Sjippetov

Kvalitets sjippetov til fede priser. Vi har Danmarks største udvalg af sjippetov i alle prisklasser til alle træningsbehov. Find et langt sjippetov, hvis det er det du søger. Sjippetov med stofsnor og sjippetov med wire – Vi har det hele. Ja også sjippetov til børn og unge.

Sjippetov findes i mange forskellige kvaliteter og det kan være svært at overskue. Vi har forsøgt at samle det fulde udvalg af sjippetov, så du kan overskue dem alle, fra en hjemmeside.  Uanset om du søger et sjippetov med vægt eller et sjippetov du bare skal have med på farten, så har vi lige det du søger.

Træning med sjippetov er meget populært, da det er så lige til og giver en meget effektiv træning. Du kan på kort tid, få pulsen helt i top og derved opnå en fantastisk og simpel træning. Crossfit sjippetov og sjippetov til boksning – Vi har det fulde udvalg.. Læs mere

Mest populære produkter
cPro9 Speed Pro Letvægts Sjippetov 300cm

89 kr

cPro9 Speed Rope Sjippetov Grøn

28 kr

cPro9 Speed Rope Sjippetov Blå

28 kr

cPro9 Cable Crossfit Sjippetov Blå Long Handle 300cm

139 kr

Aserve Soft Grip Sjippetov

70 kr

cPro9 Speed Rope Sjippetov Rød

28 kr

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.500g X-Heavy

199 kr

cPro9 Elite Jump Rope Sjippetov (incl. sure grip)

79 kr

Adidas Cable Skipping Rope Sjippetov

249 kr


Sjippetov i høj kvalitet til en effektiv træning

Træning med sjippetov er ikke for tøsedrenge. Det kan godt være, at du husker sjippetovet som noget pigerne legede med i skolegården. Men træning med et sjippetov kræver udholdenhed, teknik og styrke. Det er ikke uden grund, at vi ser boksere bruge sjippetovet som en fast del af deres træning.

Sjippetov guide

Der findes primært 2 typer af sjippetov - modellerne med blød snor og sjippetov med hård snor. Sjippetov med blød snor består af gummi og stofsnore. Der findes også andre materialer, men dem ser vi ikke så ofte. Sjippetov med blød snor er ofte bedst til nybegyndere, da de ikke slår så hårdt, hvis du skulle ramme dig selv. Derudover er de lettest og kræver derfor ikke den store styrke fra start og holde i gang.

De hårde tov består primært af stålwire sjippetov, som er ideelle, hvis du er lettere øvet. Da de hurtigt opnår en højere fart og derfor kræver lidt mere teknik. Har du ikke prøvet det før, er det hurtigt noget du kommer efter.

Langt sjippetov

En stor fordel ved et sjippetov, er hvis det er justerbart i længden og dermed kan tilpasses din højde. De fleste modeller er justerbare i bunden af håndtaget. Derudover har næsten alle vores sjippetov, en starts længde på 3 meter. Det er her meningen, at du skal justere dit sjippetov, så det passer perfekt til dig.

Du kan nemt justere det, da det ikke kræver noget specielt værktøj, andet end det man ofte har i hjemmet. Vi hjælper dig meget gerne via telefonen, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal justere dit sjippetov.

Hop dig i go form med et sjippetov

Det at sjippe, har altid været kendt. Vi kender det alle fra skolegården i folkeskolen, men det er længe siden vi har prøvet det og det er ikke noget vi har tænkt ret meget på siden, men rent faktisk er træning med sjippetov noget af den mest effektive træning.

Det er ikke uden grund, at vi ser kampsportstræning ofte indebære sjipning. Du opnår hurtigt en meget høj intensitet og behøver derfor ikke træne så længe af gangen. Derved opnår du en kort og effektiv træning, der hurtigt vil få dig i form. Derudover fylder et sjippetov næsten ikke noget, så du vil altid kunne have det med dig. Der er derfor ingen undskyldning for at få trænet lidt hver dag.

