% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Håndtræner

Ønsker du et godt fast håndtryk, så træn dine hænder og underarme op med en håndtræner, og få større grebsstyrke, der kan hjælpe dig under træning og i hverdagen. Håndtræning med en håndtræner som disse, vil være meget givende for dig, nærmest uanset dine behov. Alle vil have gavn af denne træning og udbyttet kan mærkes hurtigt.

Læs mere

Håndtræner I God Kvalitet

En håndtræner eller fingertræner styrker dine fingermuskler og underarme, og kan fås med og uden tæller. Håndtræneren kan også fås med justerbar modstand, til at øge din træning. De fås i forskellige farver og design, med og uden skumpuder som er med til at gøre at den ligger ergonomisk og godt i hånden.

En håndtræner er et stykke træningsudstyr, du kan bruge hver dag og have med dig overalt. På de justerbar udgaver, kan du øge styrken helt nede fra 10 kg og helt op til 40kg. Tungere end dette vil aldrig være nødvendigt, da det kan være skadeligt for fingrene.

Justerbar håndtræner

Vi har et stort udvalg af justerbare håndtrænere, som er et rigtig godt valg til dig, som ønsker at gennemgå en øgning i din træning. Med en justerbar håndtræner, har du mulighed for at øge belastningen gradvis, så det passer til dit niveau. Dette har mange fordele, da du kan træne 100% efter dine evner og styrke.

Mange gør fejl i at træne med for meget eller for lidt belastning. Dette kan du mærke dig frem til. Det må nemlig ikke føles ubehagelig når du håndtræner. Men der skal også føles belastning. Du finder hurtigt frem til den rette belastning, ved at prøve det et par gange.

Håndtræner bold

Der findes rigtig mange forskellige produkter indenfor håndtræning. Herimellem håndtræner bold, som kan være et rigtig godt alternativ til den almindelige håndtræner. Bevægelserne ligner hinanden meget og giver meget af de samme gavnene effekter. Håndtræner bolde kan være mere skånsomme for dine hænder.

En håndtræner bold kan være meget givende for dig, som ikke ønsker at komme op på den store belastning. Der er mindre modstand i en håndtræner bold og derfor egner de sig bedre til dig som genoptræner og ikke har de stærkeste hænder. Ønsker du et højere niveau træning, skal du kigge på de almindelige håndtrænere.

Fingertræner

Der findes mange udtryk for håndtrænere. Fingertræner er et af dem og det er også en meget sigende betegnelse. Du træner nemlig dine fingre rigtig meget ved disse øvelser og fingertræner er derfor et lige så rigtigt ord for dette stykke træningsudstyr. Håndtræner dækker bare udstyret bedre, da du også træner musklerne i håndfladen og på bagsiden af hånden.

Så hvad enten du søger en fingertræner eller en håndtræner, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har stort udvalg af alle typer håndtrænere og bestræber os på at have nogle rigtig gode tilbud på dem også. Ønsker du rådgivning til valg af håndtræner, er du altid velkommen til at kontakte os – Så skal vi hjælpe dig til at vælge det rigtige til dig.

Håndtræner med fjeder

Den mest kendte model håndtræner, er den håndtræner med fjeder. Fjederen gør, at du kan justere belastningen for derved at lave en varieret træning. Med en justerbar håndtræner, har du også mulighed for at have flere brugere til din håndtræner. Dette kan eksempelvis være en fordel, hvis I er flere i familien, som ønsker at træne sammen.

Når du kan have flere brugere på samme håndtræner, opnår du flere fordele. Du spare penge, da du kun skal have en håndtræner og I kan hjælpe hinanden til at gøre øvelserne rigtigt. Er I flere burgere, kan I også dele jeres erfaringerne med hinanden og opnå et bedre resultat.

Håndtræner guide/vejledning

Når man først ser en håndtræner, ser det ud til at være lige til at komme i gang. Det er det sådan set også, der er bare et par ting du skal være opmærksom på, når du træner med håndtræner.

Alle øvelserne skal foregå i roligt tempo uden pludselige bevægelser. Luk håndtræneren sammen hurtigt og skild dem langsomt fra hinanden igen. Det er vigtigt, at du fører dem langsomt fra hinanden igen, da en pludselig bevægelse kan give skader i fingrene.

Derudover skal du være opmærksom på, at det ikke må gøre ondt i håndfladerne. Det kan godt give et tryk ind på håndfladen, som kan give en ømhed. Er dette tilfældet, anbefaler vi at du tager en handske på, eller overvejer en håndtræner med skumhåndtag. Det er meget vigtigt, at der ikke er noget, som gør ondt når du træner.

Håndtræning stimulere hjernen

Ved at træne med håndtræner, opnår du ikke bare øget styrke til dine hænder og underarme. Nej du stimulerer også hjernen ved de små bevægelser i hånden. Der er rigtig mange små nerver i hænderne og disse nerver, vil blive stimuleret under brugen af en håndtræner.

Håndtræning ved genoptræning

Har du været udsat for en skade, vil en håndtræner i mange tilfælde, være et helt fantastisk træningsredskab. Du har mulighed for at lave en skånsom genoptræning med en håndtræner og opnå hurtige resultater, hvis du træner motiveret. Du har mulighed for at genoptræne underarme, finger og håndflader med en håndtræner.

Fingertræner med tæller

Iblandt væres store udvalg af fingertrænere, har vi også fingertrænere med tællere. En håndtræner med tæller, har den fordel, at du kan holde styr på hvor mange gentagelser du har taget. Det kan være et rigtig godt redskab, hvis du træner håndtræning imens du laver andre ting. Det kunne eksempelvis være at du ser en film imens du træner og ikke ønsker at holde styr på en masse tal, når du ønsker at koncentrerer dig om din film.

Håndtræner med skum

Ønsker du den skånsomme model skal du overvejer en håndtræner med skumhåndtag. Herved får du den optimale beskyttelse for dine håndflader og fingre. Det er også muligt at bruge et viskestykke eller et par handsker, hvis du ønsker en af de andre modeller. En håndtræner med skumhåndtag har bare den fordel, at du ikke skal holde styr på flere elementer samtidig og kan fokuserer på dine øvelser.

Stort udvalg af håndtrænere

Danmarks bedste udvalg af håndtrænere og alt inden for kategorien håndtræning – Vi bestræber os på, at have de bedste priser og den hurtigste levering – Dertil giver vi Danmarks bedste kundeservice til dit køb. God fornøjelse.