Bestil julegaverne indtil 21. december
Specifikationer - Træningsmåtte
Type Yogamåtte
Tykkelse 4 mm
Længde 173 cm
Bredde 61 cm
Materiale Fast skum
Ophængshuller Ja
Dimensioner 183 x 61 x 0,4 cm

Professionel yoga træningsmåtter med ophængshuller.

Træningsmåtten har den helt rigtige tykkelse på 0,4mm, til eksempelvis yoga, men den kan naturligvis også bruges til alle andre former for måtteøvelser.

Måttens dimensioner er: 173 x 61 x 0,4cm.

Ophængningshullerne gør den let at opbevare - eksempelvis sammen med vores lækre Reebok måtte vægophæng. Der er 36cm imellem ophængshullerne, så den kan hænges op på alle ophæng med samme afstand.

Kvaliteten er utrolig høj, da den er fremstillet til fitnesscentre og derfor skal kunne bruges i mange timer, hver eneste dag. Yoga træningsmåtten er i et slidstærkt materiale, der kan klare meget hårde stræk. Den er let at rengøre og derfor også let at holde som ny.

Overfladen har anti-slip funktion, hvilket betyder at den står bedre fast på gulvet. Mange har problemer med at deres yoga træningsmåtter ikke vil stå fast på et glat gulv, men det gør denne.

En træningsmåtte er uundværlig i enhver form for træning - du kan træne næsten hele din krop. Især din mave, ryg og alle de andre core muskler kan trænes på en træningsmåtte. Ophængshullerne gør den bare lettere at opbevare. 

Datablad for Reebok Studio Yoga Træningsmåtte

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God