Som eksempel på en effektiv træning, kommer her vores bud på et træningsprogram med sjippetov:

 • Stil dig foran et ur eller en timer
 • Sjip i roligt tempo i 3 minutter som opvarmning
 • Hold 30 sekunders pause
 • Sjip så hurtigt du kan i 60 sekunder
 • Hold 30 sekunders pause
 • Sjip så hurtigt du kan i 60 sekunder
 • Hold 30 sekunders pause
 • Gentag dette i 15-20 minutter

Hvis du ikke er vant til at sjippe, skal du selvfølgelig ikke starte med at træne sjipning i 20 minutter. Hvis du er i en opstartsperiode, så start med at sjippe hurtigt i 30 sekunder i stedet. Hold stadig pauserne til 30 sekunder herefter.

Sjippetov træning

Du vil hurtigt opdage, at træning med et sjippetov er en yderst effektiv træningsform, som med garanti kommer til at give dig sved på panden. Når du kommer ind i en god rutine med dit sjippetov, så kan du langsomt begynde at variere din træning med lidt sjove hop. Lad dig inspirere af de bedste: De seje piger fra skolegården, som har alle de seje sving.

Valg af sjippetov

Du kan læse en mere dybdegående artikel om valg af sjippetov her.

Sjippetov med vægt

Noget af det lidt nyere inden for sjipning, er sjippetov med vægt. Vi har et stort udvalg af sjippetov med vægt – Både sjippetov med tung snor og sjippetov med tunge håndtag.

Det er to forskellige træningsformer, alt efter hvor vægten er fordelt på dit sjippetov. Vælger du et sjippetov med tung snor, vil du opleve, at du får et langsommere sving og at det bliver tungt for armene. Herved opnår du en rigtig god træning til hele kroppen, da du nu både træner arme, skulder og kondition.

Sjippetov med vægt, er en yderst effektiv træningsform, hvis du gerne vil tabe dig. Men det har også en komfort messing fordel. Vælger du et sjippetov med tunge håndtag, vil mange opleve, at sjippetovet lægger bedre i hånden. Dette kan have en fordel når du træner og ellers giver det bare bedre fornemmelse ved træning.

Sjippetov crossfit

Indenfor crossfit, ser vi ofte sjippetovet brugt. Dette skyldes på samme måde som hos boksning, at sjipning er en effektiv træningsform, som aktiverer store dele af kroppen. Sjippetovet bruges ofte ved corssfit, som en del af opvarmningen og er en helt grundlæggende del, ved flere af crossfits grundelementer.

Faktisk er sjipning så populært til corssfit, at det er med til Crossfit Games og andre lignende crossfit events.

Sjippetov til begyndere og sjippetov til øvede

Vi har Danmarks største udvalg af sjippetov til alle niveauer. Vi har sjippetov til nybegyndere og sjippetov til de øvede. Er du ny med et sjippetov, anbefaler vi at du vælger et let sjippetov, evt. med stofsnor. Hermed får du et sjippetov, som er nemt at styre og ikke slår så hårdt, hvis du laver fejl i starten.

Er du derimod øvet med et sjippetov, anbefaler vi, at du vælger et sjippetov med wire. Herved har du mulighed for at opnå en højere fart og lave øvelser som double swing og lignende træningsøvelser med sjippetov. Vi anbefaler den øvede, at prøve sjippetov med vægt. Herved har du mulighed for at lave helt andre træningsformer med sjippetov, end du ellers kunne med de almindelige sjippetov.

Sjippetov til børn

Vi har en lang række sjippetov, som er velegnet til børn. Fordelene ved vores sjippetov er, at du kan justere dem, så de passer til dit barn. Det er nemt og hurtigt at justere sjippetovet, så det er ikke noget du skal bruge lang tid på og bøvle med. Vi anbefaler, at du vælger et let sjippetov med stof snor til dit barn.


Filter

Filter

 • Pris
  -
 • Producent
  Vis mere ()
 • Type
  Vis mere ()
 • Længde
  Vis mere ()
 • Materiale snor
  Vis mere ()
 • Justerbar længde
 • Snortykkelse total
 • Materiale håndtag
 • Friktionshæmmende overflade på håndtag
 • Længde på håndtag
 • Forstærkning i slagområde
 • Lejer
 • Justerbar vægt
 • Omdrejningstæller
 • Tilbehør
cPro9 Speed Pro Letvægts Sjippetov 300cm

89 kr

cPro9 Speed Rope Sjippetov Grøn

28 kr

cPro9 Speed Rope Sjippetov Blå

28 kr

cPro9 Cable Crossfit Sjippetov Blå Long Handle 300cm

139 kr

Aserve Soft Grip Sjippetov

70 kr