% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Vægtstang

En god vægtstang er uundværligt og kan benyttes af enhver, stort set uanset, hvilken træningsform du praktiserer.


Uanset om du skal bruge en straight bar, curl, tricep, bodypump vægtstang eller noget helt andet i kategorien, finder du det her. Vi har Danmarks største udvalg og de bedste priser.

Læs mere
Sorter efter:

Hvad er en vægtstang?

En vægtstang findes i mange forskellige former, længden og vægtklasser. De er beregnet til montering af vægtskiver og gør faktisk, at du kan træne hele kroppen, alt efter hvilken type du vælger.

Hvis du har det rigtige udvalg af øvelser og den rigtige type vægtstang, kan du få en ekstremt effektiv træning. Uanset om du ønsker at udføre styrketræning, udholdenhedstræning eller noget helt andet, kan du gøre dette, med den rigtige teknik.

En vægtstang består af et grebsområde samt 2 områder, til montering af vægtstænger. Monteringen af skiver på hver side, gør at du træner kroppen i en god balance og jævnt fordelt, på hver side.

Der er en række parametre du skal overveje, inden du anskaffer dig en vægtstang og disse er primært følgende:

 • Vægtstangens type
 • Huldiameter til vægtskiverne
 • Længde på vægtstang
 • Vægtstangens vægt
 • Maksimal lasteevne
 • Grebsdiameter
 • Kuglelejer

Vægtstang

Herunder vil vi gennemgå alle disse punkter, så du har et godt grundlag, for at finde den rigtige vægstang, til dig behov.

Vægtstang typer

Der findes som sagt mange forskellige typer vægtstænger og de mest populære er følgende:

 • Straight bar
 • Curl bar
 • Tricep bar
 • Bodypump
 • Håndvægt
 • Hex / Trap
 • Kæder
 • Strongmans Log
 • Farmers Walk
 • Safety Squat

Herunder beskriver vi hver enkelt type vægtstang og fortæller dig, hvornår du skal bruge dem.

Vægtstang type

Straight vægtstang

Denne straight bar type, er den velkendte lange vægtstang, som de fleste kender. De fleste har set denne vægtstang i et fitnesscenter eller hos venner.
Det er den mest udbredte vægtstang og også den, der kan benyttes til flest øvelser.

Denne type vægtstang, kaldes også for en OL vægtstang, olympisk vægtstang, olympic bar og meget andet. Det er dog samme type, der er tale om.

Det er denne straight bar vægtstang, der benyttes til bænkpres, squat, barbell row, straight bar curl, dødløft, overhead press, barbell windmill, barbell fly og mange flere øvelser.

Grundlæggende er dette typen af vægtstang, du skal vælge, hvis du ikke har andre vægtstænger i forvejen.

En straight bar vægtstang kan fås med en huldiameter på 25 - 50mm, alt efter hvilke vægtskiver du ønsker at benytte sammen med. Den klart mest populære huldiameter størrelse, er 50mm, da dette er størrelsen der bruges på alt udstyr, i god kvalitet.

Alt andet professionelt træningsudstyr, fremstilles også med en huldiameter på 50mm, så hvis du ønsker det bedste, er denne huldiameter den rigtige at gå efter.

Længden på en straight bar vægtstang, kan vælges imellem 140 - 220cm. Langt de fleste vægtstænger af denne straight bar type, har en længde på 220cm.

Vægten kan fås imellem 2,1 - 22kg, men de fleste vejer 20kg.

Den maksimale lasteevne på en straight bar vægtstang, kan være mellem 10 - 750kg og udvalget er jævnt fordelt.
Vælg altid en vægtstang, som kan klare væsentlig mere, end det du skal bruge den til. Derved opnår du at din vægtstang er stivere og mere stabil, under din træning.

Hvis du skal bruge en vægtstang til crossfit eller bænkpres, er den bedste kombination helt klart en længde på 220cm, en vægt på 20kg samt en huldiameter på 50mm. Dette er den absolut mest solgte vægtstang og den er ideel, til mange forskellige øvelser.

Hvis du vælger kombinationen af vægtstang herover, på 220cm, 20kg samt 50mm, er den maksimale lasteevne mellem 320-750kg. Der er dog flest modeller, der kan klare omkring 680kg og dette er en god vægt bæreevne til eksempelvis bænkpres.

