Kalk

Mangler du kalk af høj kvalitet? Lad Apuls hjælpe dig med den opgave! Hos os kan du finde et bredt udvalg af kalkprodukter, der kan effektivisere din træning. Vi tilbyder udelukkende ren og gennemtestet kalk til vores kunder, så du er sikret sunde produkter af bedste kvalitet.

I vores sortiment kan du finde kalk til træning i både fast og flydende form. Flydende kalk kan benyttes til både styrketrænings øvelser, crossfit, bodybuilding og andre former for træning. 

Gå på opdagelse her på siden og find inspiration i vores spændende sortiment herunder.

Læs mere

Sådan bruger du kalk til din træning

Hvis du træner med tunge vægte, kettlebells eller lignende er det en nødvendighed at have et godt tage i dine vægtstænger. Her er kalken med til at sikre et fast greb, så du undgår at miste kontrollen over f.eks. en vægtstand eller en kettlebell på grund af svedige hænder.

Kalken har den egenskab at den tørrer hænderne og derved giver et fast og sikkert greb i dine håndflader. Den absorberer den fugt, som naturligt kan opstå, når du træner og får svedige hænder. Svedige hænder kan være med til at vægtstangen glider ud af dine hænder, som både kan være irriterende og farligt. Kom derfor godt med kalk på hænderne og fordel det godt, så du har helt tørre hænder.

 

Derfor skal du træne med kalk

Kalken vil sikre et fast greb omkring vægtstang og du vil desuden opleve en langt bedre kontrol og fornemmelse med f.eks. vægtstangen eller dine håndvægte. Kalk er meget anvendeligt til alle typer af vægttræning, hvor du gerne vil have et fast greb omkring vægtstangen. Det er derfor et helt uundværligt middel til enhver, der dyrker styrketræning eller på anden måde skal løfte tunge ting i forbindelse med træningen.

Det kunne f.eks. også være klatring, hvor det ligeledes er vigtigt at kunne holde godt fast. Her vil en smule kalk på hænderne også være en god idé. Brug kalk, hvis du dyrker crossfit, gymnastik eller yoga og reducer dermed friktionen på dine hænder. På den måde vil du få en bedre træningsoplevelse.

 

Fordele ved at træne med kalk

 

Det er en klar fordel at anvende kalk, når du træner. Du opnår b.la.

  • Et sikkert og fast greb i vægtstænger og håndvægte
  • Tørre håndflader og øget kontrol over dine håndvægte m.fl.
  • Bedre fornemmelse af dine træningsredskab, der sikret en optimal træning

 

Hvilken type kalk skal du vælge?

Der findes som udgangspunkt to typer af kalk til træning – flydende og i fast kalk typisk i pulverform. Kalkpulver er særligt anvendeligt til styrkeløft, hvor det vil være muligt optimere sine løft med hjælp fra kalken. Det faste pulver kan svine meget og man bør derfor være påpasseligt og undgå at få det på tøjet. Du bør også være opmærksom på, om du oplever at din hud bliver irriteret eller andre gener, når du anvender det.

Den flydende udgave er ikke lige svinende eller støvende og holder oftest i længere tid.

 

Find spændende kalkprodukter her hos Apuls

Her hos Apuls finder du et spændende udvalg af høj kvalitet. Her finder du kalkprodukter fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop det, der matcher dine ønsker og behov. Vi forhandler til ethvert behov og samtidig til gode priser. Selvom vi er billige går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller sikkerhed på vores produkter. Vores udvalg af kalkprodukter er allergivenlige, samt fri for gluten og tung metalller. Det betyder, at vi udelukkende kan tilbyde rene og godkendte produkter. 

Kom godt i gang med træningen med et af vores mange kalkprodukter. Du er meget velkommen til at dykke ned i vores sortiment og bestille dine produkter allerede i dag. Vi vægter kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice højt, og du er derfor altid i gode og trygge hænder, når du handler hos os. Vi har presset priserne helt i bund og skruet op for både kvalitet og service, så du får en god oplevelse hver eneste gang.

 

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores mange kunder over hele landet, både private og erhvervsmæssige, nogle af de bedste løsninger til en aktiv og sundere livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr m.m. af høj kvalitet og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende produkter, så vi altid har nogle af de mest populære produkter på lager.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring et eller flere af vores produkter. Er du f.eks.  i tvivl om, hvilket kalkprodukt du skal vælge, så giv os et kald med det samme. Vores dygtige team af medarbejdere står altid klar til at give dig personlig service og kompetent vejledning. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får de helt rigtige kalk med hjem. Vi sætter en ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og vægter kundetilfredshed meget højt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din træning!