Pull Up Bar

En pull up bar er et træningsredskab, der giver flotte resultater med biceps og rygmuskler. Da en pull ups er en af de mest effektive øvelser du kan lave, er det forholdsvist nemt at skabe gode resultater over kortere tid, når du træner med en pull up bar.

Hos Apuls.dk har vi helt sikkert en pull up bar der passer til dine behov.

Læs mere
Sorter efter:

Pull up bar / Chin up bar / Dip bar

Kært barn har mange navne – og funktioner: Ofte kender vi det som en pull-up bar, men der findes et hav af navne til dette stykke træningsudstyr. Kigger vi på funktionerne og brugermuligheden ved et produkt som dette, så er det et af de bedste træningsredskaber du kan købe dig. Du har mulighed for at styrke ryggen og biceps, hvilket er foretrukket af mange.

Denne kategori produkter indeholder flere produkt typer, da man ofte relaterer navnet pull up bar med lignende produkter som en dip bar og power towers. Derudover er der også mange forskellige typer pull up bars. Der findes pull up bars til montering i dørkarm. Der findes pull up bars til montering på væggen. Derudover findes der et hav af undertyper, som alle har det fælles formål – at gøres os hammer stærke.

Pull-Up Bar til væg

Pull-up bar til dørkarmen

Skal du først til at i gang med pull up træning, ser vi mange starte med en pull up bar til dørkarmen. Dette er et produkt, som du kan tage frem når du skal bruge det og pakke det væk igen, når du er færdig med det. Dette er en fordel til dig, som ikke har et dedikeret træningsrum eller ikke har så meget plads. Det kan være en rigtig god pull up bar løsning.

En Pull up bar til dørkarm findes igen i mange typer. De findes som de helt små stænger du spænder på tværs af dørkarmen. Dette er en nem og hurtig løsning, som du let kan afmontere igen. Du skal dog være opmærksom på, at en pull up bar af denne type, kan være hård ved din dørkarm.

Derfor findes der også model typen et nummer større, som du kan sætte uden på dørkarmen og den hermed tager fat på begge sider af døren. Dette giver en mere stabil pull up bar til dørkarmen og dermed også en bedre træning. Også en rigtig god løsning, til dig som har det lidt sparsomt med pladsen, da denne pull up bar, nemt kan afmonteres igen.

 

Pull-up bar til dørkarm

Pull-up bar til væggen

Ønsker du en stabil løsning, som kan klare meget belastning, anbefaler vi dig klart en væk ophængt pull up bar. Her får du mest stabilitet til dine chin ups. Det kræver bare, at du finder en permanent plads til din vægophængte pull up bar. Det kræver nemlig en kraftig montering og du vil derfor få mærker ved afmontering. Men har du en dedikeret plads til din væg pull up bar, så får du klart mest ud af denne form for træning.

Her findes der også mange forskellige typer pull up bars. Der findes store og små modeller og mange forskellige typer inden for hver størrelse. Nogle pull up bars passer til brug i fitness centre og andre er mere velegnet til hjemmetræning. Se f.eks. denne model. 

Vi råder dig til at kigge på dine behov og købe pull up bar ud fra dette. Vi vil altid gerne rådgive dig til det rette valg.  

Pull-up bar til haven

Så er der også pull up bars til de friske, som træner udenfor. Disse pull up bars, er mere holdbare og kan holde til vind og vejr. Du kan også sagtens montere en udendørs pull up bar indenfor, hvis du ønsker at flytte den. Men det går desværre ikke den anden vej. Du må aldrig montere en indendørs pull up bar udenfor. Dette vil hurtigt ødelægge dit nye træningsudstyr.

Træning med kropsvægt på en pull-up bar

Det er de færreste mennesker, som bare kan tage en pull up første gang de prøver. Vi er oppe imod tyngdekraften og dermed vores egen kropsvægt. Men med lidt hjælp, kan du hurtigt komme i gang med de første øvelser og efter kort tid, vil du opleve at du selv kan tage øvelserne. Har du en træningsmakker, kan du nemt få ham/hende til at holde dine fødder under sættet. Det er også muligt at supplere din træning med en pull up elastik, som gør at du kan tage pull ups, uanset din styrke og vægt. Vi har et stort udvalg af elastikker, som måske har din interesse.