Grebsdiameteren kan være mellem 28 - 32mm, men langt de fleste vælger 28mm. Dette er den normale grebsdiameter på en vægtstang, så du skal udelukkende vælge 31mm eller 32mm, hvis du har prøvet dette før.

Curl vægtstang

En curl vægtstang, er den næst mest solgte vægtstang, lige efter straight bar typen.

Denne curl type benyttes til close grip curl, biceps curl, skullcrusher, preacher curls og mange flere øvelser.

De fleste har også set denne type vægtstang før, hvis de er kommet i et fitnesscenter. Du kan i princippet godt udføre de samme øvelser, med en straight bar, som du gør med en curl bar. En curl vægtstang, gør dog øvelserne langt mere behagelige og korrekte for din fysik.

Der findes flere forskellige grader af curl vægtstang, alt efter hvor meget vinkel, du ønsker at have på grebsområdet. Den type curl vægtstang, med den største vinkel, kaldes en “supercurl” og her er vi næsten ovre i en vinkel, ligesom en triceps bar.

En curl vægtstang kaldes også E-Z curl bar, EZ curl bar, supercurl bar, curlstang og mange andre ting, men der er er tale om samme type.

Huldiameteren er samme fordeling, som en straight bar vægtstang - nemlig 25 - 50mm. 50mm er den mest almindelig størrelse og det er også her, du finder den bedste kvalitet vægtstang.
Alt professionelt udstyr, fremstilles også med 50mm huldiameter.

Længden på en curl vægtstang kan være mellem 120 - 128cm, men de fleste måler præcis 120cm. Det er også denne længde vi anbefaler.

En curl vægtstang kan have en vægt på 5 - 10kg og udvalget er jævnt fordelt over hele skalaen. Vægten hænger naturligvis sammen med hvor lang din vægtstang er samt hvilken huldiameter du vælger.

Den maksimale lasteevne strækker sig helt over 130 - 681kg og grebsdiameteren kan være mellem 25 - 32mm.
De fleste vælger også her, en grebsdiameter på 28mm.

En curl vægtstang er en faktisk type, som supplement, til den almindelige straight vægtstang og giver dig en øget komfort.

Tricep vægtstang

Tricep bar vægtstang typen er beregnet til øvelser som hammer curl, shoulder press, tricep extension, skull crushers, inside grip bench press, pullovers og mange andre øvelser.

Denne type tricep vægtstang, består af to håndtag, lige over for hinanden, som giver dig et perfekt greb, til at aktivere dine muskler.

Udvalget af denne type tricep vægtstang, er væsentlig mindre, end straight bar og curl vægtstængerne. Der er dog de typer, man har behov for.

Huldiameteren kan være mellem 25 - 50mm, men langt de fleste er 50mm, da en tricep stang, sjældent bruges i den billige ende af udstyrs skalaen. Vi anbefaler også klart, at benytte 50mm.

Længden på en tricep vægtstang kan være mellem 85 - 120cm og udvalget er jævnt fordelt her imellem. Vi anbefaler en længde på mellem 85 - 87cm og dette er også de mest populære modeller.

Den maksimale lasteevne er for de fleste omkring 300kg og dette er rigeligt til en enhver. Denne type tricep vægtstang, gør at den let opnår en meget høj bæreevne.

Grebsdiameteren på en tricep vægtstang kan være 25 - 32mm og vi anbefaler at du vælger 25mm.

Den bedste kombination, for en tricep bar, er derfor en længde på 86cm, 50mm huldiameter samt en grebsdiameter på 25mm. 

Bodypump

Bodypump vægtstængerne og skiverne, er fremstillet til helt specifikke øvelser, indenfor pump genren.

Det er en stor fordel, hvis du tidligere har styrketrænet, inden du påbegynder bodypump øvelserne. Bodypump øvelserne er centreret omkring et vægtsæt med en vægtstang og nogle skiver.

Når du anskaffer dig et bodypump vægtstang sæt, indeholder det stort set altid, både en vægtstang, vægtskiver samt låse hertil. Det er altså et komplet vægtsæt.

Huldiameteren på et bodypump vægtstang sæt, er enten 25mm eller 30mm.
Hvilken du vælger, har ikke den store betydning, men der er størst chance for at du kan udvide med flere skiver senere, hvis du vælger 30mm huldiameter.

Længden på vægtstangen, i sådan et bodypump sæt, er mellem 130-140cm. og vægten på den vil typisk være 1,5 - 2kg.
Den maksimale lasteevne på en bodypump vægtstang er typisk 30 - 50kg og der medfølger ofte skiver, så du kan opnå en total vægt på 17 - 20kg.

