% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Gymnastikringe

Et sæt gymnastikringe til loftet kan gøre underværker til din hjemmetræning. Vi har det fulde udvalg af gymnastikringe i høj kvalitet. Gymnastikringe i træ har en behagelig overfalde og er velegnet til dig som går meget op i din træning og går op i detaljen i dine træningsøvelser.

Gymnastikringe i plast er perfekte til dig som gerne vil spare lidt penge, og hvis du ønsker et sæt robuste gymnastikringe som kan holde til vind og vejr. Et par gymnastikringe til gyngestativet giver også aktiviteter til børnene og giver den perfekte ramme til den aktive familie.

Crossfit gymnastikringe, også kendt som roman rings eller på engelsk, gym rings. Det er vigtigt du vælge kvalitetsprodukter som vores, for at få en effektiv og problemfri træning med gymnastik ringe.

 

Gymnastikringe Plast   Gymnastikringe Træ   Gymnastikringe Farvede   Gymnastikringe til børn   Ekstra remme   Ekstra ringe

 

Læs mere
Sorter efter:

Gymnastikringe

Du bliver "ringenes herre"
Hos Apuls går vi meget op i at sælge dig en kvalitet vi selv kan stå inde for. Derfor har vi et udvalg af gymnastikringe som er magen til den kvalitet du finder i fitness centrene. Da vores gymnastikringe har denne høje kvalitet, kan du forvente en lang levetid på dit udstyr og derved spare penge, da du ikke skal købe nye i tide og utide.

Udover vores udvalg af gymnastikringe, tilbyder vi også træningsvejledning til anvendelse af dette træningsredskab. Vejledningen til gymnastikringe finder du under vores artikelblog. Vi bestræber os på at levere den bedste service omkring salget af disse gymnastikringe og vi har selvfølgelig også gratis levering til alle danske adresser.

Derudover arbejder vi løbende på at udvide vores udvalg af gymnastikringene. Så hvis du er det mindste i tvivl om træning med gymnastikringe er noget for dig, så kontakt os og få dig en vejledende snak med en af vores medarbejdere.

 

Gymnastikringe til gyngestativ

Søger du et par gymnastikringe til ungerne. Så har vi gymnastikringe til gyngestativ. Vi anbefaler, at du vælger et par i plast, så de kan hænge ude uden at tage skade af vind og vejr. Gymnastikringe til gyngestativet er sjovt for ungerne og så kan du tage en svingtur når tiden byder sig.

”I gamle dage” var der gymnastikringe i alle træningslokaler. Herefter en lang periode hvor gymnastikringene ”blev glemt”. De blev glemt da der var så stor en udvikling i alt det nye træningsudstyr. En udvikling der gik meget hurtigt og gjorde at mange af de gamle træningsredskaber, som fx gymnastikringen gik i glemslen.

Gymnastikringe til gyngestativ

Da der så kom ro på udviklingen begynde de gamle træningsredskaber så at komme tilbage igen, hvor de nu benyttes til eksempelvis crossfit. Nu er crossfit gymnastikringe for alvor kommet tilbage i det almindelige program og det er bestemt ikke uden grund. Folk der allerede træner med gymnastikringe ved det:

Træning med dette redskab giver et af de bedste resultater. Ikke nok med at din styrke kommer på en gevaldig prøve, så kommer din balance også til at arbejde. Ved at kombinere styrketræning og balancetræning i samme øvelser når du meget bedre rundt til alle musklerne i din krop.

Træning med gymnastikringe vil tilføje følgende til din træning:

  • Funktionelle og varierede bevægelser
  • Høj intensitet øvelser ved: pull-ups, dips, push-ups, muscle-ups og mange flere øvelser
  • Historier om usammenlignelige resultater igennem 100år
  • Småt og bærbart udstyr
  • Sikker træning, som kan anvendes af alle
  • Træner din krop til at få en flot muskuløs struktur
  • Læs vores vejledning til træning med gymnastikringe eller kontakt os hvis du har spørgsmål til emnet. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i den rigtige retning. 

Gymnastikringe - også kendt som gym rings, er et yderst effektivt redskab, som tidligere kun var et redskab som gymnaster trænede med. Men nu er gymnastikringe også blevet en del af hjemmetræningen eller som en del af træningen i dit lokale center. Ønsker du en ryg med flotte markerede muskler, så er gymnastikringe et af de bedste redskaber du finder på markedet. Hos Apuls går vi meget op i rådgivning omkring vores produkter og tilbyder derfor her en kort artikel omkring træning med gymnastikringe.

