% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Ankelvægte

Øvelser med ankelvægte er rigtig godt til dig som ønsker en let form for styrketræning. Styrketræning med ankelvægtene har rigtig mange fordele, da det er hurtigt og effektivt. Du kan nemt få træningen til at passe ind i hverdagens gøremål, da ankelvægte og håndledsvægte bare følger med dig rundt.

Apuls har Danmarks bedste udvalg af ankelvægte og håndledsvægte. Se vores store udvalg her på siden!

 

         

 

Læs mere

Ankelvægte er et meget alsidigt træningsredskab. De egner sig ikke kun til at blive brugt til forskellige træningsformål, men kan også bruges af alle uanset træningsniveau. Uanset om du er godt trænet eller er nybegynder, er vægte til dine ankler et ideelt redskab at bruge til at øge effekten af din løbe- eller styrketræning. Du kan også bruge ankelvægte til at få en effekt ud af dine helt almindelige hverdagsgøremål. Du kan blandt andet med fordel bruge ankelvægte når du:

  • Styrketræner
  • Løbetræner
  • Gør rent i hjemmet
  • Går en tur med hunden
  • Handler ind

Hos Apuls.dk finder du et bredt udvalg af ankelvægte til skarpe priser. Vi har sammensat vores udvalg af vægte til anklerne med øje for den gode kvalitet og variation i forhold til træningsniveau. Det betyder, at du kan finde gode ankelvægte til lige netop dit træningsniveau. Tag et kig på vores udvalg af ankelvægte nedenfor og find dem, der passer til dig!

 

Øg effekten af din styrketræning med et sæt ankelvægte på op til 5 kg

Uanset om du træner hjemme eller i fitnesscenteret kan et sæt vægte på anklerne gøre en kæmpe forskel for effektiviteten af din træning. Gør du ankelvægtene til en integreret del af din træningsrutine, øger du sværhedsgraden.

Dette er især en rigtig god idé for dig, som har brugt den samme træningsrutine over en lang periode og søger nye udfordringer i din træning. Ved at tilføje vægte på anklerne til din træningsrutine øger du din normalvægt og udfordrer dermed dig selv og din krop.

Dette er rigtig sundt for din motivation til at træne, som vi alle ved skal holdes i live. At blive ved med at udfordre sig selv og finde nye niveauer man skal forbedre sig i, er en kernefaktor når det kommer til motivation.

At øge normalvægten ved at bruge et sæt ankelvægte gør naturligvis også, at du øger effektiviteten af din træning således, at du kommer til at opleve bedrede resultater. Med ekstra vægt på benene, er der mange øvelser du ikke kan lave nært så hurtigt som du plejer og det styrker effektiviteten af den enkelte øvelse.

Pas på med skader – brug justerbare ankelvægte

Det er meget vigtigt, at du starter stille og roligt ud når du gør vægte på anklerne til en del af din træningsrutine. At starte ud med for meget vægt kan gøre, at du overanstrenger dine muskler og led, hvilket kan give dig skader som er svære at komme af med igen.

Selvom du er rutineret i din styrketræning, er det vigtigt være opmærksom på, at dine muskler ikke er vant til, at du har den ekstra vægt på når du træner. Det gælder derfor alle uanset styrkeniveau at starte stille og roligt ud med lav vægt, hvorefter vægten gradvist kan øges.

Til dette formål kan du med fordel vælge at købe vores justerbare ankelvægte. Her kan du gradvist og stille og roligt bygge din styrke op efterhånden, som du har øvelsen til det. Vores justerbare ankelvægte går helt op til 3 kg, hvilket vil sige, at du kan træne med en samlet øget vægt på 6 kg.

Vi anbefaler, at du starter ud med vægte på 0,5 kg på hver ankel. Herefter kan du relativt hurtigt øge vægten til 1 kg. Derefter skal du tage det lidt mere stille og roligt og mærke godt efter før du kommer mere vægt på. En samlet vægt på op til 4-5 kg plejer at være rigeligt for selv de meget trænede.

Få mere ud af din løbetræning med et sæt ankelvægte på 2 kg 

Du kan også bruge et sæt vægte til anklerne til at få meget mere ud af din løbetræning. Ligesom med styrketræning har du brug for at blive udfordret i din løbetræning for at udvikle din form og holde din motivation i live.

Her er et sæt ankelvægte på 2 kg et helt ideelt redskab. Med øget vægt på benene, tvinger du nemlig dine ben til at arbejde mere på den samme løbedistance. Det øger sværhedsgraden og gør en mærkbar forskel på din træningsoplevelse.

