Abilica Kettlebell 12kg Vinyl

Med en 12kg's kettlebell fra Abilica har du mulighed for at træne hele kroppen. 12kg i en kettlebell gør, at du kan komme godt run.. Læs mere
549 kr

444 kr

Detaljer
Farve Sort & grå
Ydre materiale Vinyl

Med en 12kg's kettlebell fra Abilica har du mulighed for at træne hele kroppen. 12kg i en kettlebell gør, at du kan komme godt rundt i alle øvelserne og du begynder at få noget effekt på dine svingøvelser. En af de mest almindlige øvelser med kettlebells er, kettlebell swing:

  • Stil dig med skulderspredte ben
  • Buk dig let forover og svaj i ryggen
  • Hold din kettlebell i begge hænder i et fast greb
  • Sving nu din kettlebell frem - brug dine lår til at skubbe kettlebellen i fart
  • Sving kettlebell i strakte arme under hele øvelsen
  • Sving helt op i hovedhøjde og helt ind imellem dine ben
  • Gentag dette a 4x12 gentagelser

Dette er bare en af de mange øvelser du kan lave med din kettlebell. Er du i tvivl om hvordan øvelserne skal udføres, så kontakt en sagkyndig vejleder. Vi står altid til rådighed for at vejlede dig inden for alt sport og motion. 

Denne kettlebell fra Abilica har et ydre lag af vinyl, som er med til at højne kvaliteten af din træning. Du bestykker underlaget du træner på, men du beskytter også dine hænder ved at du ikke får direkte kontakt til det bagliggende metal. Vi har længe trænet med kettlebells og vores erfaring viser, at du har et meget bedre greb på din kettlebell, hvis den er dækket af vinyl. Hvis du træner i vådt terræn, har du også et bedre greb på produkter med et yderlag som denne Abilica Kettlebell 12kgs i vinyl.

Datablad for Abilica Kettlebell 12kg Vinyl

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God