Gymnastikringe

Som du kan læse i ovenstående artikel, har du mulighed for at opnå en helt fantastisk træning med gymnastikringe. Med fantastisk træning menes der, at du kan have det sjovt mens du træner. Træning med gym rings er så forskellig fra meget anden træning at du derved får fornyet energi til din træning.

Samtidig har du mulighed for at opnå en enormt effektiv træning hvor du har mulighed for at træne hele kroppen. Vi kommer her med 3 fede øvelser du kan lave når du træner med dine gymrings:

Øvelser med gymnastikringe:

Følgende øvelser kræver ikke andet end et sæt gymnastikringe. Både gymnastikringe af træ og gymnastikringe af plast er ideelle til øvelserne

Gymnastikringe Pull-ups / Chin ups:

Som udgangsposition til denne øvelse, skal du hænge med fødderne frit i luften med et godt greb i hver gymnastikring. Herefter skal du trække dig selv op, så dit hoved kommer på højde med gymnastikringene. Hold albuerne ind til siden og drej let i håndleddene. Herved får du det maksimale ud af dine pull-ups.

Herefter sænker du din krop langsomt igen, så du kommer tilbage i udgangsposition. Gentag denne øvelse i det ønskede antal. Til forskel fra normale pull-ups på et fast element, har du her balancen indover. Derved får du meget mere dybde i din øvelse, og dine muskler bliver brugt på en helt anden og meget bedre måde. Denne øvelse træner primært din ryg, men har også stor effekt for din biceps. 

Gymnastikringe Rows / Body Rows:

Som udgangsposition skal du holde dig i ringene, med hælene i underlaget og skulderne ud for gymnastikringene. Din ryg og skylder skal være fri fra underlaget når du har strakte arme. Kroppen holdes stiv som et bræt, som hvis du lå på et.

Herefter trække du dig selv op så ringene nu er ud for din brystkasse og stadig med hælene i underlaget. Herefter sænker du dig langsomt igen tilbage til udgangspositionen. Gentag denne øvelse i det ønskede antal. Denne øvelse træner primært din biceps, men har også rigtig god effekt på din ryg.

Der er meget balance teknik ved denne øvelse, det vil du mærke når du prøver øvelsen. Du får en enormt udbytte ved at lave denne øvelse med gymnastikringe.

Gymnastikringe Dips:

Udgangspositionen ved denne øvelse hører til de mere komplicerede øvelser, da du her får testet din balance til fulde. Hold dig i luften med strakte arme ned langs siden med en gymnastikring i hver hånd.

Hold balancen og sænk dig langsomt ned med albuerne bagud. Herved opnår du den bedste bevægelse for dine led. Sænk kroppen til din overarm ligger vandret i luften. Hold dig selv i denne position hvorefter du skubber dig op til udgangspositionen igen. Sænk dig langsomt ned og skub dig hurtigt op.

Herved får du mest mulig ud af denne øvelse. Denne øvelse træner primært triceps, men har også stor effekt for dine skulder- og brystmuskulatur. Dips med gymnastikringe er en svær øvelse, der lige skal prøves et par gange for ikke øvede. Men når du lige har prøvet den et par gange, vil du ikke træne med andet end gymnastikringe igen.

Det ekstra udbytte du får ved dine øvelser, ved at du skal bruge balancen, giver dig et bemærkelsesværdigt resultat. Træning med gymnastikringe er kommet for at blive og bliver helt sikkert noget vi ser mere og mere til alle steder i fremtiden.

Du har mulighed for at træne alle muskler i kroppen, samtidig med at du styrker din balance. Er du i tvivl om hvordan øvelserne skal udføres, eller ønsker du yderlig information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Historien om gymnastikringe

Gymnastikringe til træning er oprindeligt udviklet af Friedrich Ludwig Jahn. Her blev de brugt til gymnastik og blev oprindeligt kaldt romerske ringe eller roman rings. Navnet roman rings stammer oprindeligt fra Italien, hvor ringene blev opfundet for 2.000 år siden - de blev dog først brugt til gymnastik i det 19. århundrede.