Competition Kettlebell

Competition kettlebells er et ideelt træningsredskab til dig, der er garvet træningsudøver og som ønsker noget træningsudstyr, der er af en særlig høj kvalitet. Som træningsredskab bruges kettlebells til intensivt og effektivt at træne hele kroppen. Selve redskabet er såre simpelt. Det er måden man kontrollerer og bevæger kroppen på med redskabet, der giver udbyttet.

Det unikke ved competition kettlebells er at de har samme ydre dimensioner, uanset hvilken vægt du benytter. Det gør at du kan udføre dine øvelser ensartet, uanset belastning.

Læs mere
Sorter efter:

Optimer din fedtforbrænding og muskelopbygning med competition kettlebells

Competition kettlebells, eller konkurrence kettlebells, kendes ofte på deres flotte skarpe farver. De vejer ofte en del mere end andre kettlebells og er også oftere af en højere kvalitet. Vægten og kvaliteten afspejles i, at konkurrence kettlebells ligger i en lidt højere prisklasse end andre kettlebells. Det er derfor et redskab tiltænkt dig, som allerede er rutineret når det kommer til styrke- og motionstræning og derfor kan tage lidt mere vægt og samtidig gerne investerer lidt flere penge i dit træningsudstyr.

Herunder finder du vores kvalitetsbevidste sortiment af competition kettlebells. Ønsker du at blive klogere på dette træningsredskab og ideer til hvordan du kan bruge det, så læs med længere nede.

competition kettlebells farvedecompetition kettlebells sorte

Krav til competition kettlebell 

Som navnet antyder, kan competition kettlebells bruges til konkurrencer. Det vil sige, at de er lavet så de lever op til en række internationale standardiserede krav i forhold til størrelse, vægt og farve. Dette gør det nemmere for dig at finde rundt i og have et godt overblik over, hvilken konkurrence kettlebell du skal bruge i forhold til din form og dit træningsniveau. Det gør det også nemmere for dig at skifte rundt mellem dine kettlebells, hvis du bruger forskellige vægte til forskellige øvelser.

Som udgangspunkt er det et krav til konkurrence kettlebells, at de skal have en universel størrelse. Det vil sige, at alle konkurrence kettlebells har samme størrelse uanset vægt. Vægten afgøres til gengæld ikke ud fra størrelsen på redskabet, som det typisk er tilfældet med andre typer af dette træningsredskab, men derimod på farven. Det er altså derfor ikke kun af hensyn til det æstetiske udtryk, at konkurrence kettlebells har knald på farverne.

Hos os finder du et bredt udvalg af konkurrence kettlebells, hvor hele kuglen er farvet i henhold til dens vægt. Vi har også sorte kvalitetskettlebells til konkurrencer, hvor vægtfarven er angivet ved håndtaget i stedet. For at give dig et bedre overblik over hvilke farver, der angiver de forskellige vægtstørrelser, har vi nedenfor listet de internationale farvekoder:  

 • 8 kg: Pink
 • 10 kg: Lyseblå
 • 12 kg: Blå
 • 14 kg: Brun
 • 16 kg: Gul
 • 18 kg: Lyslilla
 • 20 kg: Lilla
 • 22 kg: Lysegrøn
 • 24 kg: Grøn
 • 28 kg: Orange
 • 32 kg: Rød
 • 36 kg: Grå
 • 40 kg: Hvid
 • 44 kg: Sølv
 • 48 kg: Guld

 

competition kettlebells

Hvem kan bruge competition kettlebells?

Bare fordi konkurrence kettlebells er lavet så de lever op til konkurrencekravene, betyder det ikke, at du behøver at være konkurrenceudøver eller at have ambitioner om dette for at kunne bruge dem i din daglige træning. Tværtimod betyder det, at du med competition kettlebells får et træningsredskab, der er i en helt sublim kvalitet. Du får et træningsredskab, der er slidstærkt, holdbart og som har en lang levetid.

Således egner konkurrence kettlebells sig godt til dig, der allerede er rutineret træningsudøver og som sætter pris på træningsudstyr i høj kvalitet, som ser lækkert ud og som kan bruges meget og ofte, uden at få for meget slid.

Benyt dig af vores competition kettlebell tilbud

Prisen på konkurrence kettlebells ligger ofte på en højere skala end andre typer af kettlebells. Det skyldes, at kvaliteten ganske enkelt er en helt anden. At investere i gode kvalitets konkurrence kettlebells kan derfor blive en dyr omgang. Dette gør sig især gældende, hvis man drømmer om at have flere af denne type træningsredskab i forskellige vægtstørrelser som man kan veksle imellem.

Hos Apuls.dk er vi glade for altid at kunne tilbyde vores kunder gode tilbud på træningsudstyr i høj kvalitet. Vi mener, at god træning med sublimt træningsudstyr skal være for alle og derfor finder du hos os et meget bredt udvalg af højkvalitets træningsudstyr til gode priser og skarpe tilbud.

Du kan hos os derfor også altid finde gode tilbud på competition kettlebells. Er du på udkig efter nogle konkurrencekettlebells af høj kvalitet som du kan træne med derhjemme, men gør pengepungen ondt, kan det være en god idé at holde øje med vores udvalg af denne type kettlebell. Du kan nemlig være heldig at finde et skarpt tilbud på lige den vægt, du står og mangler. 

