Håndledsvægte & ankelvægte

Øvelser med ankelvægte er rigtig godt til dig som ønsker en let form for styrketræning. Styrketræning med ankelvægtene har rigtig mange fordele, da det er hurtigt og effektivt. Du kan nemt få træningen til at passe ind i hverdagens gøremål, da ankelvægte og håndledsvægte bare følger med dig rundt.

Apuls har Danmarks bedste udvalg af ankelvægte og håndledsvægte. Vi har eksempelvis ankelvægte på 3kg, som også er justerbare, så du kan træne med en stigende vægt. Ankelvægten er meget populær blandt personlige trænere, da en ellers let opgave som støvsugning, pludselig bliver en opgave der giver motion.

Ankelvægte tilbud har vi ofte og dertil får du altid gratis fragt på din levering.. Læs mere


Håndledsvægte & Ankelvægte

Træning med ekstra vægt i form af håndledsvægte og ankelvægte.

Det kan have mange fordele at træne med ekstra vægt, som fx håndledsvægte og ankelvægte. Ved at øge vægten under din træning opnår du en øget effekt. Dine muskler og ledbånd vil få en højere træningseffektivitet og derved opnår du et bedre slutresultat.

Det er vigtigt at du træner kontrolleret med ekstra vægt, da man nemt kan komme til skade, hvis man ikke gør det rigtigt. Start altid med lav vægt og øg gradvist vægten på dine ankelvægte og håndledsvægte. 

Vi vil altid hjælpe dig til at vælge de rigtige ankelvægte eller håndledsvægte. Derudover går vi meget op i at rådgive i alt hvad vi kan. Derfor kan du læse en masse spændende indlæg på vores blog.

Håndledsvægte og ankelvægte til løb

Løb med håndledsvægte og opnå bemærkelsesværdige resultater med din træning. Ved at øge vægten med et sæt håndledsvægte eller ankelvægte vil din krop skulle arbejde mere på den samme løbedistance. Dette bruges rigtig meget indenfor sportsverdenen, hvor specielt ankelvægte er et meget anerkendt træningsredskab.

Mange træner med håndledsvægte og ankelvægte når de løber, men det er også godt at have dem på under daglige gøremål, som rengøring og madlavning. Har du et sæt på spændings vægte på under støvsugning, vil du opdage en helt ny verden af træning. Hverdagens gøremål, bliver pludselig sunde og aktive.

Ankelvægte tilbud

Vi har altid de bedste priser på ankelvægte og derudover har vi det bedste udvalg. Vi har ankelvægte og håndledsvægte i alle kvaliteter, alt efter om du søger det bedste af det bedste, eller om du ønsker at spare lidt penge. Altid tilbud på ankelvægte og hurtig levering. Håndledsvægte til skarpe priser.

Valg af ankelvægte

Der findes mange former og typer af ankelvægte og håndledsvægte og det kan være lidt af en junge at finde rundt i. Vi bestræber os på at have et overskueligt udvalg med et godt filter, så du kan finde rundt. Er du i tvivl om hvilke ankelvægte du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad skal du tænke på i valget af håndledsvægte og ankelvægte? En af de fedeste funktion ved en håndledsvægt er tommelfingeren som holder den godt fast på håndleddet, også hvis du dyrker aktiv træning som eksempelvis løb. Hvis du løber med et sæt håndledsvægte uden tommelring, vil du ofte opleve at de rutsjer rundt på armen, men med ringen sidder de fuldstændig fast.

ankelvægte og håndledsvægte

Håndledsvægte / ankelvægte til styrketræning

Et sæt ankelvægte eller håndledsvægte kan blive en fast del af dit træningsudstyr til styrketræning. Du vil hurtigt opdage, at du med et sæt håndledsvægte når et nyt niveau i din træning. Du kan pludselig ikke tage bevægelserne lige så hurtigt og der skal bruges kræfter på alt hvad du laver.

Det er vigtigt at gå stille til værks og starte med lav vægt, da du nemt kan overanstrenge muskler og led. Vores muskler og led er ikke vant til at have denne ekstra vægt ved almindelige bevægelser som gang og bevægelse med armene, så pas på og start med lav vægt og øg vægten gradvis.

