Kettlebell Sæt

Kettlebells er funktionelle og effektive træningsredskaber, som bruges til alt fra opvarmning over styrketræning til cardio. Den velkendte ’kugle’ med et solidt håndtag foroven anvendes af både mænd og kvinder og bliver brugt til forskellige formål. Det kan være at få markerede muskler, øget muskelmasse, øget fedtforbrænding, stærkere krop, øget udholdenhed, rankere kropsholdning m.fl.

Læs mere

Få optimale træningsmuligheder med et kettlebell sæt

Når du ønsker at få maksimale udviklingsmuligheder med din styrketræning, er det oplagt at købe kettlebell sæt.

Her får du flere redskaber med forskellige vægte, som du kan skabe progression i dit træningsprogram med. Du kan finde mange forskellige sæt, som kan matche dit aktuelle træningsniveau og dine ambitioner.

Det har stor betydning for din udvikling i forhold til styrketræning, at du har forskellige vægte til rådighed. Den mest effektive træning fås ved at kunne lave flest mulige variationer.

Træning med kettlebell sæt karakteriseres som en full body workout. Det vil sige, at du kan træne alle store muskelgrupper i kroppen med denne træningsform.

Der er flere grunde til, at træningsformen er blevet populær hos både unge og ældre:

 • Du kan træne hele kroppen
 • Med selv kortvarige træningspas kan du opnå synlige resultater
 • Der findes vægte til alle træningsniveauer
 • Effektiv helkropstræning der samtidig øger fedtforbrændingen markant
 • Der findes masser af øvelser, som kan skabe variation i dit træningsprogram
 • Træningsredskabet findes i forskellige udgaver og materialer

De populære vægte med håndtag findes i langt de fleste træningscentre landet over. Kettlebell sæt vil derudover være det oplagte træningsudstyr for dig, som ønsker at træne derhjemme.

Hvorfor købe kettlebell i sæt?

For at få succes med din træning og for at kunne få synlige og mærkbare resultater, er det afgørende, at du har de optimale træningsmuligheder. Disse muligheder skabes af at have udstyr, som du kan træne med på både nutidig og fremtidig basis.

I forhold til styrketræning er det vigtigt at have redskaber med forskellige vægtklasser, så du gradvist kan øge belastningen i dit træningsprogram.

Når du køber kettlebell sæt får du redskaber, som du selv kan tilpasse din udvikling med. Med et sæt af forskellige vægte skal du ikke stagnere i din udvikling, fordi du pludselig står og mangler udfordringer. Din krop vil gradvist blive stærkere, når den tilvænnes træningsformen, og din udholdenhed vil øges.

Det vil give dig størst træningsudbytte at kunne udfordre dig selv i takt med din progression.

Derudover vil det være en billigere løsning for dig at købe redskaber som sæt fremfor at købe dem enkeltvis.

Kettlebells er effektive redskaber, som du kan træne med både derhjemme og i et fitnesscenter. Det er muligt for alle at få positive resultater med de funktionelle vægte med håndtag. Som sæt kan du finde det samlede produkt, som indeholde vægte, der passer til dit aktuelle træningsniveau samt vægte, som du kan bruge, når du får brug for flere udfordringer.

Det er en effektiv træningsform, som kun kræver træningspas på mellem 20-30 minutter, som skal udføres cirka 3 gange om ugen.

Hvilke udgaver og typer af kettlebell sæt findes der?

Når du står overfor at vælge den rette udgave af træningsudstyret, skal du kende til de forskellige typer og udgaver for at kunne træffe det bedste valg.

Du finder kettlebell sæt i følgende udgaver:

 • Competition (i sort helfarve eller med forskellige farver)
 • Metal
 • Gummi

Competition er en særlig type af udstyret, som er primært brugt af erfarne fitnessudøvere. Som navnet antyder, bruges udgaven i konkurrencer, og det er produkter i højeste kvalitet.

Metal og gummi-udgaverne er sublime kettlebells, som kan anvendes af både nybegynderen samt den erfarne udøver.

Forskellen imellem de to udgaver handler om pris samt om kvalitet, og der er fordele forbundet med dem begge. Metal er det billigste produkt, og det er slidstærkt. Disse egner sig til det professionelle træningscenter, hvor det skal være muligt for alle at træne intensivt. Gummiudgaven er oplagt til hjemmetræningen, hvor det ydre lag af gummi er med til at skåne dit gulv.

Sådan finder du det bedste kettlebell sæt

Det er vigtigt, at du vælger den udgave, som i type matcher din træningsformål. Her kommer det an på, som du er nybegynder eller erfaren.

Det bedste sæt afhænger af individuelle forhold, der blandt andet handler om følgende:

 • Forventet træningsomfang
 • Ambitioner
 • Antal kettlebells samt vægtene af dem
 • Pris

Hvis du som nybegynder vil godt i gang med styrketræningen derhjemme, kan enten metal eller gummi være ideelle udgaver. Med dem kan du få optimale træningsbetingelser med progression. Det kan være en fordel at vælge gummiudgaven, da den med sit skånsomme ydermateriale minimerer risikoen for at forårsage skade på dit gulv.

