Medicinbold


Medicinbold

Er en stor tung bold, som giver mulighed for en masse skub- og sving øvelser, som træner store dele af kroppen. Med en medicine ball har du også mulighed for at lave en lang række maveøvelser ved at ligge dig med bolden, og føre den fra side til side, så du derved får belastning på dine maveøvelser.

Medicine balls kan benyttes til mange forskellige øvelser, som primært er indenfor core- og balancetræning.

Hvis du søger billige medicine balls anbefaler vi Liveup Medicine Balls og hvis du søger den bedste kvalitet, anbefaler vi Reebok Medicine Balls.

Der findes 2 underkategorier til medicine balls, der kaldes rage balls og slammer balls. Herunder kan du læse om de to andre former for medicine balls.

Rage balls
Rage balls benyttes ofte i crossfit træning. De er ofte fremstillet i kraftig vinyl og har en meget kraftig syning på den ene side, som giver dig et bedre greb i nogle af øvelserne.

Hvis du ønsker en billig model anbefaler vi Titan BOX Rage Ball modellerne og hvis du ønsker det ypperste, anbefaler vi MD Rage Balls.

Slammer balls
Denne type af medicine balls kaldes slammer balls og har den store fordel, at de ikke har nogen "bounce". De hopper altså ikke tilbage, når du kaster dem i jorden. Dette gør dem ideelle til en del crossfit øvelser.

Hvis du søger billige slammer balls, i en god kvalitet anbefaler vi Titan Box Slammerball modellerne og hvis du søger det ypperste i kvalitet, anbefaler vi MD Slammerball modellerne.

Når du skal vælge vægt på din medicine ball, er det vigtigt du ikke vælger en for tung bold. Du skal vælge en bold du kan håndtere, så du ikke belaster dine led unødvendigt. Det kommer også an på hvilke øvelser du skal bruge bolden til.

Hvis du er i tvivl om hvilken vægtklasse du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi finder den helt rigtige medicine ball til dig.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()