Kettlebell


Kettlebell

Er et gammelt træningsredskab fra Rusland. En kettlebell er et meget simpelt træningsredskab. En jernkugle med et håndtag, så det er muligt at lave de forskellige svingøvelser.

Udover en lang række forskellige svingøvelser, er det også muligt at anvende din kettlebell som almindlig håndvægt. Derudover er det muligt at bruge kettlebells som ekstra vægt når du laver maveøvelser, lunges og mange andre øvelser.

Kettlebells består for det meste af støbejern og er ofte helt igennem solid. Dertil kan du vælge kettlebells med vinylbelægning på kroppen eller Competition kettlebells.

Vinylbelægningen på kettlebells er fordelagtigt, da der i mindre grad, er risiko for at ridse underlaget du træner på. Håndtaget på din kettlebell bør altid være ren metal, da du derved har det bedste greb.
Da competitions kettlebells skal benyttes til konkurrencer, er der store krav til vægttollerence, dimensioner og kvalitet.

Competition kettlebells
Konkurrence kettlebells som disse har den fordel at de er samme fysiske størrelse, uanset hvilken vægt du har fat i. Derudover er den generelle kvalitet højere og vægttollerancen mindre.
Hvis du søger competition kettlebells, anbefaler vi Titan Box serien eller MD V2 Pro serien, hvis du ønsker det ypperste.

Vi har et stort udvalg af kettlebells i forskellige kvaliteter og derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken model der dækker dit behov.