Bestil julegaverne indtil 21. december

Træningselastik

Viser 1 til 30 af 147 (5 Sider)

Træningselastik

Er et fantastisk redskab til mange former for fitness. Du har uendelige anvendelsesmuligheder med en træningselastik.

Mange bruger dem til udstrækning eller til træning uden vægte. Du har også mulighed for at bruge et rubber band som hjælpemiddel til pullups. Fitness bands er træningselastikker uden håndtag. Ved at de ingen håndtag har, får du mulighed for at lave en række andre øvelser med produktet.

Som med alt andet træningsudstyr, gælder det om at starte blidt og derfor bør du ikke vælge en træningselastik, der er for hård. Start hellere lavt og byg op, i takt med at din styrke øges.

Træningselastikker med håndtag
Hvis du søger en træningselastik med håndtag, anbefaler vi Aserve modellerne, som er elastikker i en god kvalitet og med komfortable håndtag. Fordelen ved håndtagene er at du lettere får et godt greb og har bedre kontrol over træningselastikken.

Træningselastikker til Crossfit
Hvis du søger træningselastikker til crossfit, anbefaler vi MD, som har fremstillet en serie til formålet. Disse elastikker er ekstra holdbare og kan klare den store belastning de udsættes for under crossfit træningen. MD StrenghtBand Træningselastikkerne fås i flere forskellige styrker, fra XX-light til X-heavy.

Målret din træning og vælg træningselastikker ud fra det du tænker dem anvendt til. Er du i tvivl om anvendelsen, er du altid velkommen til at kontakte os hos Apuls.dk.

 


Viser 1 til 30 af 147 (5 Sider)