Træningsbænk

Træningsbænke til alle former for træning. Rigtig mange øvelser ved generel styrketræning, kræver en træningsbænk, som du har mulighed for enten at sidde på eller at støtte dig ved. Søger du en træningsbænk som en bænkpress eller til benøvelser, så har vi den helt rigtige træningsbænk til dig.

Læs mere
Sorter efter:

Mave-  og rygtrænerbænk

Apuls.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træningsbænke. Bl.a. træningsbænke til træning af mave og ryg. Med en træningsbænk til mave- og rygtræning, får du nogle helt andre muligheder for at opnå den optimale træning.

En af fordelene ved at træne mave og ryg på en træningsbænk, kan være at det er nemmere at komme i gang med øvelserne. Vi ser ofte, at det skaber stor motivation at have en træningsbænk, at udføre øvelserne på.

Hvilken træningsbænk skal jeg købe?

Det første du skal overveje, er om din træningsbænk skal være en justerbar træningsbænk eller en flad træningsbænk. Du kan både få træningsbænke uden justering, med justering af ryggen samt med justering af både ryggen og sædet og så selvfølgelig også den helt flade træningsbænk uden justering.

En træningsbænk med justering af både ryg og sæde, giver mulighed for at udføre langt de flest øvelser, mens en helt flad bænk, uden justering er bedst, hvis du skal udføre meget tunge løft. Derudover fylder en træningsbænk uden justeringsmuligheder ofte en mindre. Men vigtigst af alt er, at du kigger på dine behov.

Stabiliteten er yderst vigtig på en træningsbænk - her følges pris og stabilitet fint ad. Du bør også overveje hvor tyk hynden skal være - jo tyndere hynde jo mere kontrol har du og omvendt, men til gengæld er en tykkere pude mere komfortabel.

Skråbænk eller Flad bænk

En skråbænk kaldes også for en justerbar træningsbænk. Men i daglig tale, er det hurtigere at sige skråbænk. Skal du bruge en træningsbænk til general træning i hjemmet, kommer du længst med en skråbænk. Du har nemlig mulighed for at justere den som du vil og du har altid mulighed for at gøre den flad.

Den justerbare bænk er mest fleksibel til hverdagens træning og så har du stadig mulighederne fra den flade bænk. Grunden til, at man skulle være en flad bænk, er hvis man ønsker ekstra stabilitet. Dette er en stor fordel, hvis du skal løfte tunge vægte.

Træningsbænk til hjemmetræning

Vi har et stort udvalg af træningsbænke og står du og skal lave et lille træningscenter i hjemmet, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan ofte kigge på prisen og gå ud fra denne i forhold til kvaliteten du søger. Kvaliteten følger ofte prisen når vi snakker fitness og du kan derfor nemt navigere til at vælge det rigtige.

Rigtig mange af vores træningsbænke er stabile nok til at kunne bruges til professionelt brug.

Træning af hele kroppen på en træningsbænk

En træningsbænk vil ofte være centrum for din træning. Du har mulighed for at træne hele kroppen i forbindelse med en træningsbænk. Tager vi fx en klassisk øvelse om bænkpress, så kræver det en god stabil træningsbænk. Mange vælger at sætter deres bænkpress stativ sammen af et squat stativ og en god træningsbænk. Herved har du på en billig måde, fået dig et stort udvalg af træningsmuligheder.

Har du et ønske om at træne mave og ryg, så er en træningsbænk også lige sagen. Der er eksempelvis øvelser som one arm row, som dog kræver at du har håndvægte. På samme måde som denne øvelse, vil du opleve at mange andre øvelser er afhængig af en træningsbænk. Så træningsbænken er et must til din træning.

Guide til din træningsbænk

Ønsker du vejleding til dine øvelser på din træningsbænk, så er det nemt at finde inspiration. Først og fremmest er vi altid klar på telefonen til at hjælpe dig til det rigtige valg af træningsbænk, men vi er også klar til at hjælpe dig med dine træningsøvelser.

Derudover kan du finde rigtig meget inspiration på internettet. Du har også mulighed for at tage ned i dit lokale fitnesscenter og så en masse inspiration der. Kig nøje på de andre der bruger træningsbænken og se træningsbænkens muligheder.

Kvalitets træningsbænk

Apuls.dk tilbyder det bedste udvalg og dermed også et stort udvalg af kvalitets træningsbænke, som du vil kunne bruge til professionelt brug. Det vigtigste du skal kigge på ved din træningsbænk, er stabiliteten. Du kan her nemt få en indikator for, hvor stabil træningsbænken er. Kig på maksimal brugerbelastning og du vil få et cirka billede af, hvor meget den specifikke træningsbænk kan holde til.

Det kan dog ikke altid gå efter maksimal brugervægt, da det ikke altid opgives ens fra producent til producent. Kig godt på opbygningen og så kig på mærket træningsbænken kommer fra. Er det et mærke, som ellers laver kvalitets udstyr, så kan du som oftest stole på træningsbænken. Er du i tvivl, kan du altid kontakte vores kunde support og de vil guide dig til at forstå de mange muligheder.

Træningsbænk med justerbar sæde og ryg

Hvis du har behov for at kunne justere både sædet og ryggen, har vi mange forskellige typer og helt sikkert også en model, som passer til dig. Hvad enten du skal bruge træningsbænken til hjemmetræning eller i et fitnesscenter.

Oftest sker justeringen meget let, da der er store håndtag under bænken og du kan øge vinklen, ved blot at hive op i eksempelvis ryggen. De store træningsbænke, kan klare en brugervægt på op til 300kg, hvilket bare giver det ekstra stabilitet, hvis du vejer mindre.

Træningsbænk med justering af ryg

De træningsbænke, der kun har justering af ryg, er ofte velegnede som bænkpres. Så du har mulighed for at lave incline og decline bænkpress. Disse er også velegnede til træning med håndvægte, da du med denne justering, har mulighed for at flytte belastningen fra øvre bryst til det nedre bryst, bare som eksempel.

Du kan ofte indstille ryggen i 4-8 niveauer, som gør det muligt at indstille træningsbænken præcis efter den træningsøvelse du skal til at lave.

Træningsbænk uden justering (flat bench)

En flad træningsbænk er ofte mere stabil, end justerbare træningsbænke og derudover er prisen også ofte lavere. Ønsker du en træningsbænk til at lave almindelig bænkpress, så anbefaler vi, at du vælger en flad træningsbænk. De har meget stabile og gør det muligt for dig, at få den bedst mulige træning.

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner

Udforsk også vores store udvalg af andet spændende træningsudstyr for mere inspiration til din træning! Hos Apuls.dk har vi et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet.

Se bl.a. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning!  Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet her på siden. Du er også meget velkommen til at besøge vores blog for endnu mere inspiration til din træning!