Styrk kroppen med ankelvægte

Håndledsvægte og ankelvægte – Er perfekt til dig som søger nye udfordringer til din træning. Mange bruger deres håndledsvægte og ankelvægte som en nem måde til at øge sværhedsgraden en anelse. Med et sæt justerbare håndledsvægte, har du pludselig mulighed for at øge vægten lidt ad gangen.

At bruge håndledsvægte og ankelvægte som en del af styrketræning øger normalvægten, og herved vil kroppen opnå mærkbare resultater under din træning.

Håndledsvægte eller ankelvægte til rengøring

Det kan pludselig give meget sved på panden at give støvsugeren en svingom i stuen. Med et sæt ankelvægte til rengøring får de daglige gøremål pludselig en helt ny betydning. Støvsugning er kedeligt i sig selv, det er derfor et rigtigt godt tip at gøre noget ved. Rengøring med ankelvægte kan anbefales herfra.

Hjemmetræning med ankelvægte

Det kan være rigtig godt med et sæt ankelvægte til din hjemmetræning. Da du så får mulighed for at få et ekstra niveau til dine træningsøvelser. Gulvøvelser kan være hårdt, men med et sæt ankelvægte får din træning pludselig en ny vinkel.

Vi vil anbefale, at du starter med et sæt ankelvægte på 0,5kg, da det er vigtigt at komme godt fra start. Herefter kan du hurtigt øge til et sæt ankelvægte på 1kg. Herfra bliver det hurtigt tung og vi anbefaler, at du venter lidt med at øge vægten for meget herfra. Men har du styrken til det kan du hurtigt komme op at træne med et sæt ankelvægte på 3kg.

Et godt valg, vil være et sæt justerbare ankelvægte. Herved kan du øge gradvis når du har øvelsen til det. Det er vigtigt at lytte til kroppen og har du for meget vægt på, skal du gå et vægt niveau ned igen. Træning med et sæt 3kg ankelvægte, kan være meget hårdt for kroppen og skal gøres med omtanke.

Dertil skal det siges, at du kan opnå meget store resultater, med et sæt ankelvægte på 3kg. Så det er bestemt et mål at gå efter.

Træning med ankelvægte / håndledsvægte

Håndledsvægte og ankelvægte findes i mange vægtklasser og vi bestræber os på, at dække dem alle. Håndledsvægte 0,5kg er perfekt til dig som skal til at i gang. 0,5kg ankelvægte er ideelle til eksempelvis genoptræning eller lignende. Så er der håndledsvægte 1kg, disse kan også være velegnede til genoptræning.

Det kræver dog at du har en grundstyrke. Ankelvægte 1kg er velegnede til løb og anden lignende aktivitet. Håndledsvægte 1,5kg begynder at få noget god vægt på. Dette er rigtig godt til dig, som ønsker at gøre noget ved styrken.

Herfra og opefter vil du få meget stor effekt, men det kræver du har prøvet ankelvægte før. Ankelvægtene fra Apuls.dk leveres altid med gratis fragt og vi søger for, at du modtager produkter i god kvalitet. Håndledsvægte 2kg er også en populær model som egner sig til dig med god grundstyrke.

Ankelvægte 3kg findes også i flere typer men mest populære ser vi de justerbare ankelvægte.

Ønsker du større vægt, kan du altid udvide din træning med en vægtvest.

Håndledsvægte og ankelvægte mærkevare

Kettler ankelvægte og håndledsvægte er et meget kendt produkt og sælges i stor stil over hele verden. På samme måde er Reebok håndledsvægte også meget kendte og deres ankelvægte bliver flittigt brugt. Et mærke som cPro9 er stærkt på vej frem, med en kvalitet lig de kendte mærker, men til en rigtig skarp pris.

Brug af armvægte / benvægte

Det er vigtigt dine armvægte og benvægte sidder rigtig godt, så de ikke forstyrrer unødvendigt. Træning med armvægte og benvægte ser vi i mange aldersgrupper, da det er så alsidig en træning. Alle kan få noget ud af træning, om du er ung eller gammel, søger genoptræning eller styrketræning. Ankelvægte og håndledsvægte er helt igennem et fantastisk stykke træningsudstyr.

 


Filter

Filter

 • Pris
  -
 • Producent
  Vis mere ()
 • Type
  Vis mere ()
 • Vægt
  Vis mere ()
 • Justerbar
 • Lukning
 • Antal enheder i pakken
 • Tilbehør