Hvad er en pull-up bar / chin up bar?

Et simpelt træningsredskab, som kan give enorm effekt. Du har mulighed for at træne med kropsvægten og dermed er det et billigt og simpelt produkt, som du kan få meget stor effekt ud af. Har du været i et fitness center, har du helt sikkert set dette træningsudstyr ude ved væggen. De store drenge starter altid med denne træning, på de dage de skal træne biceps og ryg. Dette skyldes den store effekt ved øvelserne og det giver bare resultater.

Hvem kan bruge en pull-up bar?

Alle kan træne med en pull up bar. Det kræver bare lidt overvindelse for de nye. Men dem som har prøvet denne træning, kan tale med om, at det er fedt at kunne løfte sig selv i armene. Kan du ikke løfte dig selv i armene endnu, er det klart noget du bør træne efter. Det giver selvtillid og rigtig gode resultater. Kan du ikke selv, har vi træningsudstyret, som kan hjælpe dig i gang:

Power bands – Elastikker til pull up – Pull up assistor

Denne type træningselastik, er perfekt til dig som skal I gang med pull up træning. Der findes en pull up elastik til dig, uanset hvor meget hjælp du skal bruge. Vi anbefaler, at du køber lidt forskellige størrelser power bands til pull ups, da du herved kan følge en udvikling. Start evt. med at lægge to elastikker sammen, for derved at få lidt ekstra pull up support. Herefter kan du fjerne den ene elastik og efterfølgende skifte til en mindre pull up elastik. Du vil opleve at du hurtigt opnår resultater på denne måde og du vil blive overrasket over hvor hurtigt du får styrke i armene og ryggen.

Pull-up stativ - Power tower

Har du meget plads, eller et center – Findes der også power towers også kaldet pull-up stativer. Dette er en pull up bar med fødder, som kan stå selv uden nogen form for montage. Du får et meget stabilt produkt, som velegner sig til hårdt slid. Et pull up stativ er til dig, som ønsker den store løsning og har pladsen til det.

Pull-up bar til loft

Du kan altid montere en vægophængt pull up bar i loftet, men vi anbefaler dig at kigge efter de typer, som er velegnet til det. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om en pull up bar kan monteres i loftet. Nogle af modellerne egner sig bestemt ikke til dette og så er der nogle af modeller, som egner sig til både vægmontage og loftmontage.

Pull up bar guide

Der findes rigtig mange guides tip pull up træning på nettet og vi kan anbefale at du bruger lidt tid på Youtube. Her vil du finde et hav af inspiration til din træning. Ønsker du ekstra vejledning, er du også altid velkommen til at kontakte os. Ellers kan du følge den træningsguide, som følger med flere af vores pull up bars.

Perfekt biceps træning og rygtræning

Ønsker du gode resultater med din træning: Flotte arme og en stærk ryg, så kommer du ikke uden om en pull up bar. Du har mulighed for at opnå en meget effektiv træning, som giver dig hurtige og flotte resultater. Du har mulighed for at træne hele ryggen alt efter om du holder bræt eller smalt på din pull up bar. Derudover har du mulighed for også at holde på forskellige måde. Du kan vende håndryggen ind mod væggen for at træne mere biceps eller håndryggen udad for at træne mere underarme.

Eksempelvis træner man altid med udadvendte håndrygge i militæret, da denne øvelse er den samme man bruger, når man skal trække sig op fra et hul eller lignende. Pull up bar træning er og bliver anerkendt og uundværligt til dig som ønsker resultaterne.

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner

Udforsk også vores store udvalg af andet spændende træningsudstyr for mere inspiration til din træning! Hos Apuls.dk har vi et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet. Se bl.a. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning!  Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet her på siden.