Bestil trygt dine julegaver nu - Vi bytter alle køb i 365 dage
  • - 171 kr
    cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort
  • <
  • cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort
  • cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort
  • cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort
  • cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort
  • +3
  • >

cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort

cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort som er fremstillet i en sublim kvalitet og med tydelig træningsvejledning på siden. .. Læs mere
På lager
220 kr

49 kr

Specifikationer - Gymnastikbold
Diameter 45 cm
Velegnet personhøjde 150 cm eller under
Tilbehør Nej
Maks. Brugervægt 150 kg
Vægt 632 gram
Dimensioner (emballage) 24,7 x 18,4 x 13 cm, 752 gram

cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort som er fremstillet i en sublim kvalitet og med tydelig træningsvejledning på siden.

Træningsbolden er både udstyret med ABS Anti Burst funktion samt med en meget skridsikker overflade, som gør træningen til en fornøjelse. ABS funktionen på denne træningsbold, er vigtig at have, da du derved sikrer, at gymnastikbolden aldrig vil kunne "eksplodere" ved overbelastning eller mange års brug. Denne ABS funktion vil sikre, at luften blot siver stille ud af cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm.

Med en træningsbold som denne 45 cm model, vil du kunne få en effektiv træning af alle coremuskler. cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm viser tilmed en lang række træningsvejledninger på siden, så du altid kan komme godt igang med træningen. Træningsvejledningen på træningsbolden består af 2 billeder - ét billede af startbevægelsen og ét billede af slutbevægelsen på din træningsbold.

Den maksimale bærevne på cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm er 150 kg og den fås i mange forskellige størrelser. Hårdheden på bolden skal 100% afgøres af, hvad du foretrækker. Jo mere oppustet en træningsbold du har, jo sværre vil de fleste øvelser være.

Oppustningen sker let med en boldpumpe og der medfølger naturligvis 2 propper, så du har en ekstra.

Datablad for cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God