cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.500g X-Heavy

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.500g X-Heavy giver dig en ekstremt hård træning! Disse cPro9 HeavyRope sjippetov, findes i fle.. Læs mere
Specifikationer - Sjippetov
Type HeavyRope
Længde 270 cm
Justerbar længde Ja
Materiale snor Gummi
Snortykkelse total 22 mm
Materiale håndtag Mosgummi
Friktionshæmmende overflade på håndtag Ja
Længde på håndtag 11,5 cm
Forstærkning i slagområde Nej
Lejer Nej
Vægt 1.500 gram
Justerbar vægt Nej
Omdrejningstæller Nej
Tilbehør Nej

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.500g X-Heavy giver dig en ekstremt hård træning!

Disse cPro9 HeavyRope sjippetov, findes i flere forskellige sværhedsgrader og denne model har en x-heavy vægt på 1.500 gram. Denne vægt giver dig en langt hårdere træning, da det vil kræve mange flere muskler, at "trække" det tunge HeavyRope sjippetov rundt.

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.500g X-Heavy har en frisk orange farve og nogle komfortable håndtag. De tykke håndtag har en diameter på 37mm i grebsområdet og sikrer at du kan holde godt fast. Håndtagene på HeavyRope sjippetovet har en komfortabel mosgummi belægning samt en kerne af hårdt plast samt en længde på 11,5 cm. 

Længden på gummisnoren kan justeres i toppen af begge håndtag, ved at skrue toppen af og derefter justere længden med en skrue. Den overskydende snor på sjippetovet kan gå ned i håndtagene, så det ikke er nødvendigt at klippe i snoren. Tykkelsen på HeavyRope sjippetovets snor er 24 mm og den er meget slidstærk.

cPro9 HeavyRope Sjippetov er eksempelvis ideelle i crossfit træningen, hvor du på kort tid, skal have en eksplosiv styrketræning og hvor deltagerne har forskellig behov for modstand. Derfor findes cPro9 HeavyRope Sjippetovene i 4 forskellige sværhedsgrader. Dette sjippetov er x-heavy modellen.

Hvis du ønsker et solidt sjippetov, der kan give dig en ekstremt effektiv træning, er en HeavyRope model det rigtige for dig.

Datablad for cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.500g X-Heavy
Thomas
20/07/2017

Bra med en tung hopprep - rekommenderas!

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God