Dette er rigtig godt, hvis du for eksempel har løbet den samme løbe rute eller løbedistance over en længere periode, og er begyndt at kede dig. Som sportsudøver har man brug for at blive udfordret for at holde motivationen i live. Det gør man blandt andet ved at tilføje nye og sværere udfordringer til de almindelige træningsrutiner.

Brug en vægtstyrke der passer til dit niveau når du løbetræner med ankelvægte

Det er meget vigtigt, at du finder en passende vægtstyrke når du vil løbetræne med vægte på anklerne. Når vi løbetræner, er især vores knæ, skinneben og akillessene meget udsatte. Overanstrenger du disse områder kan du ende med at få skader, der kan være rigtig svære at komme af med igen og som kan sætte din træning helt tilbage.

Det er derfor helt essentielt, at du ikke kommer for meget vægt på dine ankler når du beslutter dig for at købe ankelvægte til din løbetræning. Er du nybegynder anbefaler vi som udgangspunkt at du bruger en vægt på 0,5 kg på hver ankel og starter helt stille og roligt ud med din løbetræning.

Væn eventuelt din krop til den ekstra belastning ved at gå nogle lange ture med vægte på anklerne inden du kaster dig ud i at løbe med dem på. Er du i god form og er du vant til at træne med vægte på anklerne, egner 1 kg vægte sig rigtig godt til løb. Træner du med 1 kg på hver ankel vil du øge effekten af din løbetræning markant.

 

Start stille og roligt ud med et sæt ankelvægte på 1 kg

Hos Apuls.dk har vi et bredt udvalg af ankelvægte til alle træningsniveauer. Har du besluttet dig for at investere i et par vægte til anklerne for at få mere ud af din styrketræning, løbetræning eller til brug i dine daglige gøremål skal du finde den vægt, der passer til lige præcis dig.

Her er det en god idé, at du gør dig nogle overvejelser over, hvilket træningsniveau du ligger på og hvad du gerne vil have ud af dine ankelvægte. Det er helt afgørende om du ligger på et højt træningsniveau eller om du er nybegynder. Det er også afgørende om du skal bruge vægtene til styrketræning, løbetræning eller noget helt tredje – eller om dine vægte til anklerne skal kunne bruges til lidt af hvert.

Ligger du på et højt træningsniveau og er du vant til at træne med vægte på anklerne fra fitnesscenteret kan du med fordel investere i nogle lidt tungere ankelvægte, så du kan udfordre dit nuværende niveau. Uanset om du er garvet løber eller er nybegynder, er det en god idé at holde dig til nogle lette vægte til løbetræningen for at skåne knæ, akillessene og skinneben.

Dette er selvfølgelig sagt med det forbehold, at du skal få noget ud af din løbetræning med ekstra vægt på anklerne. Er du i tvivl om dit niveau, er en god tommelfingerregel at starte stille og roligt ud med et par vægte på for eksempel 1 kg. Det kan også være, at du ønsker at udvikle dig på dine ankelvægte. Her kan du med stor fordel investere i et par justerbare vægte til anklerne, som har et vægtinterval du kan øve dig på.

Brug ankelvægtige i dine daglige gøremål

En af de helt store fordele ved ankelvægte, er deres alsidighed. De behøver nemlig ikke kun at blive brugt til træningen. De kan også komme på anklerne i hverdagen så du får en øget effekt ud af dagligdagens bevægelser.

De fleste laver gode bevægelser igennem dagen uden at tænke over, at disse bevægelser kan gøre noget ekstra godt for kroppen. Det kan være, at du har et arbejde, der kræver at du står op og går rundt, eller at du har en hund du skal gå tur med. Du bevæger dig også når du handler ind, støvsuger stuen eller ordner have.

Effekten af disse hverdagsbevægelser kan øges betydeligt, hvis du laver dem med lidt ekstra vægt på anklerne. Her gælder det også om, at du holder dig til de lette vægte på mellem 0,5 kg og 1 kg.

Har du brug for ankelvægte på 4 kg, 2kg eller noget helt andet? – køb dem hos Apuls.dk

Hos Apuls.dk har vi sammensat vores udvalg af vægte til anklerne så de passer til ethvert formål og ethvert træningsniveau. Vi er derfor sikre på, at du kan finde et par, der passer til lige netop dig.

