gulv og underlag. Det er en uundværlig bestanddel i dit træningsområde, hvis du træner med tunge vægte eller har maskiner og andet tungt udstyr. Det bruges nemlig på gulvet, som beskyttelse mod mærker fra dit mere massive træningsudstyr.

                

                

 

 .. Læs mere

Mest populære produkter
Bodytone Gummi Floor Guards Fitnessgulv 15mm

399 kr

Nordic Fighter Gummi Floor Guards Fitnessgulv All Black 25mm

549 kr

Nordic Fighter Floor Guards Fitnessgulv Rød/Blå 20mm (Bløde)

289 kr

Eurosport Gym Floor Beige Marble Fitnessgulv (100 x 100 x 1cm)

699 kr

Nordic Fighter Gummi Floor Guards Fitnessgulv 25mm

599 kr

Nordic Fighter Gummi Floor Guards Fitnessgulv All Black 10mm

369 kr

Neoflex Kantliste 100 x 1010 x 15mm

99 kr

Nordic Fighter Gummi Floor Guards Fitnessgulv All Black 30mm

699 kr


Fitness gulv og underlag

Du kan vælge ud fra en bred vifte af mærker, størrelser, tykkelser og materiale, så du kan vælge det gulv, der passer til dine behov. Uanset om du ejer et fitnesscenter eller bare har nogle træningsredskaber derhjemme, kan disse underlag være yderst nyttige. Det fungerer nemlig ikke kun som beskyttelse for dit gulv, men du kan også bruge det til at træne direkte på. F.eks. er det også et godt underlag til eksempelvis kampsport eller udstrækning. Læs længere nede om alle fordelene ved at købe et fitness gulv eller underlag hos os.

Smart gulv til din træning

Det er en super praktisk og multifunktionel løsning til dit træningsområde. Fitness gulvet beskytter dit gulv, der hvor du træner, hvis uheldet skulle være ude, og du kommer til at tabe eller vælte noget tungt, der kan give mærker.

Det kan også være praktisk til andre formål end bare som beskyttelsesgulv. Det er et stabilt og behageligt underlag til når du træner. Det er stødabsorberende og kan derfor også hjælpe mod skader. Du kan vælge din ønskede hårdhed, så stadig du føler dig stabil og grounded, mens du træner. Hvis du vælger en af de mere bløde varianter, er det super behageligt at bruge til udstrækning. Du kan endda bruge det til yoga eller pilates.

Ofte har de puslespilsform, hvilket gør, at du let kan ligge dem helt, som du vil. Dette gør, at du også kan variere størrelsen, og du kan altid bare købe flere og koble på, hvis du udvider dit træningsområde eller køber en ny maskine. Herved kan du også skabe lige den form på gulvet, som passer til træningsudstyret eller til omgivelserne. De kan også fås som fliser, hvor de er helt firkantede. Disse kan du lægge ved siden af hinanden, hvis du vil skabe en større overflade. Vi har også større platforme, hvor du ikke selv bestemmer størrelse og form. Her kan fliserne nemlig være boltet fast, hvilket skaber et super stabilt underlag.

Disse underlag fås i flere tykkelser. De fleste af vores gulve har en tykkelse på mellem 1 cm og 4 cm. Hvilken tykkelse gulv du bør vælge til dit træningsområde, afhænger af, hvad det primært skal bruges til. Du kan også vælge mellem forskellige materialer. Dette er også en vigtig overvejelse inden du køber, da det kan have stor betydning for, hvilken slags træning det er mest ideelt for eller hvor meget det beskytter dit gulv.

Vælg dit fitness gulv efter din træningsform

Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af træningsgulv. Hvilket gulv du bør købe afhænger af, hvordan du bedst kan lide at træne, og naturligvis hvilket udstyr du bruger.

Hvis det er til at have under store maskiner, bør du vælge et underlag, der er tykt, men hårdt. Det kan for eksempel være Nordic Fighter Gummi Floor Guards Fitnessgulv All Black på 40 mm, som er puzzlemats. Her er du sikret, at dit gulv er fuldstædig beskyttet mod tunge stød og mærker fra vægte og maskiner.

Hos Apuls.dk kan du også finde løsninger, der er udviklet specielt til vægtløftning. Eksempelvis Eurosport Weight Lifting Flooring platformen, der har en midte af hardwood med en skridhæmmende overflade, hvilket gør den helt ideel til vægtløftning. Der er gummi på begge sider, hvilket sikrer, at du sagtens kan tabe vægtstangen på gulvet uden der sker noget.

Hvis du også har planer om at bruge dit underlag til andre formål, kan du vælge en skummåtte. F.eks. har Nordic Fighter lavet skridsikre judomåtter på 4 cm, som er perfekt til mere aktiv træning.

En af fordelene ved fitness gulv og underlag er, at de er super lette at tilpasse. Eksempelvis kan puzzlemats kan lægges lige i den form du ønsker. Flere af vores underlag er det også muligt at skære i. Dette gør, at du kan tilpasse dem 100% efter dine ønsker.

Gulvene fås i mange forskellige materialer. Det kan både være i f.eks. gummi, skum, træ eller marble. De forskellige materialer har forskellige hårdheder. Hvilken type underlag du skal købe, afhænger af formålet. Hvis du primært skal bruge den som gulvbeskyttelse under en maskine, er det ikke nødvendigvis den samme, vi vil anbefale, som hvis du mest skal bruge den til aktiv og dynamisk træning. Vælg den rette løsning for dig efter, hvad du skal bruge den til.

Køb dit fitness underlag hos os

Hos Apuls.dk er du sikret høj kvalitet og den bedste service. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med køb af nogle af vores produkter, for eksempel ved køb af fitness underlag, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med træffe de bedste beslutninger indenfor dit budget.

Når du scroller ned af vores hjemmeside under kategorien ”Gulv og underlag”, vil du hurtigt opdage, hvor mange muligheder der er. Hvis du ved, hvad underlagets primære formål skal være, vælger du naturligvis en der opfylder kravene hertil. Men der er også andre faktorer, der kommer i spil, når du sidder og er ved at bestille. Du vil opdage, at disse fås i mange prisklasser. Du kan helt sikkert finde en god løsning indenfor dit budget. Ellers er det om at holde øje med vores mange gode tilbud. Vores brede sortiment gør, at der næsten altid er et eller andet på tilbud. Mon ikke lige det gulv, du drømmer om. også kommer på tilbud på et tidspunkt. Ellers er det praktiske ved disse gulvstykker, at du nemt kan supplere op undervejs. Du kan altid købe flere puzzlemats og sætte sammen med din eksisterende samling, når budgettet er til flere. Det samme gælder mange af de andre forskellige fliser og måtter.

Det er også er god investering, da de er af super høj kvalitet, og de kan derfor holde i rigtig mange år.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket fitness gulv du skal købe, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice og spørg om gode råd og vejledning til dit køb.

Disse underlag og gulve er uundværlige, hvis du ejer fitnessmaskiner eller tunge vægte. Disse gør, at du ikke behøver at frygte mærker i dit gulv, når du træner. Så træn uden bekymringer og køb dem i dag hos Apuls.dk, og du vil opleve alle fordelene ved disse multifunktionelle kvalitetsunderlag.