Det er en god idé at træne på et specialdesignet træningsgulv, som er sammensat af gummifliser eller Floor Guards. Både gummi og metal vil være billigere valg sammenholdt med competition udgaverne.

Som erfaren fitnessudøver kan det være det bedste valg at købe competition kettlebell sæt. Dette giver dig kvalitetsudstyr, som du kan bruge til den intensive træning samt til konkurrence. 

Udseendemæssigt adskiller competition vægtene sig fra metal- og gummiudgaverne. Competition kettlebells er farvekodede i henhold til deres vægtklasser. Dette gør dem effektive at træne med, hvor du hurtigt kan udpege præcis den vægt, du har brug for.

Metal- og gummiudgaver vil typisk være fremstillet med sort overflade.

Køb kettlebell sæt i forhold til dit styrkeniveau

Foruden type og udgave skal du købe sæt i forhold til dit aktuelle styrkeniveau. Dette handler både om at få maksimal funktionalitet samt minimere skaderisikoen. I forhold til funktionalitet er der ikke meget ved at have købt et sæt med vægte, som enten er for tunge eller lette for dig at træne med.

Ved at købe sæt med vægte som matcher dit aktuelle styrkeniveau får du træningsudstyr, som ikke belaster kroppen mere end tilsigtet.

Den ideelle vægt for dig er den, som du er i stand til at løfte op over hovedet med begge hænder på håndtaget mellem 3-5 gange. Hvis du ikke kan løfte vægten op mere end 3 gange uden fysiske gener, er vægten for tung for dig. Og kan du uden problemer løfte en vægt op mere end 5 gange, skal du op i vægtklasse.

Du finder forskellige produktudgaver af kettlebell sæt:

 • 2-6 styk
 • Competition, metal eller gummi som type og udgave
 • 4-40 kg.

De lette udgaver af sæt kommer med vægte, som starter på 4kg, hvorimod de tungeste sæt har vægte, som starter på 8kg.

Kettlebell sæt på tilbud i høj kvalitet

Hos Apuls.dk finder du kvalitetsudstyr, som henvender sig til alle træningsniveauer. Vi forhandler med både private og professionelle kunder, så det er muligt for alle at få optimale træningsmuligheder.

Kettlebell sæt er et uundværligt styrketræningsredskab til fitnesscentret, hvor det både egner sig til opvarmning, individuel træning samt holdtræning.

Du kan opnå masser af fordele ved at handle kettlebell sæt på tilbud. Her kan du spare penge ved at købe kvalitetsudstyr til dit træningscentre, så alle dine medlemmer uafhængigt af deres individuelle styrkeniveauer kan få masser af træningsmuligheder.

Med en travl og hektisk kalender er det ikke altid, du har mulighed for at komme afsted til træning i et fitnesscenter. Her er det ideelt at købe kettlebell sæt på tilbud, hvor du selv kan vælge den rette udgave til dine behov. Du sparer penge på at købe udstyr i én og samme omgang uden at skulle ud og supplere dit udstyr efterfølgende.

Uanset hvilken udgave af træningsudstyret, du har brug for, finder du forskellige tilbud.

Det skal være muligt for alle at komme i form med det bedste udstyr på markedet.

Kvaliteten er sikret, når du køber produkter fra førende brands

Vi forhandler kettlebell sæt fra førende mærker på markedet for kvalitetsudstyr til både hjemmetræning og fitnesscenteret. Det har afgørende betydning for slidstyrken samt holdbarheden af dit udstyr, at det er skabt med maksimal kvalitet. Dette sikres, når du køber produkter hos os.

Du finder blandt andet følgende kvalitetsmærker:

 • TITAN Fitness
 • Ziva
 • Thor Fitness

De slidstærke kvalitetsprodukter er skabt og designet ud fra at give maksimal funktion. Designmæssigt kommer de i stilrene udgaver, som gør dem egnede til at blive opbevaret synligt i hjemmet. Både gummi- og metaludgaver findes med klassisk sort look, som gør dem egnede til at blive opbevaret synligt.

Til den ambitiøse hjemmetræner eller til fitnesscenteret skal det være muligt at opbevare dine kettlebells forsvarligt i forhold til optimal vedligehold. Dette er muligt som følge af vægtenes flade bund, som gør det muligt at placere dem på specialdesignede stativer.

Når du køber kettlebell sæt, får du funktionelt udstyr, som du kan træne med i masser af år frem. Ved køb af kvalitetsprodukter på tilbud kan du få mange intensive træningspas, hvor du ikke skal bekymre dig om at skåne dit udstyr.

Derved får du optimale træningsmuligheder, hvor du kan komme i form, få øget muskelmasse og forbrænde fedt. Du kan selv justere vægtbelastningen i forhold til dine ønsker og behov for progression.