Med et bodypump vægtstang sæt, får du altså et komplet vægtsæt, så du er klar til at begynde træningen, så snart det ankommer.

Du skal købe en bodypump vægtstang, hvis du kender til bodypump / Les Mills træningen i forvejen. Du kan også anskaffe et sæt, hvis du blot ønsker en meget billig og let vægtstang, til hjemmetræningen.

Håndvægt

En håndvægt vægtstang er et smart redskab, da du i langt højere grad, selv kan vælge den perfekte vægt.

Stængerne fås som ofte med en huldiameter på 25mm og 30mm, men der er begyndt at komme enkelte modeller på markedet, på 50mm.

Længden er typisk 32 - 45cm og vægten omkring 1,5 - 5kg. Udvalget af denne type vægtstang, er ret småt, i forhold til de andre typer vægtstænger.

Den maksimale lasteevne er typisk omkring 100kg.

Hex / Trap

Denne type hex vægtstang, er en nyere konstruktion, som har mange fordele. Denne vægtstang tvinger, blandt andet, din krop til at udføre dødløft øvelsen korrekt.

Denne vægtstang er formet som en 6 kantet hexagon, hvor du som bruger, står i midten. Vægtstangen er udstyret med 2 store håndtag i hver side, så du får et godt greb.

Denne type vægtstang kaldes også ofte for en trap bar, men der er tale om fuldstændig samme opbygning.

Dødløft øvelsen er en af de mest effektive øvelser, for at forbedre kroppens overordnede styrke. Øvelsen involverer størstedelen af dine muskler, men det er altafgørende at du udfører øvelsen korrekt, da du ellers let oplever skader.

Hex / trap vægtstængerne fås stort set kun med 50mm huldiameter, da det er en professionel vægtstang.

Længden på en hex vægtstang varierer meget og kan være mellem 140 - 220cm. Udvalget er helt jævnt fordelt over disse længder.

Vægten på en hex vægtstang er mellem 18 - 30kg og den maksimale lasteevne er mellem 300 - 750kg. 

Grebsdiameteren er stort set altid 25mm, ligesom tricep bar vægtstængerne. 

Du skal anskaffe dig en hex vægtstang, hvis du vil udføre perfekte dødløft øvelser. Der er også andre øvelser du kan udføre med en hex vægtstang, men den grundlæggende formål med vægtstangen, er dødløft øvelserne.

Kæder

Løftekæder er en genial opfindelse, der varierer din belastning, under eksempelvis squat og bænkpres, men også utrolig mange andre øvelser.

Vi har placeret kæderne under vægtstænger, selvom de ikke i sig selv, kan bruges uden en vægtstang. Det skyldes at de heller ikke kan sammenlignes med almindelige vægtskiver.

Fordelen ved løftekæder / lifting chains, er at belastningen øges, jo mere af kæden, der løftes fra jorden. Derved vil du få en lavere belastning, hvor øvelsen er sværest - eksempelvis, når du er helt nede i en squat.

Netop denne øgning af belastningen er perfekt, da den passer til dine musklers styrkeudvikling. Derfor er løftekæder særligt populære blandt bodybuildere, som vil have maksimal effekt af deres træning.

Løftekæder er bedst i øvelser, med en faldende styrkeudvikling. Det betyder at dine muskler, får mindre styrke, i takt med at dit led udvides. Dette kan eksempelvis være squat eller biceps.

Huldiameteren er altid 50mm og længden kan variere. Vægten er typisk mellem 10 - 35kg og udvalget er jævnt fordelt.

Strongmans Log

Denne type strongmans log vægtstang, er en nyere udvikling, der benyttes i strongman konkurrencerne.

Mange tror at denne type vægtstang blot erstatter de gamle straight bar vægtstænger, men dette er helt forkert. Hvis du tror, at du kan håndtere en strongmans log, bare fordi du har trænet meget bænkpres, dødløft og overhead press, er du også helt forkert på den.

Strongmans log er en helt anden type vægtstang, så hvis du vil have en god styrke, i strongman øvelserne, er du bare nødt til også at træne med det samme udstyr.

