Vi sender som normalt

Blackroll Massagebold 8cm Pink

Denne massagebold fra Blackroll er det perfekte redskab, til dig som ønsker en dybere massage. Med denne Blackroll Massagebold, kan du .. Læs mere
Detaljer
Diameter 8cm
Farve Pink

Denne massagebold fra Blackroll er det perfekte redskab, til dig som ønsker en dybere massage. Med denne Blackroll Massagebold, kan du komme til de dybere liggende muskler, og derved opnå en givende massage. En af de mange anvendelsesmuligheder ved Blackroll Massagebolden, er til massage under fødderne. Her står du blot med den ene fod på bolden og ruller. Du kan nemt rille fra fodspids til hæl. Det kan også være en fordel at bruge din Blackroll Massagebold på et bord. herved har du mulighed for at masserer på under- og overarmene. Det er nemt at opnå en dybdegående massage, som vil give stor effekt for dine muskler. 

Blackroll Massagebold måler 8cm i diameter og er den lille model fra Blackroll. 

Alle Blackroll produkterne er fremstillet i Tyskland og kvaliteten skinner igennem. Produktions kvaliteten er gennemført og kommer til udtryk, når du får din Blackroll Massagebold i hånden. Kvaliteten kommer rigtig til sin ret, når du prøver din Blackroll Roller første gang. For eftertiden har du aldrig lyst til at træne med andet end Blackroll produkter. Til de nørdede, som går ekstra meget op i kvaliteten, så er Blackroll Massagebold produceret med en kvalitets sikkerhed på: DIN ISO 9001:2000.

Udover at være et produkt i topklasse, så er Blackroll Massagebold også et miljøvenligt produkt og er produceret under CO2 neutrale forhold. Produktionen går meget op i en energibesparende produktion og at alle produkterne i udstyret er af samme neutrale kvalitet. Derved er Blackroll Massagebold også et allergivenligt træningsprodukt. Noget som vi kun ser ved træningsudstyr i denne kvalitet.

Materialerne er 100% genanvendelige og fri fra drivmidler og kemikalier. Skånsom ved hud og krop.

 

 

Datablad for Blackroll Massagebold 8cm Pink
Produkter fra samme kategori
Aserve Massagebold 6cm Orange

28 kr

Aserve Massagebold 8cm Gul

32 kr

Aserve Massagebold 7cm Grøn

30 kr

Aserve Massagebold 10cm Blå

48 kr

Aserve Massagebold 9cm Rød

40 kr

Trigger Point MB1 Massagebold

94 kr

Blackroll Massagebold 12cm

99 kr

cPro9 Massagebold 10 cm

49 kr

Trigger Point MBX Massagebold

128 kr

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God