cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm Sort

cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm Sort som er fremstillet i en sublim kvalitet og med tydelig træningsvejledning på sid.. Læs mere
På lager
220 kr

109 kr

Specifikationer - Gymnastikbold
Diameter 75 cm
Velegnet personhøjde 180 cm eller mere
Tilbehør Nej
Maks. Brugervægt 150 kg
Vægt 1248 gram
Dimensioner (emballage) 24,7 x 18,4 x 13 cm, 1,358 kg

cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm Sort som er fremstillet i en sublim kvalitet og med tydelig træningsvejledning på siden.

Træningsbolden er både udstyret med ABS Anti Burst funktion samt med en meget skridsikker overflade, som gør træningen til en fornøjelse. ABS funktionen på denne træningsbold, er vigtig at have, da du derved sikrer, at gymnastikbolden aldrig vil kunne "eksplodere" ved overbelastning eller mange års brug. Denne ABS funktion vil sikre, at luften blot siver stille ud af cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm.

Med en træningsbold som denne 75 cm model, vil du kunne få en effektiv træning af alle coremuskler. cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm viser tilmed en lang række træningsvejledninger på siden, så du altid kan komme godt igang med træningen. Træningsvejledningen på træningsbolden består af 2 billeder - ét billede af startbevægelsen og ét billede af slutbevægelsen på din træningsbold.

Den maksimale bærevne på cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm er 150 kg og den fås i mange forskellige størrelser. Hårdheden på bolden skal 100% afgøres af, hvad du foretrækker. Jo mere oppustet en træningsbold du har, jo sværre vil de fleste øvelser være.

Oppustningen sker let med en boldpumpe og der medfølger naturligvis 2 propper, så du har en ekstra.

Datablad for cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm Sort

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God