Den bedste måde at træne med en strongmans log vægtstang, er at stå foran den, med fødderne i skulderbredde. Placer din strongmans log vægtstang, så håndtagene peger opad, i 45 graders vinkel.
Du bukker dig nu ned, med en neutral holdning i ryggen og tager fat i din strongmans log vægtstang. Spænd i ryggen og træk vejret roligt.

Træk nu vægtstangen op i dit skød, med albuerne ud til siderne. Fortsæt med at hæve vægtstangen så den følger din overkrop op til brystet. Du kan nu tage et skridt frem, så du kommer op i en stående stilling.
I den stående stilling, du nu befinde dig i, vil din strongsmans log vægtstang, befinde sig lige ud for dit ansigt. Hæv nu vægtstangen op over dit hoved, til udstrakt stilling.

Huldiameteren på en strongmans log vægtstang er altid 50mm og længden er 180 - 190cm. Vægten kan være helt fra 20 - 65kg og grebsdiameteren er 28mm, ligesom de fleste straight bar vægtstænger.

Farmers Walk

Denne type farmers walk vægtstang, er også en nyere udvikling. Denne type vægtstang benyttes også i strongman konkurrencerne.

Øvelsen med en farmers walk vægtstang, styrker hovedsageligt underarmene.

Du udfører farmers walk, ved at tage dem i hver hånd og holde en rank ryg. Du går nu en distance, på typisk 15 - 30m så hurtigt som muligt.

Der findes farmer walk vægtstænger, som er fremstillet i metal eller træ. Fælles for alle, er at de er udstyret med 50mm huldiameter, hvis der kan monteres vægtskiver. Der findes også modeller, som ikke kan montere skiver.

Vægten er typisk 15 - 25kg.

Fordelen ved at benytte en farmers walk vægtstang, i stedet for eksempelvis håndvægte eller kettlebell, er at en vægtstang sikrer at du har fuld bevægelighed i benene.

Safety Squat

En Safety squat vægtstang, tvinger dig til at udføre squat øvelsen, fuldkommen korrekt.

Denne type vægtstang, er ligesom strongsmans log samt farmers walk, en nyere type vægtstang, som først rigtigt er blevet populære, i de seneste år.

Denne safety squat vægtstang sikrer en perfekt vægtfordeling og giver dig en mere kontrollerbar grebsstilling.

Vægtstangen giver dig en bedre sikkerhed, når du er uerfaren eller ønsker at øge din vægt, med tunge belastninger.

Denne type vægtstang fås også kun, med en huldiameter på 50mm og har typisk en længde på 220cm. Vægten er 20 - 22cm og grebsdiameteren er typisk 30cm.

Den maksimale lasteevne er typisk 150 - 680kg.

Huldiameter

En af de vigtigste detaljer, du skal overveje, inden du anskaffer dig en vægtstang og dertilhørende skiver, er huldiameteren. overvejelsen er den samme, uanset hvilken type vægtstang du ønsker.

De billigste sæt på markedet benytter en huldiameter på 25 - 30mm og denne huldiameter kan være fin, hvis du ikke træner med tung belastning.

Det er klart, at den maksimale lasteevne, er væsentlig lavere, på en tyndere stang - de er dog også billigere.

Grundlæggende kan man sige at du roligt kan vælge en 25 - 30mm vægtstang, hvis du ønsker at træne i hjemmet og ikke kommer til at belaste vægtstangen med mere end 100kg. Selvom den maksimale lasteevne er 120 - 200kg på disse stænger, vil jeg ikke anbefale at du kommer i nærheden af det.

Du skal vælge en 50mm vægtstang, hvis du skal træne med tungere vægte og ønsker en bedre kvalitet. Både kvalitet og holdbarhed, vil altid være bedre på 50mm vægtudstyr.

50mm vægtudstyr bliver også billigere og billigere, så i dag er der reelt ikke den store besparelse, ved at vælge en tyndere vægtstang.

Husk at overveje, hvilke vægtskiver du vil benytte nu, men også fremover. Vægtskiver med en huldiameter på 50mm, vil altid være bedre kvalitet og udvalget er væsentlig større.

Vægtstang huldiameter

Længde på vægtstangen

De internationale OL mål er 220cm for mænd samt 201cm for kvinder og det er naturligvis også disse længder vi anbefaler.

En curl vægtstang bør være 120cm og en tricep stang bør være 86cm.

Hvis du blot vil udføre lidt træning i hjemmet, er længden mere eller mindre ligegyldig. Vælg en vægtstang, som kan være på det stativ, du eventuelt måtte anskaffe.
Squat rack og lignende har altid en minimumsbredde og det er naturligvis vigtigt, at vægtstangen kan passe på dette.

