Gaiam Root To Rise Yoga 3mm

Denne Gaiam Root To Rise Yoga måtte er perfekt til hjemme brug og til at tage med på farten. Denne måtte sikrer dig din sikke.. Læs mere
Specifikationer - Træningsmåtte
Type Yogamåtte
Tykkelse 3 mm
Længde 173 cm
Bredde 61 cm
Materiale PVC - fri for latex og ftalater
Ophængshuller Nej
Tilbehør Nej
Stregkode 018713613363
Dimensioner 173 x 61 x 0,3 cm

Denne Gaiam Root To Rise Yoga måtte er perfekt til hjemme brug og til at tage med på farten. Denne måtte sikrer dig din sikkerhed og komfort, den understøtter alt det du har brug for under din yoga træning. 

Gaiam Root To Rise Yoga måtte giver dig en stabil, skridsikker overflade til din yoga.

Mål: 173 L x 61 B

Materialer: PVC, latexfri, 6P fri. (Fri for DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP og DNOP phthalater) 

Plejeinstruktioner: Yoga måtter frigør en meget stærk men harmløs lugt, når de først udpakkes. Luft din yogamåtte i 2-3 dage før brug. Vask med en våd eller fugtig klud med koldt vand og mildt rengøringsmiddel. Yogamåtten kan falme og blive skøbelig og ubrugelig, hvis den udsættes for sol i længere tid. Vi anbefaler at gemme din måtte i en måtte pose, når den ikke er i brug.

Om Gaiam

Gaiam blev oprettet som et livsstilsfirma med visionen om, at folk ville vælge en livsstil, der er sund og livsforbedrende for sig selv, deres familier og jorden. Gaiam livsstil er en stemme for individuel sundhed samt den fremtidige bæredygtighed af jordens ressourcer. Gaiam tilstræber at give kunderne alternativer til traditionelle produkter ved at tilbyde naturlige eller sunde versioner, der sammenlignes med stil, kvalitet og pris på konventionelle produkter. Gaiams mål er at blive den pålidelige kilde og samlende mærke for deltagere af livsstil for sundhed og bæredygtighed.

Datablad for Gaiam Root To Rise Yoga 3mm

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God