Vi er en e-mærket webshop, og du kan derfor trygt og roligt købe dine ankelvægte og andre træningsredskaber hos os. Vi er eksperter når det kommer til træningsudstyr. Vi udvælger derfor de produkter vi sælger med et skarpt øje for høj kvalitet, brugbarhed og prisvenlighed.

Alle skal kunne træne effektivt med noget lækkert træningsudstyr. Derfor er det helt essentielt for os at kunne tilbyde vores kunder markedets bedste træningsudstyr til de skarpeste priser. Det gælder også vores ankelvægte som du i øvrigt finder til meget skarpe tilbud – markedets absolut bedste.

Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige ankelvægte

Det er meget vigtigt for os, at du har en god oplevelse når du handler hos os. Du skal finde det helt rigtige træningsudstyr så du kan komme godt i gang med en god og effektiv træning. Det er derfor vigtigt for os, at du er stærkt tilfreds med dine købte varer, prisen og den service vi yder dig.

Dette sørger vi for ved altid at være til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for gode råd og vejledning til hvordan du bruger dit nye udstyr korrekt og får mest ud af det. Ingen spørgsmål er for små, og er du i tvivl om hvilke vægte, der passer til dig, hvordan du bruger dem korrekt eller noget helt tredje, opfordrer vi dig til at ringe til os så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Træning med ekstra vægt i form af håndledsvægte og ankelvægte.

Det kan have mange fordele at træne med ekstra vægt, som fx håndledsvægte og ankelvægte. Ved at øge vægten under din træning opnår du en øget effekt. Dine muskler og ledbånd vil få en højere træningseffektivitet og derved opnår du et bedre slutresultat.

Det er vigtigt at du træner kontrolleret med ekstra vægt, da man nemt kan komme til skade, hvis man ikke gør det rigtigt. Start altid med lav vægt og øg gradvist vægten på dine ankelvægte og håndledsvægte. 

Vi vil altid hjælpe dig til at vælge de rigtige ankelvægte eller håndledsvægte. Derudover går vi meget op i at rådgive i alt hvad vi kan. Derfor kan du læse en masse spændende indlæg på vores blog.

Håndledsvægte og ankelvægte til løb

Løb med håndledsvægte og opnå bemærkelsesværdige resultater med din træning. Ved at øge vægten med et sæt håndledsvægte eller ankelvægte vil din krop skulle arbejde mere på den samme løbedistance. Dette bruges rigtig meget indenfor sportsverdenen, hvor specielt ankelvægte er et meget anerkendt træningsredskab.

Mange træner med håndledsvægte og ankelvægte når de løber, men det er også godt at have dem på under daglige gøremål, som rengøring og madlavning. Har du et sæt på spændings vægte på under støvsugning, vil du opdage en helt ny verden af træning. Hverdagens gøremål, bliver pludselig sunde og aktive.

Ankelvægte tilbud

Vi har altid de bedste priser på ankelvægte og derudover har vi det bedste udvalg. Vi har ankelvægte og håndledsvægte i alle kvaliteter, alt efter om du søger det bedste af det bedste, eller om du ønsker at spare lidt penge. Altid tilbud på ankelvægte og hurtig levering. Håndledsvægte til skarpe priser.

Valg af ankelvægte

Der findes mange former og typer af ankelvægte og håndledsvægte og det kan være lidt af en junge at finde rundt i. Vi bestræber os på at have et overskueligt udvalg med et godt filter, så du kan finde rundt. Er du i tvivl om hvilke ankelvægte du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad skal du tænke på i valget af håndledsvægte og ankelvægte? En af de fedeste funktion ved en håndledsvægt er tommelfingeren som holder den godt fast på håndleddet, også hvis du dyrker aktiv træning som eksempelvis løb. Hvis du løber med et sæt håndledsvægte uden tommelring, vil du ofte opleve at de rutsjer rundt på armen, men med ringen sidder de fuldstændig fast.

ankelvægte og håndledsvægte

Håndledsvægte / ankelvægte til styrketræning

Et sæt ankelvægte eller håndledsvægte kan blive en fast del af dit træningsudstyr til styrketræning. Du vil hurtigt opdage, at du med et sæt håndledsvægte når et nyt niveau i din træning. Du kan pludselig ikke tage bevægelserne lige så hurtigt og der skal bruges kræfter på alt hvad du laver.

Det er vigtigt at gå stille til værks og starte med lav vægt, da du nemt kan overanstrenge muskler og led. Vores muskler og led er ikke vant til at have denne ekstra vægt ved almindelige bevægelser som gang og bevægelse med armene, så pas på og start med lav vægt og øg vægten gradvis.