Vægtstangens vægt

De internationale OL mål er 20kg for mænd samt 15kg for kvinder og her anbefaler vi naturligvis også dette.

En curl vægtstang bør veje 7 - 8,5kg og en tricep stang bør veje 7 - 10kg.

Hvis du træner i hjemmet og ikke har den store erfaring, er det dog vigtigt, at du ikke vælger en for tung vægtstang. Din motivation er den vigtigste del, i din træning og hvis du vælger en for tung vægtstang, kan det gå ud over motivationen.

Vægtstang vægt

Maksimal lasteevne

Den maksimale lastevne skal gerne være væsentlig større, end det behov du har. Det viser nemlig vægtstangens “overskud”. Jo mere overskud den har, jo mere stabil vil den føles, under din træning.

Hvis du skal udføre bænkpres på 100kg, anbefaler vi derfor en maksimal lasteevne, på mere end 200kg.

Det samme princip gælder, uanset hvilken vægtstang type, du skal anskaffe.

Grebsdiameter

De internationale OL grebsdiameter er 28mm for mænd samt 25mm for kvinder og her anbefaler vi naturligvis også dette.

Jo større hænder, jo større grebsdiameter skal du naturligvis også have.

Lejer

Der findes grundlæggende 2 typer lejer som kaldes: Bushings og ball bearings, hvor sidstnævnte er direkte kuglelejer.

Bushings er det billigste at fremstille og giver en fin rotation i området til skiver. Ball bearings er væsentlig dyrere at fremstille og vægtstængerne er derfor også væsentlig dyrere at anskaffe, som forbruger.

Hvis du skal bruge en vægtstang til meget professionel træning eller til konkurrencer, anbefaler vi klart ball bearings, men hvis det blot er til hjemmetræning eller mindre professionel træning, er bushings rigeligt.

Vægtstang lejer

Låse til din vægtstang

Der er mange forskellige låse på markedet, som enten kaldes fjederlås, jawlock, quicklock, spinlås, straplock, competition collar, training collar og mange flere navne.

Det vigtige når du køber låse til din vægtstang, er at de skal holde skiverne fast og ikke skal kunne bevæge sig overhovedet.

De mest almindelige låse til vægtstænger er fjederlåsene og disse vejer typisk 200 - 400g. Nogle konkurrence låse vejer helt op til 5kg.

De nyeste låse på markedet kaldes jawlock låse og er smarte, da enhver kan spænde dem fast. Vi oplever ofte kunder, især indenfor fysioterapien, hvor brugerne ikke kan få fjederspænderne på stangen, fordi de er for stramme.
Med jawlock låsene, kan enhver få dem på, da de først spændes, når de sidder på den rigtige placering.

Vi anbefaler altid at du bruger låse, når du træner med en vægtstang. Det er en bred misforståelse inden for brugere af fitnesscentre, at du ikke behøver låse. Det er dog en misforståelse - dit fokus skal bruges på selve løftet og ikke på skivernes placering.

Husk at undersøg hvilken huldiameter, dit eksisterende vægtudstyr har, inden du køber en lås. Det skal naturligvis passe sammen.

Hvorfor skal du anskaffe en vægtstang?

Du skal anskaffe dig en vægtstang, hvis du ønsker at dyrke en effektiv styrketræning, af hele kroppen.

Træningen med en vægtstang er enormt effektiv, hvis den udføres korrekt. Du kan let tilpasse vægten og du kan træne hele kroppen.

Styrketræning kan mærkes igennem hele dit liv. Den fysik du opbygger, forsvinder ikke blot fra dag til dag og det hele vil aldrig forsvinde - også selvom du aldrig rører en vægtstang igen.

Styrketræningen med en vægtstang er god for både mænd og kvinder.

Ud over opbygningen af flere muskler, har styrketræning med en vægtstang også den store fordel, at det øger dit hvilestofskifte. Det betyder at du simpelthen forbrænder flere kalorier, selv når du sidder stille.

Hvad koster en god vægtstang?

Vægtstænger er generelt blevet billigere, over de sidste 5 år. Markedet har presset priserne, så du nu i dag, kan få en straight bar OL vægtstang med dimensionerne 

Hvilken prisklasse du skal vælge, afhænger meget af, hvilket formål stangen skal have. Overvej grundigt detaljerne, som vi har beskrevet herover og brug vores filter, til at finde den rigtige vægtstang.

