Eleiko Competition Kettlebell - 16kg

Eleiko Competition Kettlebell - 16kg er en kettlebell der hører til Eleikos Competition Kettlebells serie... Læs mere
1.549 kr

1.299 kr

Detaljer
Farve Gul
Ydre materiale Metal

Eleiko Competition Kettlebell - 16kg er en kettlebell der hører til Eleikos Competition Kettlebells serie. En kettlebell serie i den absolutte topklasse udført efter de officelle Competition Kettlebell mål: Diameter på 210mm -  Højde på 280mm - Grebsområde på 35mm - 100% samme kuglestørrelse uanset vægt. 

Denne Eleiko Competition Kettlebell er fremstillet af støbt stål. Den er udført som 2 dele der bliver svejset sammen efter vægt kalibreringen. Selve vægtkalibreringen sker ved hjælp af et sandfyld element der bliver fastsvejst i selve kuglen. Denne form for fremstilling af kettlebell, er den mest avancerede, men også den metode, der giver det klart bedste produkt. Her har du en højkvalitets Competition Kettlebel der nærmest er uopslidelig. Derfor giver Eleiko også 2 års total garanti for produktionsfejl. 

Overfladen for Eleiko Competition Kettlebell er af yderst høj kvalitet og stemmer 100% overens med de officielle konkurrenceregler. Selve kuglen er lakeret med en farvet oliebaseret kvalitetslak, som giver en rigtig flot finish. Derudover er selve grebsområdet ubehandlet, så det rene metal er frit. Dette er et ønske der er blevet ønsket til de officielle konkurrence kettlebells og giver til sammen Eleiko Competition Kettlebell, den bedste kettlebell på markedet. 

Datablad for Eleiko Competition Kettlebell - 16kg

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God