Hos Apuls.dk finder du også gode tilbud på supplerende træningsudstyr, der kan gavne dig når du træner med konkurrence kettlebells. Vi har for eksempel altid gode tilbud på træningshandsker og hand wraps, der kan styrke dit greb om din konkurrence kettlebell når du løfter og svinger den, og så du undgår hård hud og vabler.

Vi har også gode tilbud på håndledsstøtte og håndledsbandage, som du med fordel kan bruge når du træner for at undgå skader. Dine håndled er særligt skrøbelige, og at beskytte dem når du svinger rundt med din kettlebell kan være en rigtig god måde at undgå uheld på.

Køb competition kettlebells og træn fleksibelt

At være en garvet træningsudøver giver en god følelse af frihed. Har du trænet jævnligt i mange år kender du stensikkert dit kram og har godt nok styr på dine træningsteknikker og træningsrutiner til at kunne træne fleksibelt.

Når du er nået til det punkt, hvor du kan træne fleksibelt og ikke behøver fitnesscenteret som det eneste sted, hvor du kan træne intensivt og tilfredsstillende, kan det være en rigtig god idé at investere i noget godt, multifunktionelt og transportabelt træningsudstyr.

På den måde kan du nemlig tage dit træningsudstyr med dig og træne lige hvor du har lyst. Her kan en competition kettlebell blive din bedste ven. Nedenfor har vi listet de største fordele ved konkurrence kettlebells i forhold til fleksibel træning:

 • Håndbart og derfor let transportabelt træningsredskab
 • Kan bruges til at optimere både fedtforbrænding og muskelopbygning
 • Høj kvalitet, der lever op til det niveau du er vant til fra fitnesscenteret
 • Glat overflade, der gør det velegnet til træning derhjemme 

Træn med din competition kettlebell udenfor

Konkurrencekettlebells er meget velegnede til udendørs træning. Det er nemt at pakke din kettlebell ned i en sportstaske og tage den med. Når du bruger din kettlebell udenfor, har du masser af plads til at lave for eksempel swings, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om ikke at ramme dit inventar i hjemmet når du laver øvelser.

Naturen kan med fordel benyttes når du skal træne cardio og styrke. Skal du have gang i den helt intensive træning af både kondition og styrke, kan du for eksempel tage din konkurrence kettlebell med en tur på stranden.

Her kan du løbe interval i sandet. Sandtræning stimulerer dine muskler mere end ved almindelig løbetræning. Du kommer på en hel anderledes form for muskelarbejde når du løber på et blødt underlag som sand. Det giver god styrketræning af lår, baller samt mave og ryg, og sætter din forbrænding i top.

Herefter kan du få gang i dine konkurrencekettlebells ved at køre dit almindelige øvelsesprogram. Det kunne for eksempel være en serie af 10 swings, 10 windmills, 10 rack lunges og 10 plank row, gentaget 2 gange med en pause på 2 minutter imellem.

Slut af med en svømmetur i havet (hvis vejret er til det).

Find gode competition kettlebells, der passer til dig

Når du skal købe denne type træningsredskab er det vigtigt, at du finder nogle gode competition kettlebells, der passer dig og dine behov. Med det menes, at dit træningsudstyr skal passe til blandt andet din størrelse og vægt, dit styrkeniveau og dine træningsrutiner.

Hvis du bruger kettlebells, der vejer for meget i forhold til dit styrkeniveau, kan du ende med at få skader. For at undgå dette kan det være en god idé, at du skaber dig et godt overblik over følgende punkter:

 • Hvad vejer du?
 • Hvor høj er du?
 • Er du kvinde eller mand?
 • Hvad er dit styrkeniveau?
 • Hvad er dit træningsformål?
 • Hvordan ser dine træningsrutiner ud?
 • Hvilke træningsøvelser foretrækker du at lave?

Når du har skabt dig et overblik over disse ting, bliver det nemmere for dig at finde ud af, hvor meget din kettlebell skal veje og om du får behov for flere konkurrencekettlebells. Det kunne for eksempel være, hvis du har brug for at veksle mellem forskellige vægtstørrelser ved forskellige øvelser. Det kunne også være hvis du godt kunne tænke dig at have mulighed for at optrappe dit styrkeniveau efterhånden som du får trænet dig stærkere og stærkere.

En tommelfingerregel er, at kvinder som udgangspunkt bør starte ud med en kettlebell på mellem 8 kg (pink) og 12 kg (blå). Mænd anbefales at starte ud med kettlebells, der vejer mellem 12 kg (blå) og 16 kg (gul). Hos Apuls.dk har vi gode competition kettlebells til alle uanset om man er garvet træningsentusiast, men er nybegynder med kettlebells, eller om man har trænet med kettlebells i mange år. Du finder konkurrence kettlebells som er særligt udviklet til crossfit, og konkurrence kettlebells til mere universelt brug.

Er du i tvivl om din vægtstørrelse, eller har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Dyk ned i vores spændende udvalg af competition kettlebells og find den model, der passer til lige netop dig!