Vedligeholdelse af en vægtstang

En vægtstang kræver ikke nogen særlig vedligehold. Så længe du behandler din stang godt og nogle gange tørrer den af, med en klud, vil den holde i mange, mange år.

Lejerne er lukkede, så smøringen bør ikke skulle udskiftes, i dens levetid.  Undlad derfor at åbne dem, da det kan forringe din vægtstang betydeligt.

Opbevaring af en vægtstang

Opbevaringen af en vægtstang er let. Den kan enten stå op ad en væg eller du kan anskaffe et opbevaringsstativ, som kan holde dem oprejst.

Der findes mange smarte opbevaringsstativer, som kan holde et forskelligt antal vægtstænger. De er dog generelt fremstillet til fitnesscentre, der skal have opbevaret 6 - 10 vægtstænger.

Tilbehør til din vægtstang

De primære typer af tilbehør, er andre typer låse eller nakkepuder. 

Nakkepuderne kan give dig en betydelig bedre komfort, under eksempelvis squat. Det vigtige, når du udfører øvelserne, er at du har fokus på bevægelsen og ikke på en smerte i nakken.
Nogle personer motiveres af denne smerte og oplever et øget fokus, mens andre brugere mister fokus.

Vælg derfor den løsning, der passer bedst til dig og din vægtstang.

Låsene kan fås i mange udformninger og nogle af dem, kan også fungere som ekstra vægt.

Vi anbefaler disse mærker

Der er rigtig mange producenter af vægtstænger, men der er alligevel et par stykker, som vi vil fremhæver. Disse mærker giver dig særligt meget for pengene, når du skal anskaffe en vægtstang.

Mærkerne er følgende:

 • cPro9
 • Abilica
 • Titan
 • Reebok

Alle disse mærker vil give dig særligt meget, værdi for pengene. Særligt cPro9 fremstiller nogle vægtstænger, som både er en god kvalitet og til en lav pris.

Øvelser med en vægtstang

Der findes ekstremt mange forskellige øvelser, du kan udføre med en vægtstang. Herunder vil vi gennemgå nogle af de vægtstang øvelser detaljeret.

 • Backsquat
  Squat er en fantastisk øvelse og det er en af disse “Compound movements”, som træner meget store dele af kroppen, i en helhed.

  Denne variation kaldes backsquat, men samme øvelse, findes også i varianterne front squat, overhead squat, frankenstein squat, hack squat og mange flere.

  Squat styrker ikke bare dine ben, men også mavemuskler og overkroppen.

  Du starter din squat ved at placere din vægtstang på dine skuldre. Pres din vægstang op og skab balancen.

  Det vigtigste i øvelsen, er at du får bagdelen tilbage og ikke placerer vægten på dine tær. Hvis du placerer vægten på dine tæer, vil du bevæge dig fremad, når du udfører øvelsen og dette kan være skadeligt.

  Du sænker nu langsomt kroppen, som hvis du skulle sætte dig i en stol - husk at få bagdelen tilbage. Hold 1-2 sekunders pause og hæv derefter din vægtstang igen.

 • Barbell bent-over row
  Denne øvelse starter med at du placerer vægtstangen på jorden og stiller dig foran den, med fødderne i skulderbredde.

  Du tager nu fat i vægtstangen, i et greb, der er en anelse bredere end skuldrene.

  Løft din vægtstang op, så din ryg er i en 45 - 65 graders vinkel og bøj knæene en smule. Du er nu klar, til at udføre øvelsen.

  Øvelsen består udelukkende i armenes bevægelse. Din vægtstang skal bevæges op til dine nedre mavemuskler, holdes 1 sekund og derefter sænkes igen. Bevæg vægtstangen tæt på dine lås, men uden at røre. 

  Det er vigtigt, at du under barbell bent-over row øvelsen, har stor fokus på din ryg. Sørg for at have en neutral og ret holdning i ryggen.

 

Hvis du har behov for yderligere vejledning i købet af en vægtstang, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner lige her!

Udforsk også vores store udvalg af andet spændende træningsudstyr for mere inspiration til din træning! Hos Apuls.dk har vi et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet.

Se bl.a. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning!  Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet her på siden. Du er også meget velkommen til at besøge vores blog for endnu mere inspiration til din træning!