Bestil julegaverne indtil 21. december

Træningsmåtte

Viser 1 til 30 af 87 (3 Sider)

Træningsmåtte til hjemmebrug

Underlag er nødvendige for ikke at beskadige dine knæ og ryg ved fitness og andre sportsaktiviteter. Det er ikke ligegyldigt, hvilket underlag du anvender, da der findes mange former for underlag til forskellig anvendelse. Kig efter tykkelsen, for at finde en komfortabel tyk træningsmåtte. En tyk måtte er med til at beskytte dig under træningen – og døjer du eksempelvis med dårlig ryg, er det en rigtig god idé at købe en god tyk måtte. Måtten er med til at absorbere stød, når du bevæger dig på den.
 

Lange træningsmåtter

De længste måtter er på 200 cm og disse er ideelle, når du skal have hele kroppen i gulvet under øvelserne. De fleste vil dog, i disse øvelser, kunne benytte en måtte, der er mindst 175 cm. Her vil vi særligt fremhæve Aserve Træningsmåtten, da den har en god kvalitet samt en længde på 180 cm. Tykkelsen er samtidig på hele 1,5 cm og vil derfor være komfortabel for langt de fleste. Måtten egner sig ikke til eksempelvis yoga, da du her har brug for en tynd måtte. Træningsmåtten er let at rengøre og kan rulles sammen for let opbevaring og evt. transport.
 

Yoga træningsmåtte

Hvis du skal bruge et underlag til yoga, er det vigtigt at den er godt tynd, for at du får det ideelle fodfæste til øvelserne. Da yoga ofte handler om balance, er fodfæstet vigtigere end en god liggekomfort og her er det igen en Aserve Yoga Træningsmåtte, vi anbefaler.

Måtten fås i 2 forskellige farver og har en tykkelse på 0,4 cm. Længde er 173 cm, hvilket også burde være nok til langt de fleste. Overfladen på måtten er ligeledes let at rengøre og skridsikker, så din kontrol øges.

 

Træningsmåtter med ophængshuller

I mange fitnesscentre er det en stor fordel at have træningsmåtter med ophængshuller. På den måde kan der være orden i sagerne, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Hvis du søger træningsmåtter med ophængshuller, anbefaler vi Reebok Yoga Træningsmåtte 173 cm, som er en god måtte, der kan bruges til langt de fleste øvelser. I det tilfælde, at du ønsker en tykkere måtte, er der også en model fra samme serie, der har en tykkelse på 1,5 cm. Denne kaldes Reebok Træningsmåtte 173 (med ophængshuller).

Find tilbud på træningsmåtter med og uden ophængsruller i webshoppen på apuls.dk.

 

Uanset hvilken måtte du vælger, vil du få mulighed for at udføre en lang række øvelser. Der findes især mange øvelser til styrkelse af dine core muskler i ryggen, maven m.v.


Viser 1 til 30 af 87 (3 Sider)