% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Træningshandsker

Det er ret individuelt, om man kan lide at bruge handsker når man styrketræner eller ej, og hvis du gerne vil træne med træningshandsker, er det under alle omstændigheder vigtigt, at du får fat i nogle gode af slagsen. På Apuls forhandler vi kun produkter af høj kvalitet, og du kan derfor være sikker på at få fat i et par holdbare træningshandsker til en effektiv træning, når du bestiller dine træningshandsker hos os.

Læs mere

Vi har et bredt udvalg træningshandsker i forskellige prisklasser og forskellige materialer, og vi forsikrer at vores produkter altid er i høj kvalitet. Der er træningshandsker til enhver smag, og både til mænd og kvinder.

Hvorfor er det en god ide at bruge træningshandsker?

Når du styrketræner, er der flere gode grunde til at bruge træningshandsker.

Brug af træningshandsker forbedrer dit greb. Der er ikke noget så irriterende som hele tiden at glide ned pga. svedige håndflader, når man laver pullups, og her kan træningshandsker hjælpe dig til et bedre greb om stangen, så du ikke glider ned.

Træningshandsker skaber større sikkerhed. Hvis dit greb ikke er ordentligt, kan det være farligt at træne med tung vægt over hovedet, hvis stangen pludselig skulle glide ud af dine hænder.

Træningshandsker giver mulighed for tungere løft. Dette skyldes at hænderne ofte ikke kan klare så store tryk som ryg og skuldre, træningshandsker mindsker trykket på hænderne, og dermed kan de klare at løfte tungere vægte, på den måde kan du nemmere udnytte hele din styrke.

Træningshandsker minimerer muligheden for vabler. Regelmæssig styrketræning og vægtløftning kan føre til hård hud og vabler på hænderne, dette kan afhjælpes med et par gode træningshandsker.

Træningshandsker kvinder

Er du en kvinde, der regelmæssigt træner med vægte, så er det klart en god ide at investere i et par træningshandsker, og der findes heldigvis et stort udvalg af træningshandsker specielt til kvinder. Her hos Apuls finder du et godt udvalg af træningshandsker til kvinder og vi garantere god kvalitet og et godt greb om vægtene.

Træningshandsker til kvinder har specielt den fordel, at de beskytter hænderne mod hård hud, vabler og rynker. Mange kvinder vil gerne passe godt på sig selv og på sine hænder, her kan træningshandsker til kvinder være et nyttigt redskab, da de beskytter hænderne under træning, så du slipper på den hårde hud, og samtidig kan få mest muligt ud af din styrketræning.

Fitness handsker

Her hos Apuls finder du et bredt udvalg af fitness handsker og fitness udstyr. Vi forhandler fitness handsker fra lækre mærker såsom Adidas, Everlast, Hammer, Kettler og Reebok. Du kan få dine fitness handsker i forskelligt materiale og med forskellig lukning, alt efter hvad der passer dig bedst, og hvis du har spørgsmål omkring de forskellige former for fitness handsker står vi altid klar med et hurtigt svar på mail eller telefon. Hvis du træner meget vil fitness handsker eller træningshandsker helt klart være en god investering, idet de beskytter hænderne og giver et bedre greb om vægtstængerne. Fitness handsker er ligeledes en billig investering, og de kan øge din motivation til at træne.

Træningshandsker mænd

Der findes et kæmpe udvalg af træningshandsker til mænd i en masse forskellige afskygninger af materiale og lukning, så skal du have fat i et par træningshandsker til mænd, handler det bare om, at finde det par, der passer til dig og din træning.

Træningshandsker til mænd er særligt attraktive, da de giver mulighed for tungere løft. Mange mænd vil med et par træningshandsker kunne løfte lidt tungere, da træningshandskerne tager noget af det tryk, som vægtsstangen lægger på hænderne. Ofte kan ryg og skuldre klare at løfte tungere end hænderne, og dermed vil et lettet pres på hænderne pga. brug af træningshandsker til mænd give mulighed for mere vægt.

Træningshandsker / Fitness handsker

Træningshandsker eller Fitness Handsker er et rigtig godt hjælpemiddel, hvis du ikke ønsker at slide dine hænder unødvendigt.

Udover at beskytte dine hænder mod de stride vægte, får du også et meget bedre greb omkring emnerne du bruger til din træning. Ved at have et bedre greb, opnår du også en bedre træning, da du nu kan fokusere på at udføre øvelserne perfekte.

Træningshandskernes design er heller ikke helt uvæsentligt. Alle handskerne til almindelig styrketræning, er lavet med fingrene fri, for at du stadig har fornemmelsen, hvad du laver.

Crossfit handsker er derimod handsker med fingre, da du ofte laver øvelser, hvor du bruger hele hånden med alle fingrene i brug. Derved er det rart, at have en handske der dækker hele hånden. Hvis du søger Crossfit handsker, anbefaler vi Reebok Nano Crossfit Handskerne

Vores Fitness Handsker findes i mange farver og varianter. Vores udvalg dækker over de mest populære modeller, som vi er sikre på kunderne er tilfredse med. Hvis du søger et par gode træningshandsker til styrketræning, anbefaler vi Reebok Træningshandsker med Comfort Fit.

Disse Reebok træningshandsker har en god og fyldig pude samt et stærkt stof, som giver dig den rigtige støtte i løftet. Træningshandskerne har et kraftigt spænde, der skal rundt om håndleddet, før den lukkes med velcro.

Vi tilbyder også hand wraps, som anvendes omkring dit håndled, for at skabe ekstra stabilitet omkring ledet. Wrist straps er yderst anvendeligt, hvis du løfter tunge løft. Her anbefaler vi Reebok Studio Hand Wraps, da de både har en god pris og en god kvalitet.

Når du vælger handsker til fitness anbefaler vi, at du ikke vælger dem for små, da dine hænder har tendens til at udvide sig en smule under din træning.

Hvis du er i tvivl om hvilke træningshandsker eller hand wraps du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os..