Bestil indtil 20. december - Vi bytter alle køb i 365 dage

Træningshandsker


Træningshandsker / Fitness handsker

Træningshandsker eller Fitness Handsker er et rigtig godt hjælpemiddel, hvis du ikke ønsker at slide dine hænder unødvendigt.

Udover at beskytte dine hænder mod de stride vægte, får du også et meget bedre greb omkring emnerne du bruger til din træning. Ved at have et bedre greb, opnår du også en bedre træning, da du nu kan fokusere på at udføre øvelserne perfekte.

Træningshandskernes design er heller ikke helt uvæsentligt. Alle handskerne til almindelig styrketræning, er lavet med fingrene fri, for at du stadig har fornemmelsen, hvad du laver.

Crossfit handsker er derimod handsker med fingre, da du ofte laver øvelser, hvor du bruger hele hånden med alle fingrene i brug. Derved er det rart, at have en handske der dækker hele hånden. Hvis du søger Crossfit handsker, anbefaler vi Reebok Nano Crossfit Handskerne.

Vores Fitness Handsker findes i mange farver og varianter. Vores udvalg dækker over de mest populære modeller, som vi er sikre på kunderne er tilfredse med. Hvis du søger et par gode træningshandsker til styrketræning, anbefaler vi Reebok Træningshandsker med Comfort Fit.

Disse Reebok træningshandsker har en god og fyldig pude samt et stærkt stof, som giver dig den rigtige støtte i løftet. Træningshandskerne har et kraftigt spænde, der skal rundt om håndleddet, før den lukkes med velcro.

Vi tilbyder også hand wraps, som anvendes omkring dit håndled, for at skabe ekstra stabilitet omkring ledet. Wrist straps er yderst anvendeligt, hvis du løfter tunge løft. Her anbefaler vi Reebok Studio Hand Wraps, da de både har en god pris og en god kvalitet.

Når du vælger handsker til fitness anbefaler vi, at du ikke vælger dem for små, da dine hænder har tendens til at udvide sig en smule under din træning.

Hvis du er i tvivl om hvilke træningshandsker eller hand wraps du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()