Styrk kroppen med ankelvægte

Håndledsvægte og ankelvægte – Er perfekt til dig som søger nye udfordringer til din træning. Mange bruger deres håndledsvægte og ankelvægte som en nem måde til at øge sværhedsgraden en anelse. Med et sæt justerbare håndledsvægte, har du pludselig mulighed for at øge vægten lidt ad gangen.

At bruge håndledsvægte og ankelvægte som en del af styrketræning øger normalvægten, og herved vil kroppen opnå mærkbare resultater under din træning.

Håndledsvægte eller ankelvægte til rengøring

Det kan pludselig give meget sved på panden at give støvsugeren en svingom i stuen. Med et sæt ankelvægte til rengøring får de daglige gøremål pludselig en helt ny betydning. Støvsugning er kedeligt i sig selv, det er derfor et rigtigt godt tip at gøre noget ved. Rengøring med ankelvægte kan anbefales herfra.

Hjemmetræning med ankelvægte

Det kan være rigtig godt med et sæt ankelvægte til din hjemmetræning. Da du så får mulighed for at få et ekstra niveau til dine træningsøvelser. Gulvøvelser kan være hårdt, men med et sæt ankelvægte får din træning pludselig en ny vinkel.

Vi vil anbefale, at du starter med et sæt ankelvægte på 0,5kg, da det er vigtigt at komme godt fra start. Herefter kan du hurtigt øge til et sæt ankelvægte på 1kg. Herfra bliver det hurtigt tung og vi anbefaler, at du venter lidt med at øge vægten for meget herfra. Men har du styrken til det kan du hurtigt komme op at træne med et sæt ankelvægte på 3kg.

Et godt valg, vil være et sæt justerbare ankelvægte. Herved kan du øge gradvis når du har øvelsen til det. Det er vigtigt at lytte til kroppen og har du for meget vægt på, skal du gå et vægt niveau ned igen. Træning med et sæt 3kg ankelvægte, kan være meget hårdt for kroppen og skal gøres med omtanke.

Dertil skal det siges, at du kan opnå meget store resultater, med et sæt ankelvægte på 3kg. Så det er bestemt et mål at gå efter.

Træning med ankelvægte / håndledsvægte

Håndledsvægte og ankelvægte findes i mange vægtklasser og vi bestræber os på, at dække dem alle. Håndledsvægte 0,5kg er perfekt til dig som skal til at i gang. 0,5kg ankelvægte er ideelle til eksempelvis genoptræning eller lignende. Så er der håndledsvægte 1kg, disse kan også være velegnede til genoptræning.

Det kræver dog at du har en grundstyrke. Ankelvægte 1kg er velegnede til løb og anden lignende aktivitet. Håndledsvægte 1,5kg begynder at få noget god vægt på. Dette er rigtig godt til dig, som ønsker at gøre noget ved styrken.

Herfra og opefter vil du få meget stor effekt, men det kræver du har prøvet ankelvægte før. Ankelvægtene fra Apuls.dk leveres altid med gratis fragt og vi søger for, at du modtager produkter i god kvalitet. Håndledsvægte 2kg er også en populær model som egner sig til dig med god grundstyrke.

Ankelvægte 3kg findes også i flere typer men mest populære ser vi de justerbare ankelvægte.

Ønsker du større vægt, kan du altid udvide din træning med en vægtvest.

Håndledsvægte og ankelvægte mærkevare

Kettler ankelvægte og håndledsvægte er et meget kendt produkt og sælges i stor stil over hele verden. På samme måde er Reebok håndledsvægte også meget kendte og deres ankelvægte bliver flittigt brugt. Et mærke som cPro9 er stærkt på vej frem, med en kvalitet lig de kendte mærker, men til en rigtig skarp pris.

Brug af armvægte / benvægte

Det er vigtigt dine armvægte og benvægte sidder rigtig godt, så de ikke forstyrrer unødvendigt. Træning med armvægte og benvægte ser vi i mange aldersgrupper, da det er så alsidig en træning. Alle kan få noget ud af træning, om du er ung eller gammel, søger genoptræning eller styrketræning. Ankelvægte og håndledsvægte er helt igennem et fantastisk stykke træningsudstyr.

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner hos Apuls.dk

Udforsk også vores store udvalg af andet spændende træningsudstyr for mere inspiration til din træning! Hos Apuls.dk har vi et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet.

Se bl.a. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning!  Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet her på siden. Du er også meget velkommen til at besøge vores blog for endnu mere inspiration til din træning!